95

Анонимен

преди 4 години

Извинете ама тоя що гледа като наа*ан?

94

Анонимен

преди 4 години

През 90-те особено зорлем гонехте хората и унищожавахте стопанството....Търсите ли хората сега ? Търсете, търсете ! В незаконните ви банкови сметки най-вече !

93

Анонимен

преди 4 години

Не си мислете, че щом някой носи очила е мн. Ентилигентен или умен, той просто не вижда прости неща от живота. Няма заплати-няма работници.

92

Чичо

преди 4 години

Докато бутат мазни пачки в дебелите си дирн*ци и дават по някоя къса пара колкото да не умрем от глад нямат право да реват! Фърли 10 бинки на месец и ще се избият да се преквалифицират, ама не нали трябва да се лапка и да караме Еската и Бентлито

91

хечко

преди 4 години

как няма телевизиите пълни с анализатори вземете ги да си изкарат хляба с труд и на минимална работна заплата

90

Анонимен

преди 4 години

Ако дойдат в индустрията и работят както в администрацията, спукана ви е работата!

89

Driver

преди 4 години

Как да обясним на другаря, че индустрията не е само васил-велевци, киро-геловци, цоло-вутовци и георги-герговци. Как да му обясним, че не всички "бизнесмени" сме получили куфарчета подарък и не всички сме си прокарали закони в наш интерес. И, че ценим труда и искаме да даваме добри заплати, но огромна част от печалбите потъват в бездънни държавни, партийни и общински дупки. А гореспоменатите господа реват по медиите, че държавата, видиш ли, нищо не им давала?!

88

An m GmbH

преди 4 години

А кога ще кажете Няма БКП стандарт , да дойдат новите, а не робите !? Кога ще подадете ръка на новите , защо само лъжете КАКТО ВИНАГИ СТЕ ГО ПРАВИЛИ ГОСПОДА ТЕКЕЗАРИ "С ДОБРИ БАЩИ" ОТ соца ГРАбещи до днес !

87

Atanas

преди 4 години

когато търсят работна ръка да кажат че търсят работна ръка която да работи без пари

86

Анонимен

преди 4 години

Работници има и винаги ще има, докато има хора на таз земя. Даваш хубава заплата имаш работници, не даваш.... нямаш, много просто е.

85

Анонимен

преди 4 години

Велев , готов съм да се прекфалифицирам , но искам Европейски условия на труд и заплащане . Така че , стига рева ами се сещай докато е време , че и аз стягам куфарите и после ще чакаш писмо от арменския поп.

84

успех

преди 4 години

има свобода на хора и стоки в целия европейски съюзможе да си наемат германци,белгийци,французикакто и от новите европейциевроафганистанци,евроиракчани,евроафриканциуспех

83

Анонимен

преди 4 години

Е как ще дойдат чиновници да работят като бибито пак ги нагуши с пари.

82

Бизнес съвет

преди 4 години

Велев , чиновниците няма да дойдат, но пък ако искаш да продължиш да си играеш на ШЕФ , наеми роднините си . Мамичка, татко, братчедите , лелинчо, децата , баба , дядко ... повече от достатъчни са . Идеалните работници . Верни, трудолюбиви , няма да напуснат, няма да се скатават , няма дори болнични да вземат и с удоволствие ще остават да си доработват и в извънработно време та дори и в събота и неделя . Превърни бизнеса си в семеен бизнес и трудовия ти колектив като едно ИСТИНСКО семейство.

81

Анонимен

преди 4 години

Като тръгнеш от 5 долара заплата трудно се стига 1000. Просто не гласувайте за БСП, защото всеки път зануляват държавата, а после и господ да дойде не може да ви помогне.

80

Анонимен

преди 4 години

На територията останаха само чантаджии, милицЮнери и римляни.

79

До 89

преди 4 години

Приятелче дай пример за "нововремци" работодатели?

78

Анонимен

преди 4 години

как да има работна ръка като в Германия един необразован човек взема 2000 евро като строител, един багерист взема 3-4000евро. Тук остана 20% качествени хора другото е паднала маса

77

Василе, Василе...

преди 4 години

търсне-предлагане говорят ли ти нещо? свободна икономика? държавата трябва ли да се меси? да ти купи още някой вилает.. държавата трябва ли да спонсорира картите за ски-лифтовете примерно, щото не им излизала сметката на нашите курорти??! абе вие изобщо в час ли сте...работодатели, ама от старото време..

76

Анонимен

преди 4 години

Значи викаш другарю Велев,лесно беше да разпределим"баницата"от прехода,лесно беше да "усвоим" европейското финансиране,ама зор било намирането на Хамстери да въртят колелото!