93

Бай 100ян

преди 5 години

Като цяло хората които отглеждат животни са по големите темерути и социопати от тези които не се занимават с животни.Това е много добре обяснимо - Избирайки да насочиш любовта си към животните ти пренебрегваш хората. В един момент ти обичаш животните повече от хората което си е чист Социопатизъм .Нали знаете ,че общото между серийните убийци , е че са социопати -Умраза или безразличие към човешките същества !!Незнам за вас но аз съм си имал работя с кучкари .Всички до един не са читави хора!!

92

Анонимен

преди 5 години

Един ръбб с няколко подобни кучета може държи в страх и напрежение стотици съседи, години наред. Ясно е, че закона не може да толерира ръбба, за сметка на нормалното население, нито като параграфи в закона, нито като спазването им. Каквото трябва да се поправя в закона и най-вече да се изпълнява!!!

91

Анонимен

преди 5 години

Собственика е електорат на герб , плаща си редовно вноските в касата на герб - значи е невинен и богопомазан !

90

Хипотеза

преди 5 години

Сега собственикът на животните ще намери добър адвокат, а може би и свидетели, които да докажат, че човекът-жертва постоянно е дразнил кучетата и е разпитвал колко струва едно такова и къде може да бъде продадено. Също и че постоянно е оглеждал как е заключена вратата, зад която се намират животните.И ще бъде направен извод - хем е озлобявал кучетата всеки път, когато мине оттам, хем се е опитал да ги открадне и те са се защитили.

89

Анонимен

преди 5 години

При демокрацията е нормално ,кучета да убиват хора . Важното е да имаме банани !

88

Ангел

преди 5 години

Животните ще бъдат евтанизирани а кучкаря го грози от 2 до 5 г затвор , както и кръвнина .НО това само ще замаже очите на хората .Докато не се забранят някои породи кучета ,тези случаи няма да изчезнат !!!

87

Това обяснява нещата

преди 5 години

Идвал е да ги храни на два дена веднъж. Понякога вероятно е закъснявал. Кучетата са били гладни и освирепели.Освен това, всеки който е гледал куче знае, че то се чувства изоставено, когато стопанинът му дълго отсъства. Това ги изнервя допълнително.

86

Анонимен

преди 5 години

В белите държави компания в затвора на собственика на кучетата щяха да правят всички слжители на институции, проявили ПРЕСТЪПНО БЕЗДЕЙСТВИЕ. Те са съучастници и съпричинители на смъртта на човека.

85

Криминолог

преди 5 години

Статистиките са достатъчно красноречиви!!!Собственици които отглеждат едри , бойни породи кучета са средно с 2,5 пъти с повече криминални регистрации от тези които които отглеждат декоративни кучета или въобще не отглеждат куче .Психолозите от института обясняват факта с това, че собствениците на опасни кучета изливат агресия чрез животните си и се идентифицират чрез тях !!Поради тази причина в много държави се забранява развъжсавето и отглеждането на бойни породи животни !!

84

Анонимен

преди 5 години

Това му се вика промяна. Радев я обеща.

83

XXX

преди 5 години

Освен собственика на кучетата за убийство да бъдат съдени и отговорните власти !

82

По объркан

преди 5 години

Редно би било да се приложи евтаназия на кучкаря .И съд за кучетата.Или май беше обратно.няма значение.

81

Анонимен

преди 5 години

На 100м от края на столицата или по-голям областен град и законите стават препоръчителни, а в селата и отдалечените райони е като в дивият запад. Алчни хора са на власт и от грабеж нямат време да прочетат какви са им фунциите и длъжностните характеристики. Съдът мисли...

80

Анонимен

преди 5 години

Някой да е виждал, кучкар да влезе в затвора у нас заради кучетата си убийци? Бас ловя, че вече тихом-мълком от Четири лапи и подобни са се организирали да "осиновят" и "спасят" въпросните кучета. А народа какво гледа? Докога някакви кучкари с психически отклонения ще му се налагат както си искат?

79

Анонимен

преди 5 години

За първи път чувам за тоя, макар че баба ми и дядо ми живеят не далеч от него. Ако случайно тези кучета се върнат в селото ще ги застрелям собственоръчно, като кучета както се казва...

78

Спасение на давещисе

преди 5 години

Тези кучета трябва да се евтаназират моментално! Те вече са яли човешко месо и знаят, че е вкусно и крехко, не е като сухи гранули от рога и копита, които ти ги хвърлят през 2 дни. Сега някои ще ревнат, че самите кучета не са виновни - просто са били гладни и зле възпитани. Заради такива защитници, обаче хората които се чувстват застрашени ще вземат нещата в свои ръце - "екстерминация" е термина.

77

Цеко

преди 5 години

Това което показва този случай са неработещите институции в България. За МВР се дават милиони и все пак и на полицията не може да се разчита.

76

До 100

преди 5 години

Ааа, комшиите са се оплакали веднъж! "Органите" само предупредили собственика да си гледа кучетата и край! При това "ефективно коригиращо поведение" на органите има ли смисъл да подаваш нови жалби.

75

Сам на село

преди 5 години

Страх ме е от кучетата на комшията.Мисля да завъдя алигатори. И без туй двора ми е като блато.Може и една анаконда. Че яде по един кьопек на две седмици. И не фаща бълхи и кърлежи.

74

Анонимен

преди 5 години

Собственика на животните. Носи отговорност за щетата причинил други му. Това е закона. От тук натам да плаща кръвнината за убииството. Нещо не е нормално да гледа такава порода без постоянен надзор. Всяко куче си обича стопанина който го храни и развлича. Съседите не са му длъжни да му оправят оградата. Или да търпят страха от кучетата.