36

Антитарикат

преди 5 години

До ТарикатЕ, точно заради твоя начин на мислене, няма да се оправим никога, защото и политиците ни мислят в този стил. Никой не се интересува за нещо повече от себе си. Тарикат е дума, която не съществува в нито един друг език и задължително изисква другата дума - "балък". Тази схема на тарикати и балъци в България е най-жалкото ни качество. И да, ти си добре... еваларка! или там както си казвате ТАРИКАТИТЕ.

35

кандидат пенс

преди 5 години

Пенсионната система е пълна измама. Сметнах грубо, че за 45 години трудов стаж, като и ако се пенсионирам, внесените осигуровки, без начислени лихви за да ми се върнат под формата на пенсия, трябва да живея поне до 95 годишна възраст. Предвид разклатеното ми здраве основно от стрес и лоши условия на труд няма как да стане.

34

Анонимен

преди 5 години

То не бяха инвалиди, то не бяха техните майки, то не бяха пенсионери, то не беше чудо, някой мисли от къде ще идват парите за издръжката на тези армии нищоправеща индивиди?

33

До 29

преди 5 години

На всички НЕживели при Тодор Живков да се забрани да гласуват!

32

Гробокопач

преди 5 години

До АнонименИ аз искам да завържа или убия всички гербери, но не става. ГЕРБ Пътува към Нищото. С него и вие. По-добре е да нямате политическо рпедставителство, отколкото да имате. Зле сте, като морално, интелектуално и духовно ниво. Само имате парите. Ноооо, те са преходни, минават от едни ръце в други ръце;)))

31

Анонимен

преди 5 години

500 лева с чий пари? Не и с мойте! Писна на да храня търтей.

30

Анонимен.

преди 5 години

Е,нали ще има увеличение догодина на пенсионерите.Това си е една кофичка кисело мляко на ден.Направо си е банкет.

29

Анонимен

преди 5 години

На всички живели при Тодор Живков да се забрани да гласуват!

28

Анонимен

преди 5 години

До ТарикатА тези 20 работника, които си имал могат ли де се пенсионират и да се похвалят като теб.

27

Гробокопач

преди 5 години

До АнонименАма чакай сега, ние можем да искаме бърза смърт от Нинова, отколкото бавно и мъчително гаснене от Борисов;))) Имаме избор!

26

Анонимен

преди 5 години

От тази статия ми хрумнаха две нови поговорки : 1. "Популист, популиста око не вади" и 2. "Популистът вика дръжте популиста". :)

25

Анонимен

преди 5 години

Дори на *** рейтинга пострада при увеличението на пенсионната възраст на колхозниците! Тук са непоклатими! Защото иначе ще дойде Нинова и ще Ви доунищожи!

24

Анонимен

преди 5 години

Няма никакво значение къде, какво и колко "внасяте". Бате Ви Боко с нетърпение чака да пукясате и да снижите разходите.Смъртност в БГ - 100 000 на година. 38% от тях над 70 г. Средна пенсия .....ххх.....Смятайте сега каква е икономията му за 6 месеца до 1 юли 2019г

23

барон мюнхаузен

преди 5 години

Правилно , че не може да се харчи повече , отколкото има , но въпроса е : а защо има само толкова ..?!

22

Гробокопач

преди 5 години

Обещанията на ОП-то са стръв за шарани. Целта им беше да вземат, колкото се може повече депутати, за да станат патерица на Бойко. Взеха колкото ДПС - 27. А идеята да бъдат Патерица на Бойко бе, БСП да не вземе мандата. Цялата работа е в тази далавера. Няма как с 27 депутата и като *** на Бойко, да си реализираш политическите визии. Ти трябва да работиш тепърва за 80 или за 100 депутата, за да може поне реално да мечтаеш,з а реализация на идеите си.

21

бивш партиец

преди 5 години

ей за тва социализмо си беше убав дойде време за пенсия партията майка даде по некой куфар с парета и по 1000лв ей тъй за джобни па ся по демократията 200 лв ей ора па я вчера у кръчмата поарчих 400

20

Унуфри

преди 5 години

Пенсионерите да се сърдят на окаяното си положение на себе си. 70 години под строй гласуват за БКП. Два милиона млади работливи българи прокудиха от страната. Кой да работи за техните пенсии ? Кариоките заселени от бай Тошо ли ?

19

Анонимен

преди 5 години

Само се моля догодина винетката да стане поне 500 лева, гражданската - 2000 нагоре, месния данък 300 плюс, ГТП - 800 лева, кола над 5 години - писмени оправдания лично пред Цечка Цацева! Рейтинга им дори ще подскочи!

18

Чоки

преди 5 години

Запознах се в Сърбия с един пенсионер.Цялата трудова дейност му е преминала като шофьор.Пенсията му е 700 евро.Как ги правят сръбските власти тези неща,не знам.

17

Анонимен

преди 5 години

На тия от Парламента само едно им пожелавам. Като се пенсионират да им се налага да преживяват с минималната пенсия! Жалко, че няма как да стане, защото разбира се, те вече са си гарантирали, че ще получават големи пенсии, освен това така са се накрали, че ще има и за правниците им.