142

Анонимен

преди 3 години

Мили сънародници,В навечерието на светлия християнски празник РОЖДЕСТВО, искам да се обърна към вас с искрени пожелания за много здраве, щастие, радост в сеймествата и доброта. Бъдете усмихнати, радвайте се на всеки миг ог вашия живот, който спира дъха ви от щастие и любов и ви прави човеци.Бъдете благословени! Обичам ви!За мен е чест да съм част от този велик и благословен народ!Весела Коледа и щастлива Нова Година!

141

Елементонката

преди 3 години

Който е против задължителната ваксинация и има съмнения в държавата е комунист. :) :) :)

140

Черни Чували

преди 3 години

Положението е:"Не сме тествали ваксината, не знаем как и дали помага, нямаме информация за странични ефекти, няма как и да разберем, ама все пак се набодете, че има едни пари за усвояване."

139

Георги

преди 3 години

А който има антитела ще получи ли сертификат ? Аз съм го изкарал вече. Имам анти тела, защо да се ваксинирам ?

138

555 до всички безумц

преди 3 години

Този *** с мрачните прогнози за дългосрочното въздействие на ваксината явно е на върха на научната пирамида или най-малкото има пророчески сънища за да разсъждава апокалиптично . Я по-добре прочетете статията със заглавие " Митовете за ваксините : Безопасни ли са и да се ваксинират ли хората с алергия ?

137

Анонимен

преди 3 години

Това е глупаво твърдение, което не подхожда на министър.

136

Анонимен

преди 3 години

Не е лош този вирус.. още 1 година, ако стоим затворени по къщите на хората ще им светне под каскета кое е важно в живота. Пък и природата малко ще си вземе дъх.

135

Швестер Велко

преди 3 години

Нищо няма да се победи! Не това е целта... Мутациите на другите вируси, защо ги забравяте...!? Продажни отре.... пки

134

Анонимен

преди 3 години

Тя ще си отшуми от самосебе си, както винаги е било обаче се гответе за *** грип помнете ми думата

133

555

преди 3 години

Трябва да си абсолютен парапитек , току що проходил само на долните си крайници за да не вярваш , че съществува ковид19 , след като целия свят е пламнал и правителствата се побъркват какви мерки да вземат . При парапитеците логическото мислене отсъствува , осланят се на първични инстинкти .

132

анонимен

преди 3 години

Мутавчийски президент - добрият избор .

131

Георги

преди 3 години

И аз бях песимист за вируса. Преди около 2-3 седмици го изкарах. Много леко - 2-3 дена ми беше криво все едно ще се разболявам. Лекувах се с чесън, мед, ракия, вино.. народна медицина. Мина ми, една седмица кашлях и това беше. Нищо сериозно. После се появиха болки в гърдите. Оказа се "остър перокардит". Доктора каза, че 90% от заболелите с ковид после развиват и това. Та сега това лекувам.. уж не е нещо сериозно. Най-голям проблем е стреса.. от НОЩ, от приятели.. всеки говори за умрели.

130

Анонимен

преди 3 години

Нека поразсъждаваме малко. В Бг за да имаш достъп до добри лекари трябват пари или връзки, за да ходиш в луксозни хотели трябват пари или връзки, за да караш скъпи коли пак, за да имаш достъп до добри имоти пак, за да се уредиш на хубава работа пак и т.н. Правя уговорката, че не е задължително да е на 100% винаги така, но в повечето случаи е валидно... Всички си знаем, че е така... За първите дози от ваксината не ти трябват нито пари, нито връзки... :) ... Опичайте си акъла... :) ...

129

Анонимен

преди 3 години

Лекари ,професори ...се продадоха

128

Анонимен

преди 3 години

Жалко човече си ти Ангелов, дребно и невзрачно.

127

Анонимен

преди 3 години

До всички безумци,които подкрепят тези на снимката и "чудото на ваксината",панацеята на живота...Вижте безумци и платени кукли на конци.Първо се осведомете,какво би могло да има в тези ваксини.Чували ли сте за РНК,или четеца на ДНК? Ами в кратце,тези ваксини засягат частица от вашето РНК и след това последствията ще са много,ама много големи,но не веднага.Защо? Защото те се бъркат в човешкия геном,а повярвайте ми,никой,никой не би могъл да предполага или знае последиците...А сега,плюйте на воля.

126

Хемус

преди 3 години

Нямам нищо против първо да ваксинират ромите!По евро-атлантически е!!

125

Сандо

преди 3 години

статистикте говорят сами по себе си - за ноември имаме 8.000 повече смъртни случай в сравнение с ноември миналата година.Изме сума ти народ!

124

До 142

преди 3 години

Можеш ли да ни обясниш как точно се поставя чипа с ваксината ?

123

АЗ, ТЯ, ТОЙ.

преди 3 години

Министъра Ангелов, Витамин С ли ще му ваксиниран за пред камери, и медии.. ;) Както е направил Доналд Тръмп. ????? Тези ваксини с чип, ще станат задължителни, и ще ни управляват като роботи.