78

Мда

преди 3 години

Работата намирисва на заговор Сорос-Китай.Като проследим събитията излиза че вирусът най-вероятно е пуснат от лабораторията в Ухан(която се финансира от американците).Въпросът е защо?Ами нека видим кой спечели от цялата дандания-Сорос спечели изборите в САЩ,а Китай се отърва от Тръмп,който го беше притиснал яко с търговската война.Забележете,че Кисинджър(знаков за американската външна политика) отново взе да тръби за сближаване с Китай!Прекалено много съвпадения!

77

ГосТ

преди 3 години

Самите японци си признават с чисто сърце за всичко, което са взели от Поднебесната империя. Разбира се, миризливия западняк никога няма да го направи.

76

Анонимен

преди 3 години

В наши дни се оказва, че истината е функция на времето. Например, в средата на февруари 2020 г. ген. Мутафчийски говореше, че корона-вирусът е обикновена разновидност на грипните вируси. В началото на март т.г. той видя опасност от корона-вируса на връх Шипка, но не и в г. София, а след още десетина дни, за да мотивира въвеждането на извънредно положение, пак той заговори за епидемия, нахлуваща в България с невиждана ярост.

75

Сата НАТО

преди 3 години

ще налагате сланина в кичета------- Василев, прав си на 100%, но се пише кАче - умалително от малка каца - каче. Аз заварих времето, когато пърлеха прасета с бензинови лампи и разтърквахме луканките с шише, за да станат на плоски подкови. Сега вече на село хората имат по две коли, но не може да чуеш петел да кукурига.

74

Или руските хакери

преди 3 години

На крива западна демокрация все някой и пречи!Сега са китайците. Путин почива.

73

Анонимен

преди 3 години

Ако ви предложат да си купите кола, ще си вземете ли китайска, или ще изберете упадъчните европейски, японски, американски коли?Да, така и предположих.

72

Василев

преди 3 години

Китайците имат всички основания да нарекат своите фондови борси водещи в света и те да определят както цените на петрола,така и на благородните метари,на ценните книжа,на световните валути, и всички акции на световните мултикорпорации!След като са реално първа икономика, и финансовия и паричен ресурс който се върти на борсите е по-голям от този на Уолстрийт, и да не говорим че две трети от американския дълг е изкупен от китайците!Така се изместват геополитическите полюси в света!Бонвиан!ЦРУ!

71

Уф

преди 3 години

Китай е най-надценената държава в съвремието.Но дори е сега не смеят да гъкнат на една Япония.Японеца не само работи,но работи и качествено.Това е разликата.

70

Нина

преди 3 години

А сега докато пишете тези статии се замислете в България колко време минава от симптоми до диагноза. Колко болни имаме по клинична симптоматика, антиген тест и как ни замиват очите само с ПСР. Пъти по - зле сме и от Китай.

69

Анонимен

преди 3 години

Виетнам опухва САЩ, но скоро след това се справя и с китайските опити за интервенция. Както е правил доста пъти преди това през вековете. Корея също.

68

ГосТ

преди 3 години

Един от ръководителите ми, японец, беше работил 5г в сащ. Прибрал се в Япония, за да си почине. Хахаха Всъщност, в Япония има повече официални почивни дни отколкото в България. Казваше, в сащ, нямаш време дори един чай да изпиеш като човек. И другото което казваше смеейки се, "днес трябва да купя нещо американско" ааахахаха

67

Анонимен

преди 3 години

Търговски споразумения са сключвани много, но не забравяй, че Виетнам, например, не се поколеба да опуха навремето същият този Китай, с който даже бяха в един блок. Говоря ти за войната от края на 1970-те.

66

Хм

преди 3 години

Китайците в съюз с американски предатели(Гейтс) пуснаха вируса, за ударят по западните икономики. Това е биологична война.

65

ГосТ

преди 3 години

Идея си нямаш за отношенията между Китай и Япония.

64

Забрава няма

преди 3 години

Когато Доналд Тръмп обвини Китай, че не е направил достатъчно срещу разпространението на вируса Ковид-19, демократите, неговите политически врагове, оспориха твърдението на президента на страната им. Няма как демократите и медийните им рупори като CNN да твърдят едно по време на цялата кандидат-президентска кампания, а сега да започнат да твърдят противоположното и да очакват някой да им повярва.

63

Анонимен

преди 3 години

Василев, китайците ги търпяха доста време, защото бачкат като ненормални и то по 14 часа. Това в Европа или дори САЩ няма как да накараш някой да бъхта толкова време за такава надница. Просто нещата бяха взаимноизгодни - западни технологии срещу евтин и прилично квалифициран труд. Е, романтичната епоха свърши.

62

ГосТ

преди 3 години

Така е, но коалицията боксува ама яко ! Краварите обикаляха да правят алианс срещу Китай, но видиш ли, всички кандидати за алианса сключиха най голямото търговско споразумение в света с Китай. Ааахахаха

61

История

преди 3 години

20 пъти по-малка Япония кога не е решила,тогава не е гаврила Поднебесната.

60

гост

преди 3 години

Лъжат мръсниците значи. Нека Ви лъжат.

59

Анонимен

преди 3 години

Василев, стига писка бе :) 5G, та 5G. Като толкова им се кланяш на самолетоносачите, барем да беше написал, че единият е някакъв съветски рециклат, а вторият е построен по негово подобие.Креативност ще е, ако построят нещо наистина свое.