95

Анонимен

преди 5 години

Цвета и К'урнелия са един дол ТЕТКИ, и двете са с червен произход!

94

Така е

преди 5 години

Права е. Лидер по кражби, лидер по корупция, лидер по герберастка простотия.

93

От Крим до Кратина!!

преди 5 години

къ са ие револуциътъ на малките зелини човечета пошла в Крим , да земът да седнат по 33-*** на ходроплан и Крусе, Крилистра и Кридин, да пресекат Кревен, Крелико Кръново Крарана, Крурас, Крофия и Кровдив, та през Крамоков, Крерник, Крустендил и Кретрич да освободят нашите братя в Кролун Кратина и Кропие.Кр-исти от от вси страни освобождавайте се!От Кръководстовто на Кръкаската Кростическа Пратия, ЦК(б) при БКП(раб)

92

6969

преди 5 години

пекинска патица

91

Mister Cro

преди 5 години

Лидер!!! Тази в коя вселена живее?!! Може ли страна, в която деветдесет и пет процента от пенсионерите получават 80 евро пенсия, да е лидер на каквото и да е било! На тази, ако й дадеш 80 евро и трябва с тях да изкара един месец, че се гръмне! Сигурно живее с толкова, ама на ден!

90

Анонимен

преди 5 години

Цвета е доста по-глупава от Цецка.А като се сетя че Цецка едва изкара Рабфак ,защото не можа да влезе с изпит ,направо се чудя откъде Тиквоний ги намира тези селски кухи ***.

89

Анонимен

преди 5 години

"България стана лидер на Балканите"Вижда се чак от "хълмовете" на Венера а венерянците цъкат, пъшкат и се чудят как да се заселят на земята с координати - България!

88

Анонимен

преди 5 години

Как една проста управителка на провинциална фабрика става председател на народното събрание?

87

Анонимен

преди 5 години

Хайде сега да си признаем кой докара тези про'стаци във властта-НИЕ ОВЦЕТЕ НАЛИ?Сега нека се замислим,дали да се хванем за демагогията и манипулацията им преди избори или да откажем да гласуваме повече,защото когато гласуваме винаги правим грешният избор защото им се връзваме!Аз повече никога няма да гласувам,това е моят протест срещу измамниците-политици,така поне няма да се срамувам от себе си и ще имам пълното право да говоря срещу управляващите ! А тая гъска Караянчева е престъпник-измамник!

86

ОНЗИ

преди 5 години

ГЬОЗБОЯДЖИЕВА ЗАЩО ЛЪЖЕШ *** !!!!

85

Анонимен

преди 5 години

Цветке, а знаеш ли къде са Балканите?

84

мдъъъ

преди 5 години

И турците така мислят Каратъпчева

83

мдааа

преди 5 години

България стана лидер на Балканите,след силните Гърция,Румъния,Сърбия,Хърватия и Словения!Ужас свещенна простота!

82

Василев

преди 5 години

Тези алчни г.ьотфер.ени от ГЕРБ се правят ,че нищо не е станало!!!-Ало, ГЕРБ вие загубихте доверието на обикновените хора!!!На луди, ли се правите???Агент Заки Шоли!ЦРУ!!!

81

Анонимен

преди 5 години

и тая е нахален *** като банкянския смрадливецсега на гробарите са им раздали нотите и започват многогласното пеене с цел да успят огладнелия лидер на балканитесъщество дето сложи пекин във виетнам - председател на парламентизмислете ми по-голямо падение

80

Василев

преди 5 години

Според Караянчева има очерняне в предизборната кампания, а според мен има н.аак.ване от страна на ГЕРБ!!!ГЕРБ са вече в историята, Буда отива до Гаргамел и Дедо, да им прави компания!!!Банкерите, корпорациите и монополите да мислят вече за нов политически проект в България, който пак да завоюва доверието на селяните прости!!!Агент Оуен Патерсън!ЦРУ!!!

79

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ отново направи България на три морета! Цар Бойко I

78

пущиняк

преди 5 години

Така е, права е госпожата! Сега, обаче е необходимо да припомним кои страни, освен България, се намират на Балканите! Това, разбира се, са Грузия, Молдова, Армения, Ливан, Джибути и в най-южната част е Тунис!

77

не може да бъде!

преди 5 години

Г-жа Караянчева е права ...в известен смисъл!Не можахме да станем енергиен център на Балканите ,затова по непотвърдена информация от ЕС ще ни възложат да сме център по управление на светкавиците,гръмотевиците,въздушните течения и ще бъдем персонално отговорни за преместването на Северния полюс!Г-жа Караянчева скромно пропуска специалните умения на г.н Борисов,може би вече легендарни-може да изстиска портокалов сок от лимон,да удари циклоп между очите и да докара до оргазъм секс-кукла!?

76

З

преди 5 години

Лидер по беднотия