95

Анонимен

преди 2 години

Простичко казано, турбинката на НАТО не работи без руски газ. В това е драмата, от това е истерията, вече коя поредна година

94

Анонимен

преди 2 години

На Путин пуканките му вървят тези дни.

93

Анонимен

преди 2 години

Еех, пак Русия ще освобождава Европа. Е, този път не с танкове като през 1945 г., а с газ. И това е добре...

92

Ани

преди 2 години

Не

91

Анонимен

преди 2 години

Русия може да помогне на по-малките държави като бг, защото са малки. За целия ЕС Русия няма толко газ и нефт. ЕС трябва да направи жестоки реформи и свие потребление и население както България след 1997 г. беше принудена. Нали това са мерките при криза на МВФ и световните банки.

90

Путин ке загуби

преди 2 години

Навремето, Мусадък (министър председател на Иран) национализира Англо-Персийската компания и налага 40% данък на нефта. В резултат, производителите прилагат 40% увеличение разходите за материали, енергия, транспорт и т.н и вноса на Иран става 40% по-скъп. Мусадък не успява да изпълни нито едно от обещанията си и обвинява гадните капиталисти в заговор срещу Иран . . . Още не са се оправили.

89

Анонимен

преди 2 години

Защо тези анализатори не обвиняат САЩ , че не продава газ в Европа . Нали сме дружки, защо не ни носят газ

88

споко

преди 2 години

Не се връзвайте! Газ има и ще има. Това са бордови спекулации.

87

Българин

преди 2 години

Требе от некъде на извадиме по 10-15 хил лева за всяко българско семейство да си тури по една вятърна мелница и соларен панел на тавана и тогава можем да спрем да купувам газ от Русия.

86

Доставчик

преди 2 години

От некъде ще дойдат други доставчици и ще вземат пазарния дял на Путин и Русия ще фалира.

85

MaйMyнaтa

преди 2 години

Не са хубави тия работи. Да се полэва ковид19 и страховете на хората, эа комерсиални цели, че ковида не пробира...бедни и богати

84

наблюдател

преди 2 години

Докато Путин си играе, ще загуби пазарен дял и ще си вкара автогол.

83

Русия е слаба

преди 2 години

САЩ ще свалят цените и Русия ще фалира.

82

Газпром пред дилема

преди 2 години

Европа ще гълта газ и по 3 хил долара, но дали ще остане за Русия?

81

Анонимен

преди 2 години

Те за айфони и за ремонти на старите 20 годишни запани таралясници дават повече, а не могат да намерят 10-15 хиляди да си турат вятърни мелници и соларни панели на покрива да точат евтина зелена енергия.

80

Анонимен

преди 2 години

Русия няма толко газ и нефт, а САЩ ще качат веднага цените и Русия няма да се съгласи да продава на загуба.

79

Българин

преди 2 години

Предлагам банките на отпуснат потребителски кредите по 10-15 хиляди лева на всяко семейство, и всяко семейство да си тури вятърна мелница и соларни панели на покрива и да тичи евтина зелена енергия от вятъра и слънцето.

78

eli

преди 2 години

Но борсовите спекуланти (като Сорос) вдигнаха цените до 2.000 долара на 1000м3 Газ Европейците - от Брксел даже не реагиаха (капацитетът им е толкова защото са назначени от Американците на които служат важното е да си пряк и сляп изпълнител това което казват господарите им) .Блаодарение на наивният Путин цената на 1000м3 Газ "падна" до 1000-12000 долара за сега.Оставете ги една зима на студено и през дългите студени нощи ще имат възможност да мислят дълго, дълго след което ще бъдат по " внимателни,възпитани,култуни и интелегентни).Ще се откажат първо да обвиняват и да казват" Ние така мисл

77

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 2 години

Ха-ха, Путин се страхувал да наложи ускорена декарбонизация! Достатъчно е Русия да наложи от свойстрана 100% декарбонизация на ЕС само за 2 месеца през зимата и "зелената сделка" тутакси ще бъде забравена от Брюксел за близките 200 години!

76

eli

преди 2 години

Какти винаги руснаците са виновни на тези " цивилиовани ***" Газпром е доставила по-вече от 19.5 милиарда м3 Газ само за тая 2021 година .? За да достави Газпром природен Газ трябва да има контракт за доставката й. Още далечната 2010 година "Цивилизованите Европеци" искаха да "минат " на Зелена енергетика като считаха,че няма нужда от дългосрочни ( има се предвид 10-15-20 години докато Китайците подписаха контракт до 2035 година на обща стойност 450 милиарда долара) те " Колективният,Единият Запад" си мислише, че пазарната иконмика работи безупречно така,че цените ще бъдат много по-ниски.