27

Анонимен

преди 2 години

Кметът на Буча в интервю пред Гордон разкри, че руските войници са изнасилвали не само жени, но и мъже и невръстни деца.

26

Анонимен

преди 2 години

Комунистическият диктатор Путин отчаяно се опитва да оцелее останал в изолация на края на силите си и загубил изцяло подкрепата и уважението на руския народ.

25

Анонимен

преди 2 години

Бълвате поне по 10-15 антируски статии на ден. Накрая може да постигнете така желаното антируско настроение и включването на България в тази война. Тогава ще разберете на практика защо бабата на вашата баба е приказвала, че по-лошо от войната няма.

24

Анонимен

преди 2 години

Путин търпи поражение по всички фронтове. Руската армия е почти унищожена, руските войници като видяха пълните магазини в Украйна масово дезертират. Украинската армия е в подстъпите на Москва и до няколко дни, даже до часове ще влезе и диктаторът Путин ще бъде изправен пред съда в Хага.

23

Анонимен

преди 2 години

В същност, руските камиони са американски. Само че от времето на ВСВ.

22

а 21 си няма идея,

преди 2 години

че тези състезателни камиони са пълни с компютри и датчици от Дензо, Бош, Магнети-марелии и са резултат на работа на цял отбор професионални инженери и механици със златни ръце. Камаз дават една кабина и цял малък завод с работилница за отливки, ЦПУ стругове, фрези се правят нестандартни детайли. Тези камиони просто са всичко друго, но не и камиони. Под обикновен камион се разбира, машина за ПРЕВОЗ. Същите са и онези Ман и Мерцедеси, дето вдигат 100км/ч за 5сек на писта в Германия

21

Подводния кораб

преди 2 години

НАТО започва доставки на тежки оръжия към Украйна. Скоро съвсем ще им се стъжни на руските войски. Току виж и украинците да превземат Москва (град).

20

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 7 Така е, България имаше подобна техника преди 1000 години.

19

Анонимен

преди 2 години

Тая Газка от къде я изровихте та сглобихте и фотоколаж за цялата тая словесна диаария която сте истипосали?

18

Анонимен

преди 2 години

Е кво им е на руските камиони-руска машинка-дървена кабинка,стартер ньет манивелки пет.

17

Анонимен

преди 2 години

Мъск да достави на Украйна хипертръковете и ще спечелят войната за два часа.

16

Тенгри Кан

преди 2 години

Нашият автопарк е същата работа, поддържаше се от новобрите и старите пушки и стоеше по гаражите, а когато се изкараше ни зарязваше насред път, защото показваше, кви ли не, дефекти;))) Още тогава се чудех, как с тези камиони ще помогнем на Трета армия по границата с Турция?;))) С конски каруци, щехме да имаме по-голем успех;)))

15

Анонимен

преди 2 години

17 допотопен си ти. Чети.КАМАЗ спечели и в Africa Eco Race 2017 16.01.2017 През 2017 г. отборът от Набережние Чьолни участва едновременно на два фронта и спечели победите и на двете места.Екипът на Едуард Николаев от KAMAZ-Master спечели в категория Камиони на рали Дакар 2018 г. Крайният резултат на екипа след 14 етапа е 54 часа, 57 минути и 37 секунди почти четири часа преднина пред конкурентите oт MAZ-Sportauto начело със Сиархей Виазович.

14

Анонимен

преди 2 години

Поне снимка на военен камион нямаше ли? Те са едни зелени. А тоя гледам е син.

13

Анонимен

преди 2 години

Хайде,хайде,много приказки на пазар,някой забравя как наскоро една супер-дупер подготвена и професионална армия беше наритана от едни брадатковци по джапанки,та на всичкото отгоре тая прословута армия взе че им хариза техника за милиарди в стремежа си да се изнесе на бегом!

12

Анонимен

преди 2 години

Сигурно няма и климатик във военния руски камион. И дисплеи нямат, трагедия.

11

Анонимен

преди 2 години

Цялата техника и държавата на руснаците е допотопна... За нищо друго не става, освен за скрап...

10

Полковник Нели Лили

преди 2 години

*** ***. Отивай в крайна да се возиш в комбайна.Слави отдавна е изпълнил плана нананайна. Да ви направи безмозъчни чалгокопитни. Ако не ти изпее песен за Краз и Камаз никога няма да ги знаеш. От там знаеш и за ферари. Ама е до там . Мисирка. Щях да вземам на пешо калибрата, ама той ми каза егати цифрата. Е от там пък знаеш за кайен и до там.

9

Анонимен

преди 2 години

Чудите се вече кви идиотии да припишете от някъде

8

Анонимен

преди 2 години

Трябва и ние да сменим руските камиони с американски. Ако трябва ще ги изгладуваме тия камиони, но трябва да ги сменим!