33

Анонимен

преди 2 години

До До сата натото - Може и от ГМО-то да е ял.

32

Анонимен

преди 2 години

До дедо домакто - ***! Загунео *** си ти и цялата пaплач като теб. Само реване, реване и още реване, а когато се стигне до действия, или липсват или са против собствените ив интереси.

31

Анонимен

преди 2 години

До Помнещ - Да, ама на никой не му се гледа домати. А из нета еплъпнала някаква чума, дето всеки ми разказва, как карал до село, за да куои на накяква баба доматите, дето били на половин цена, *** били "сочни и руйни". Значи - търсиш някаква жена, която е налага на дръти години, да се припитава, като ти продава на ебзцениа и се гордееш с това, обаче плюеш вериги и прочие? Хубвите домата си два пъти по-скупи, зщаоо се гледат по-трудно, по-лесно се развалят и са далеч по-капризни.

30

Анонимен

преди 2 години

До дедо доматко - Нищо не ти е отнел съюза бе, селяне смотано. Отне си го сам. Всички искахте домати по 1.5 лева, ама не купувахте другите от "скъперниците", дето ги даваха за 2.5 лева. Сами купувахте по-евтино и по-евтино, докато на родните не им се наложи и те да правят *** или да фалират. Ако сега ти пусна хубави домати, пак няма да ги купувате, защото са по-скъпи. Боле си ти.

29

Помнещ

преди 2 години

Хм,Ами,те доматите " демократични"щото помним и домати,сочни и вкусни които късахме от градините си,преди дооооста години, та днешните домати са каквато е и днешната " демокрация"!-:( Лъжлива! Вярваш в нещо уж,ама ти не виждаш нищо истинско! Пълен фалш уви! По старото поколение,виждаме днес и усещаме фалша! -:( Цяла година ядем домати днес нали? Но реално 3 месеца от нашите си! Останалите 9 месеца,само името им е " домати"! Е? Приемам реалността! И фалша,искам не искам днес!-:((

28

дедо доматко

преди 2 години

измисления съюз наречен европейски ни отне всичко родно - храна и напитки , научиха ни да ядем и пием нещо което те наричат храна и напитки , пълни с всякакви химикали . болни ли сте ? ами болни сте .

27

Анонимен

преди 2 години

А бабите го копуват от пазара. Бахха.

26

Хемус

преди 2 години

И аз така!Изядох един домат,после не мога да го изкарам една седмица!Обикалям селата и купувам само от бабите

25

До сата натото

преди 2 години

Ако усетиш че имаш четири домата . Значи някой те е изненадал.

24

Гешев

преди 2 години

А, с един такъв домат за три лева и двайсет стотинки , три месеца тенис играем и не е мръднал. Само леко промрозов стана

23

пешев

преди 2 години

Баща ми /вече покойник/, доживя до 93 години, без да чете вестници, интернет..човек без допълнителна "информация" - през зимата не ядеше доматите , които съм му взимал от магазина, с довода "през зимата няма домати - те растат през лятото".

22

Анонимен

преди 2 години

Герб са виновни. Това стана през тяхното предателско управление.

21

Анонимен

преди 2 години

Ако ми паднат авторите на това ГМО ще им набутам цялата реколта от този *** в устата... "Пластмасови" домати, чушки, които сякаш са направени от дърво - зъб ще си счупиш, докато се мъчиш да сдъвкаш парче от тях, дини, сякаш правени от дунапрен ... Абе кой пласира тези *** (вероятно ГМО) тук, има ли някакъв контрол в тази *** Държава???

20

Гардинър

преди 2 години

Един домат не издържи ли да го гази тир или пряко попадение на томахоук , никакъв домат не е.

19

Сата НАТО

преди 2 години

На пазара има сортове за всеки вкус и джоб, мисля. Безпредметно да се карате. Между другото, ако се гледаха само стари сортове, никога нямаше да ядете домати през февруари.

18

....

преди 2 години

Домати трябва да е сочен и с тънка ....сега са като ябълки.

17

izh

преди 2 години

Който не му харесва, да сади домати на балкона./В интерес на истината всички сортове, и стари и нови, се намират на пазара/ Ама май е по лесно пред климатика да кълвем клавиатурата и да се самовеличаем, колко сме умни

16

Анонимен

преди 2 години

По същите европейски директиви за пластмасовите са и за доброволното унищожаване на лозята . Срещу помощи. Конкуренцията на вносните не издържа на нашите.

15

Анонимен

преди 2 години

Старият идеал с дебелата ципа от преди 30г.. Няма го.

14

Койчо

преди 2 години

Кой ги мама разклати тези червени пласмасови домати