98

Западняк

преди 3 години

Никога не съм ходил на Запад ама знам при цивилизацият хората са отговорни спазват стрикно мерките и дори се следят и се докладват кой не носи маска, но българите са прости и не могат да разберат какво е отговорност.

97

Анонимен

преди 3 години

До ОхОх, да дойде най-сетне четвърти, и тогава всичко ще се оправи, ох!-------Не се знае,може и по-зле да стане,Радев вдигаше юмурук като при цветните революции, оня от БОЕЦ - също вдигаше юмурук и слагаха бесилки по площадите,което си е страшно.И БСП и ГЕРБ да вземе властта ,не е толкова страшно,важното е ЦЦ и Радев да не получат власт,че тогава,ще ви се разкаже играта и ще виете до небесата,но няма и да можете да критикувате,като при ГРОБ,защото ще ви запушват веднага устата!

96

Анонимен

преди 3 години

Подгответе се за сайбер пандемията... Хората, които измислиха корона пандемията , сега говорят ,че трябза да се подготвим за сайбер престъпления в близко бъдеще. хакерски атаки, причиняващи спиране на тока на реактори, на ел. централи, на градове, проблеми в захранването на болници и всичко свързано с това...Помпи за вода, отопление, осветление, телефони, печки и т.н Всичко това ще се случи много по-бързо от ковид пандемията.Заредете се с вода, храна, топли дрехи и всичко необходимо.

95

Анонимен

преди 3 години

Поне се видя и е доказано, че мутрите не могат да се справят с тази епидемия, както и с всичко останало. Справят се само с краденето. Затова на 4 април хубаво си помислете и гласувайте, а не си стойте вкъщи, за да живеете, а не мутрите да ни влачат тази епидемия много години.

94

Анонимен

преди 3 години

Ioni Borislavova По пътната ни инфраструктура - дупки. В образователната ни система - дупки...Здравеопазването направо огромна яма...Цялата ни онлайн инфраструктура - Дупка... До дупка...

93

Анонимен

преди 3 години

Този винаги говори какво му каже Бойко

92

математик

преди 3 години

Едва ли през март ще е пикът, ако не спрат децата от училище и детски градини и то веднага. Най-вероятно пикът ще е около 4 април, а може и през месец август да е, ако децата са на училище и не се забранят със закон. Засега се очертава ниво от около 17000-18000 новозаразени на ден в началото на април, независимо от това какви мерки се взимат в следващите дни.

91

???

преди 3 години

Пълен хаос е покрай тази епидемия, хаос сътворен от управляващите мутри. Къде са ваксините? Защо наопример в Сърбия има ваксини, а в България няма? За нормален процес на ваксинация трябва да се ваксинират над 100 хиляди човека на ден, а не за два месеца и половина са ваксинирани 250 хиляди човека, от които 50 хиляди с две дози. Защо няма организация на ваксинирането при този явен дефицит на ваксини?

90

червен шпионин

преди 3 години

Тук някакво пишма-масонче вдига олелия до небесата !Спокойно, знаем ви кои сте и къде сте по места !Няма къде да избЕгате !

89

Анонимен

преди 3 години

А в Белорус защо няма вълни и паника, ами хората живеят нормално?

88

Западняк

преди 3 години

На запад при цивилизацият хората са отговорни спазват стрикно мерките и дори се следят и се докладват кой не носи маска, но българите са прости и не могат да разберат какво е отговорност.

87

Анонимен

преди 3 години

Както върви ще бием рекордите на Чехия и скоро ще имаме по 10-15 хиляди нови случая на ден.

86

Ох

преди 3 години

Ох, да дойде най-сетне четвърти, и тогава всичко ще се оправи, ох!

85

Анонимен

преди 3 години

Едва ли през март ще е пикът, ако не спрат децата от училище и детски градини и то веднага. Най-вероятно пикът ще е около 4 април, а може и през месец май да е, ако децата са на училище. Засега се очертава ниво от около 7000-8000 новозаразени на ден в началото на април, независимо от това какви мерки се взимат в следващите дни.

84

:)

преди 3 години

Зорът е до изборите, после потоп.

83

ааа

преди 3 години

До кой април обаче не казва. Щото до април 2021 нищо няма да се случи и с този темп на ваксинация ще отиде поне още 1 година.

82

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Какво стана със сезоните грипове с които съжителстваме от хиляди години насам,къде се"Скриха"тая година?"Според мисирките изчезнали, защото хората започнаха да носят сополив *** на лицата си и да си търкат ръцете с химикали.

81

Анонимен

преди 3 години

"Народ който жертва сигурността заради свободата, ще загуби и двете"Бенжамин Линкълн

80

Анонимен

преди 3 години

Като спрат децата от училище и детски градини, след около десетина дни ще е пикът последван от рязко намаляване на броя на новозаразените. Този филм вече сме го гледали.

79

Анонимен

преди 3 години

До Колко от НОЩса Юдеи-Семити и/или Масони?!----Изпуснал си турците,те са най-много,даже в службите са ги наредили ББ и ЦЦ, ДПС е с ГРОБ и младотурците са с ГРОБ,в листите също са турци,българи също не липсват,но са малко и вероятно масони.Но най-важното е, ЦЦ и Радев да не получат власт,че тогава ще ни се стъжни яко в държавата и ще има вой до небесата! Не визирам БСП,те са добра партия,а само Радев,който стана марионетка на ЦЦ.