55

РАДЕВ..

преди 2 години

КОГА СИ НАПРАВИ "БЯЛА СТАЯ" - БЕЗ ПРОЗОРЦИ, НАПЪЛНО ИЗОЛИРАНА... ОТ КОГО КРИЕШ ЗАДКУЛИСНИТЕ СИ СРЕЩИ??.... НАЛИ СИ МНОГО ПРОЗРАЧЕН И ПОЧТЕН??

54

Анонимен

преди 2 години

О, неразумни и юроди, защо избрахте тези чалгари ифатмаци? Как сега да напишем в Историята, че са ви управлявали телевизионни шутове и стрина Кераца Зайкова?

53

Проблем

преди 2 години

който ще се помни дълго време, щото без нищо не са отишли на визитация. Яко го стяга чепикът на пРезидентина. Изхващаха друзята Му със съветски уклони.

52

Кафяв гербер

преди 2 години

Самият факт , че съда обяви тези своеволия на Гешев за незаконни , е достатъчно основание за уволнението му

51

Анонимен

преди 2 години

Примерно, ако има терорист с бомба в Президенството никой няма право да влиза. Др.Радев си мисли, че това е секретно поделение и се пази с автомати. Боже докъде се докарахме с тези пишман генерали.

50

Герберски СмЪрдел

преди 2 години

Подслушано от ДАНС Гешев към Борисов> Шефе , какво е държавна измяна .Борисов > Това е , когато някой откаже да ни целуне заТника

49

До ПроСтоТо

преди 2 години

Пак не си ги пило

48

Анонимен

преди 2 години

Единствения с имунитет в сградата на президентството е президента. Всички останали: съветници, секретарки, шофьори, пазачи и чистачи нямат имунитет. Логично е, секретаря на Президента да приеме прокурорите за проверка на техните документи, тъй като прокурорите влизат със съответно разрешение, а не когато и както си искат в сгради, жилища и институции. Вероятно прокурорита са били посрещната от секретаря на президента....ама не им изнася проверката, затова било нахлуване??? И, юмруче..

47

ПроСоТо

преди 2 години

До РУМЕН РАДЕВ.., На какво основание па БАШ ПРЕЗИДЕНТА,дето изобщо не му е това работата,да иска да бъде върнат Божковия?!?!?!..На какво?...Радев прокурор ли е,съдия ли е,..,какво?..И да,реагирах на уникалнататитъпотия,но може би сгреших..Както и да е,жива и здрава да си..

46

Живко

преди 2 години

Може ли да ми помогните да живея добре, трябва да живея смислен живот !?

45

ФАКТ

преди 2 години

Мястото на радеФ е в затвора!!!

44

Натовеца

преди 2 години

Доживотен затвор за америкаският червеййй Гешев с тиквича в една килия :)

43

Накратко

преди 2 години

Аиде стига сте писали за тоя селянндур в президенството.Има разрешение на съда и това е .Тоя да не е бог.Какво като е президент.

42

Маг Минчо

преди 2 години

Истината е,че Гешев е пратил екип заради прочутата торба с ром! А понеже в Президентството вече са били отворили бутилката,нямало как да оправдаят разпивката! Затова развеселения, но бунтовно настроен Радев излезе "подкрепен" от Йотова, и показа юмрук :-))

41

ДО 45

преди 2 години

Чети внимателно - Радев иска Божков да се върне в България - ГЕШЕВ спира Процедурата .Абе вие в България от ГЕРБ станахте Сашето и Ванката - Борисов и изгонената от ИТН .

40

Анонимен

преди 2 години

Нормално е Гешев като си върши работата мафията да peве

39

РУМЕН РАДЕВ..,

преди 2 години

КОГА ЩЕ ПОИСКАШ В БОЖКОВ-ЧЕРЕПА - ДА БЪДЕ ВЪРНАТ В БЪЛГАРИЯ..??...........НАЛИ СИ ГОЛЯМ БОРЕЦ С МАФИЯТА.??....... СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО НИЩО НЕ ПРАВИ..!!....... РУШИШ БЪЛГАРИЯ, ЗАЩИТАВАШ ЧЕРЕПА, БОБОКОВИ, БАНЕВИ, АРАБАДЖИЕВИ.............. ЗАЩО..??!

38

Приемете факта:

преди 2 години

Че образователният модел в България заложен в момента е просто поредна част от зверствата извършени в страната за последните 30 години. И това което ме дразни изключително много е че нито един от вас политически *** няма ясна идея как да прекрати това насилие върху младите поколения и не говорите за това. И докато аз си блъскам главата над новата образователна методика и теория, защото ме поставихте в това не да правя изкуство, а да съм учител - Тошко вън!

37

Гошо...Тъпото

преди 2 години

От където и да го...подхванеш Гешеф,все показни мероприятия и...издънки.Какво може да искаш...школник на Симеоново,пробутан в Прокуратурата с...якото рамо на колегата си по...школа.

36

ДОБРЕ ,..

преди 2 години

До ФАКТ,.. ако не дойдем , започвай сам !