28

Анонимен

преди 2 години

28 Протест и нови избори, това заслужава руския слуга Слави чалгаря.

27

Анонимен

преди 2 години

Много тежка, е загубата на БСП, която пое стабилен курс надолу. Но, някои нейни кадри се изкачват по стълбата на властта, благодарение на Радев, московския проект Слави и мракобедната ДС, един от най-ярките й представители, на която е забогатялият с 19 имота Рашков.

26

Анонимен

преди 2 години

Чекмеджан вече опразва долапите и тъпче евраци по джобовете на дънките, за да си бие камшика я към турция, я към друга мусюлманска държава, където ще го приемат радушно без да задават излишни въпроси.

25

Бонго Бонго

преди 2 години

Това е очаквано, поради измамата с машинното гласуване. Не е имало никакъв контрол в чужбина.Следващата хватка, която Слави ще предложи ПРЕЗИДЕНСТКА република.Следваща схема Радев президент.Следваща схема референдуми вън от НАТО и ЕС и към Евразия. Даже до еврото няма да стигнем. Европейците ще стоят и нищо немогат да направят, защото бг са излъгани от други българи. Терминал 1 работи към Африка, че запада е пълен.

24

Герберски СмЪрдел

преди 2 години

ШАТ ШАТ ШАТ .................на Тиквата главата , а скоро и на Каскета

23

Анонимен

преди 2 години

Венелин Петков изглежда, е забравил за "развития феодализъм" на червените, независимо, дали те са в президентството, в службите на Рашков/ДС, в московския проект Слави/ИТН, или ДБ Христо Иванов Буйкикев. Всички те имат един генезис- БКП/ДС. Но, с оглед дългото упраение, или "служене", която реч, не се употребява обикновено, в западната преса, на ГЕРБ, възможно е, паметта му, да му изневерява.

22

Анонимен

преди 2 години

Всеки втори коментар от чалгар и започва с малка буква ..

21

Анонимен

преди 2 години

Край на ромското управление на България! Сега трябва да арестуват и главния ром!

20

SS

преди 2 години

Да сте чули някой политик в Бг да е бил в затвора ? Ситуацията май пак ще е патова.Грешката на Борисов е че разруши установения двуполюсен или триполюсен модел ! И че 12 год лап-а само неговата партия.Другите я караха на една субсидия.Не бяха на софрата.Е за това няма да му простят.И не очаквайте чудеса да се случат.

19

Анонимен

преди 2 години

Тошко с пилешкия мозък ще ни докара до просешка тояга

18

SS

преди 2 години

Да сте чули някой политик в Бг да е бил в затвора ? Ситуацията май пак ще е патова.Грешката на Борисов е че разруши установения двуполюсен или триполюсен модел ! И че 12 год *** само неговата партия.Другите я караха на една субсидия.Не бяха на софрата.Е за това няма да му простят.И не очаквайте чудеса да се случат.

17

Анонимен

преди 2 години

Дълбока реформа на прокуратурата и съда е много спешна. Да повторя - и на съда! Без работещи съд и прокуратура винаги ще сме 27-ия най беден член на ЕС!

16

да,ама не

преди 2 години

В тази игра няма губещи.Всички печелят гласове и по няколко лева на глас субсидии.Всички партии са печеливши.Губещите са избирателите,защото от тях ще вземат парите.

15

Анонимен

преди 2 години

герб хубаво, ама какво ще прави итн с държавата? ще кара по инерция, така всичко ще рухне преди зимата и ще ни върнат 25 г назад. наркоман за премиер си е лек риск, но щом народа иска алал да му е

14

истина е

преди 2 години

Няма ли съд и затвор за шайката значи боко пак е победил

13

Анонимен

преди 2 години

Maхнаха им хартиите и паднаха със 7-8 процента. Ама пак има купен вот. Докато българинът не разбере, че няма разлика м/у малка и голяма кражба. Всичко е корупция.

12

200хиляди

преди 2 години

роми по-малко от там идва разликата за Чекмедженко!

11

Анонимен

преди 2 години

От ГЕРБ съм, но загубата беше предвидима.Възходът на ИТН не ме вълнува,повече ме радва срива на БСП, там няма връщане.Всичко ще си дойде на мястото.Всекиму заслуженото.

10

Анонимен

преди 2 години

Ох, ама наистина ли, интересно не знаех, ама той бил Венелинчо, а ти ли бре.

9

Анонимен

преди 2 години

Печелеха с измама. ГЕРБ трябва да се забрани като неконституционна партия, която е рушала държавността и честните избори. Герберският период да се обяви за престъпен от Народното събрание.