96

гост

преди 3 години

Този е единствения читав в целия щаб май. Имах надежди и за Кунчев, но се изпариха отдавна.

95

До 103

преди 3 години

Не е един, много сте!!!

94

Истукан

преди 3 години

Оставка на щаба! 50% не носят маски на открито.

93

Анонимен

преди 3 години

От март досега ни плашеха с тази зараза и сега като вече видяха, че не само са ни наплашили, а направо са ни побъркали, тоя се показва и ни казва тоя, че не е опасна зараза и не е смъртоносна! Аз вече вече не само съм наплашен и побъркан, а и объркан!

92

Анонимен

преди 3 години

на всеки интелигентен човек му стана ясно, че разпространението НЕ МОЖЕ ДА СЕ КОКТРОЛИРАОбаче може да се контролира колко време ще се крадат и раздават пари заради този циркДа бъдеш или да не бъдешТова е въпроса

91

Анонимен

преди 3 години

Какво му е опасното на двустранна пневмония? То си е лека болест. Още повече, че повтаря, може по два-три пъти на година да си я караш.

90

Умен човек

преди 3 години

За всичко са виновни комунистите!

89

Анонимен

преди 3 години

А жестокият комунистически диктатор Лукашенко защо не налага насилствена принуда за носене на маски наморници и спазване на разстояние от 1.5 метра за да потуши протестите и да контролира хората както се полага на всеки жесток комунистически диктатори, ами в Белорус при жестокият комунистически диктатор животът си тече нормално?

88

Щерю

преди 3 години

Донякъде е и страшна, и смъртоносна болест. Бая народ си отиде по света...

87

Българин

преди 3 години

Ох, кога ще си отиде комунизма и комунистите да дойде капитализма да станем материално богата страна и да живеем като материално богати хора, ох... да придобиваме богатство, да си удовлетворяваме на желанията, да се благоустройваме материално и да се наслаждаваме на изобилие на удоволствия, ох!

86

Истукан

преди 3 години

Знаем, че не е ужасна и смъртоносна болест, а обикновена настинка и мерките дето се въвеждат са пълна глупост. Какво контролиране бе, не може да контролираш нещо дето един ден до всички ще стигне и всички ще трябва да придобият имунитет против това нещо.

85

Анонимен

преди 3 години

Тука някакъв побърканняк ни побърква всеки ден и по цял ден в главата са му комунисти, комунисти, комунисти ....

84

Анонимен

преди 3 години

По време на стегнация за която се говореше още преди да се появи тоз тип коронавирус за какво им трябваше масова карантина от тоз тип по вид и начин на развитие,че да се съсипват икономики в голям мащаб по сфери на съществуване и организации на дейности в действия,че заедно с тях цели системи-здравни,образователни,транспортни,индустриални,стопански,туристически,културни,спорт и др. по разновидности на търсене как услуги спрямо производствени бази,средства и отношения в пазарни принципи с модели.

83

Анонимен

преди 3 години

Отивам да правя едно кросче в парка. Трябва ли да си нахлупвам качулка и да се пазя на разстояние от заразените баби и дядовци?

82

ДО 99

преди 3 години

хахаха Радев Пауър Пойнта сега ще им направи презентацийкахахахаха

81

Анонимен

преди 3 години

Според "президента" радеф такъв вирус няма а е измислица на ГЕРБ

80

Зоро

преди 3 години

Къде бяха проверките септември, в началото на октомври? В България след дъжд, като се нахлупи качулката, се нахлупва много яко. Сега ще има страшни мерки за контрол, къде беше контролът преди три седмици?", попита Кантарджиев.Ами защо пита? Ние го питаме?Той нали е член на НОЩ или е забравил?

79

Анонимен

преди 3 години

В училищата и детските градини започват външните квалификации. В Пловдив вече са организирани външни квалификации извън гр. Пловдив за следващия месец в съботите и неделите.Тези квалификации са задължителни. Учителите не искат на ходят 2 дена с автобуси да се тъпчат по 30 или 40 човека за някакви си сертификати с 3 точки кредит да подлагат здравето си на риск.КОЙ ЩЕ СПРЕ ТЕЗИ КВАЛИФИКАЦИИ? ДИРЕКТОРИТЕ ПЕРАТ ПАРИ С ФИРМИТЕ ОТ ХОТЕЛИТЕ И АВТОБУСНИ ПРЕВОЗИ.КОЙ ЩЕ ЗАБРАНИ ЕКСКУРЗИИТЕ НА УЧИТЕЛИТЕ?

78

Анонимен

преди 3 години

Кристалина Георгиева: Очаква ни влошаване на стандарта на живот!----Не става дума за колониите, а само за западния свят. Другите сме на дъното и без пландемия.

77

Анонимен

преди 3 години

Къде е баба Изперкел и тя да каже нещо по въпроса?