36

Рашист

преди 3 години

Бездетната бабичка може му пръдне на Вова на ..... хахаха

35

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 45Какво искат да скрият.............ЧЕ Е НЯМАЛИ НИКАКВО "отравяне"!!!! Ето това искат да скрият!!!

34

Анонимен

преди 3 години

С такива слаби политици като Меркел е въпрос на време Русия да превземе цяла Европа. След края на ВСВ, висш чиновник видял как Сталин седи замислен. Попитал го, другарю Сталин не се ли радвате, цяла Източна Европа е в краката ви. Сталин му отговорил раздразнено: "Александър I стигна до Париж!"

33

Анонимен

преди 3 години

До Сандо 46 Германия, Меркел нямат интерес да спират СП2

32

Анонимен

преди 3 години

Уж свободна търговия , уж конкуренция , а САЩ смазват всеки , който застраши икономическите им интереси Изнудват Европа да им купува втечнения газ

31

Сандо

преди 3 години

за Южен Поток Меркел се е обадила лично на ББ и той го спря. Какъв и е проблема да спре Северен Поток?Разбрахте ли за какво става дума?

30

Анонимен

преди 3 години

Ако вземат да представят и доказателства за отравянето , респективно лечението на Навални , няма да е лошо .Ама Германия отказва - пита се , какво искат да скрият

29

Анонимен

преди 3 години

Българо-китайски поздрав за фрау Меркел : China 60th "Прощание китайской славянки"- марш"Прощаването на славянката" всъщност в написана от руския композитор Агапкин в чест на българските жени които изпращали мъжете си на фронта през Първата световна война.

28

Анонимен

преди 3 години

Няма никаква афера. Всичко е само предположения.

27

Анонимен

преди 3 години

Франция е германска колония, като през 1940г., а Германия винаги е мечтала да усвоява руските ресурси. Другото за което мечтае е жизнено пространство, а България със своите пустеещи земи може да й предложи това, българите са германофили и след като си продават душите и телата на немците, биха си продали и бащиното огнище на Германия.

26

Европейски ценности

преди 3 години

Днес за добро и цивилизовано се пробутва хомосексуализма и доброто на френския, германския, английския народ и съвсем отвлечено доброто за цивилизоването на цялото човечество, като за човечество обикновено се смятат народите, които заемат малкото северозападно кътче от големия материк Евразия.

25

Анонимен

преди 3 години

Европа не съществува като субект, Европа е само придатък на голяма Евразия която се владее от Русия. А Русия е най-голямата държава в Европа, заема повече площ от континента отколкото всички държави на ЕС взети заедно.

24

Анонимен

преди 3 години

Германците избиха 20 милиона руснаци, а руснаците отцепиха от Германия територия колкото две Българии, но въпреки това все търкуват и се търсят една друга. Тия рано или късно пак ще си разделят Европа помнете ми думата. Къде е текло пак ще тече.

23

Анонимен

преди 3 години

В германското законодателство не действа принципа "невинен до доказване на противното". Самият министър на правосъдието Хайко Маас (днес е външен министър) го заяви в интервю по телевизията при случая Скрипал - "ние смятаме Русия за виновна, Русия трябва да представи доказателства че не са отровили Скрипал". Гернанците са добри техничари и правят добри кафеварки, перални и коли, но цивилизационно са много изостанали.

22

Диана

преди 3 години

До СталинА ти в кой век живееш? Който е виновен, трябва да бъде наказан - но това първо трябва да се докаже...

21

Анонимен

преди 3 години

Какъв ответен отговор бе, Русия и Германия са съюзници, правят си алъш-вериш, искат северен поток 3 да строят, САЩ си изтеглят войските от Германия. Ответния отговор ще бъде толкова колкото имаше ответен отговор след като Русия анексира Крим, разпали етническа война в Донбас или отцепи Осетия от Грузия. Пугин говори на немски, Меркел говори на руски и обича да играе казачоци. Шрьодер и той. Германия е купена от Русия, немските политици са лакоми продажници като българските.

20

Анонимен

преди 3 години

Милички сладки журналисти! Ангелчо, ти наясно ли си как Германия ще накаже Русия? Четете, бе хора, информирайте се!!!

19

Анонимен

преди 3 години

"Franz + Polina", има го ютюб и дори с английски субтитри.И тези ще размахват пръст на Русия! Днес не сме 1943г, днес Русия може да ги унищожи за минути, и нищо няма да остане от Германия и никой не може да я спаси!

18

Диана

преди 3 години

Германците първо трябва да докажат кой е виновен за да обвинят някого в съда...Това, че отказват сътрудничество с Русия под претекст руснаците да не унищожат доказателства, явно не води до решение на случая...След като Навални е отровен с бутилка вода от хотела, нормално е да се направи разследване кой е имал достъп до стаята му, но те не го правят, а приемат версията за Путин доста ентусиазирано...Според мен, и те са тръгнали по пътя на Англия с Скрипал, който доведе до никъде..Ще видим!

17

Сталин

преди 3 години

Ха ха ха!!! Германия да накаже Русия! Май забравихте една не толкова отдавнашна история! Датата 9 май 1945 г нещо да ви говори! Ей, *** вие нямате грам акъл бе!