38

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 44 Соларните панели и тук не са скъпи. Къщата с бойлер на солар излиза най-евтиния начин да имаш топла вода.

37

Анонимен

преди 2 години

Аз си турих на тавана соларни панели и панели за топла вода и вече не плащам ток и парно и се грея без проблем. Турете си соларни панели и панели за топла вода, let's go green, хем се грееш, хем не плащаш ток и парно, хем спасяваш планетата. Прекрано, нали!

36

Анонимен

преди 2 години

Ами, уж "случайно" изпуснатия вирус ще се окаже, че не изпуснат съвсем случайно!!! Като прибавите и ненаучно доказаната, но яростно имплементирана "Теория" на Еко-Ш.изоидите и тяхното рекламно лице Грета Бла-Бла-Бла..., "Пъзела" започва да предобива все по-ясни очертания!

35

До 41

преди 2 години

Точно това правя и в момента и през зимата. Само че не с панели за ток, а с такива за топла вода. С тези за ток си ползвам електроуредите.

34

Анонимен

преди 2 години

Соларните панели не са толкова скъпи за западняците, но не го правят, дори и за България не са чак толкова скъпи, всеки може да ги инсталира на покрива, хората взимата повече заеми за нови айфони. Но ползвата от тях е минимална, енергоята която доставят е незначителна, освен това зимата и вечер не доставят никаква енергия, точно когато е нужна.

33

Анонимен

преди 2 години

Предлагам да приложим Тайландския почин и да изграеим мега вятърни централи в некое море и да точим безплатен ток от вятъра.

32

Анонимен

преди 2 години

О, тепърва ще разберете истинската цена на счупената заради вирус със смъртност под 1% икономика. От вируса ще умрат милиони, от мерките ще умрат милиарди.

31

соларен панел

преди 2 години

Грейте се през дългите зимни нощи със соларни панели, те дават много ток зимата.

30

Клоунски Свят

преди 2 години

До Анонимен - 37 Krete/neta Ta//rd-berg -ходи си пий таблетките, китайците преди години доказаха че вегетирането (не-яденето на месо) уврежда децата и се получават индивиди със 10-15 точки по-малък КИ.

29

Анонимен

преди 2 години

Слънчевите панели не стигат дори за 1/10 от енергията нужна за един жилищен блок, освен това слънцето не грее постоянно. Ако беше така, всички блокове щяха да са със слънчеви панели, всеки може да си постави. А какво правим с енергията за промишлеността - на ръчен труд и на колички, няма да има ток за промишлеността, или на покривите на заводите ще слагат перки и силани панели.

28

Анонимен

преди 2 години

1.8 трилиона евро похарчиха Урсула и комисарите в ЕК които взимат по половин милион европ заплати. 1.8 трилиона евро за развитие на зелени енергии. Резултата - енергийна криза и енергиен колапс на ЕС. Икономиката се срива, инфлацията расте. Една АЕЦ струва 6 милиарда, с тези пари можеха да построят най-малко 20 АЕЦ които щяха да гарантират изобилна енергия за икономиката на ЕС без да отделят никакви въглеродни емисии. Как мислите, защо не искат атомна енергия?

27

Анонимен

преди 2 години

Аз хаос не виждам. Цените съвсем закономерно си растат в резултат на огромната инфлация. Предизвикана пак съвсем закономерно от локдауните и безумното печатане на пари. И съвсем закономерно същите, които печатат хартийки обръщат на момента собствените си в биткойни, затова той си расте стабилно, и хартийките стават все по-волатилни спрямо него...

26

Анонимен

преди 2 години

А къде е диверсификацията на БСП и Станишеф когато управляваха?

25

Анонимен

преди 2 години

"Русифилът" Радев и правителството му можеха да сключат договор за газ с Русия, както направи Унгария, но не го направиха. Дори Русия сама предложи на България. А сега разбира се - Бойко Борисов и ГЕРБ са виновни!

24

честито на стадото

преди 2 години

нема да се плашите , промяната върви с пълна сила . а ако фигуранта с подкрепата на така нареклите се партии на промяната вземат властта , леле малеее , кви промени ни чакат :) , и не само в цените .

23

Анонимен до 26

преди 2 години

*** на ОПГ ГЕРБ едно си знаят Радев. Направи си труда и прочети статията става въпрос за цените в ЕС. И Радев ли управлява през последните 12 години, къде е диверсификацията на текадърника от Банкя който ни проглуши ушите, че я извършвал а се оказа пак лъжа.

22

бай Гейтс

преди 2 години

До Анонименняма да спрат помощите с ваксините ще намалят парите за пенсии на тези дето са внасяли и ще ги дадат на тези дето вземат помощи всичко сме изчислили ще ви намалим малко с ваксините и ще бъде чисто и зелено за останалите

21

Анонимен

преди 2 години

трябва да се помогне на заведенията и от там ще тръгне икономиката, нека махнат тези 9 процента ддс за заведенията това са 700 хиляди души от бранша. иначе на изборите да не плачете господин радев? само казвам засега сме с вас

20

Анонимен

преди 2 години

ЕК ще забрани на страните членки да сключват договори за газ с Русия както направи Унгария, а на Унгария може да наложи санкции. Ако всяка страна започне сама да си сключва договор с Русия това ще разедини и отслаби ЕС.

19

Триморие

преди 2 години

Унгария преди седмици сключо договор с Русия за дългосрочна доставка на газ и сега купува газта евтино от тръбата през България. Русия предложи и на България да сключи такъв договор. България купува на 600$ по спотови цени, другия месец ще купува на 800$, след нова година на 1000$. Тримореца "русофил и агент на Москва" Румен Радев можеше да сключи договор с Русия както направи Орбан, и сега нямаше да има никакво повишение на цените на нищо. Но кариерата в НАТО е по-важна за тримореца Радев, пък и заплатата му е добра, не са му грижа цената на отоплението, тока и храните.