500

Бръм

преди 5 години

Т.Биков май 2013 - Ако бъда избран за депутат, ще бъда един от хората, които ще инизирам проверка в парламента на цялостната дейност на Цв.Цветанов. Няма да спра докато не видя този човек обвинен и осъден за всички престъпленя, които е извършил през последните четири години...... АЗ НА ТАКИВА ХОРА НЕ ВЯРВАМ КАКВОТО И ДА КАЖАТ

499

Анонимен

преди 5 години

стига сте замазвали сегашната прос.тотия с бае ви тодора89 година 80 годишните бяха лоши щото бяха против "демокрацията" бяха я преживели до 44 година- и знаеха какво ще стане - те бяха лошите и глупавитесега 70 годишните дето направиха тая глупост 89 година съжаляват ама нема какмилионерите и цгани.ите са хванали здраво власта и няма пусканетова е чекаме паметник на банкянското в центъра на софия и окръжните градове-яжте си бананите и стига сте скимтели - нали искахте банани- пълно е

498

Анонимен

преди 5 години

Мда..,И раздаването на стотици милиони на аутистите ще намали дълга... Протестите за глупости и изборите всяка година, ще намалят дълга...

497

Анонимен

преди 5 години

В момента националният дълг е 29.5 млрд и е 30% от БВП (99млрд). Лихвата на дълга е 37лв на секунда. nationaldebtclocks.org/debtclock/bulgaria

496

Анонимен

преди 5 години

Най-жалкото е, че в момента дългът ни, натрупан по време Бай Тошо, не само не е намалял, ами се е увеличил неимоверно "благодарение" на най-некадърното управление, което държавата ни някога е имала.

495

хохо

преди 5 години

До ГoшуЕвалата Гошу , точно така е , ама истината бол за някои хора :)) Сега ако се учиш , РАБОТИШ , което е чуждо на много хора ще имаш нормален живот !!

494

Анонимен

преди 5 години

525- ВЕРНО ЗАПАДЪТ Е ПОТЪНАЛ В ДЪЛГОВЕ, НО НА КОЙ ОБИКНОВЕН ЧОВЕК МУ ПУКА ЗА ТОВА, МОЖЕ БИ НА ТЕБ ЗА ДА СИ ИЗВЕДЕШ ПРОПАГАНДНАТА ТЕОРИЯ. ЗА ВСИЧКИ Е ПО ВАЖНО КАКВО ВКАРВА В СЕМЕЙНИЯ БЮДЖЕТ- В САЩ- ОТ 7-16 ДЛ МИН ПОЧАСОВА СТАВКА В ЗАВИСИМОСТ ОТ ЩАТА, ЕВРОПА- ОТ 510ЛВ КАТО У НАС ДО НАД 2000ЕВРО МИН ЗАПЛАТА- БЕЛГИЯ- РУСИЯ- 240ЛВ ОТ 1 ЯНУАРИ. ВИДНО Е, ЧЕ ОНИЯ РАЗКАПАНИТЕ СА УДОВЛЕТВОРИЛИ ЖИЗНЕНИЯ МИНИМ, А ДРУГИТЕ ЦЪФТЯЩИТЕ КО ША КАЖИШ ЗА ТЯХ. БАНЕВИ ИСКАХА ДА СМЕ С ИЗТОКА, А ИЗБЯГАХА ВЪВ ФРАНЦИЯ- ЩО

493

Анонимен

преди 5 години

Стига лъжи. Дълга го напрвиха превратаджийте като свалиха Тодор Живков и му го приписаха. Сега калко е дълга на БГ и има ли изобщо изплащане?

492

Чичко паричко

преди 5 години

А сега колко ни е дългът? Колко милиона българи бяхме тогава, колко са останали да плащат сегашния дълг? Колко активи сме имали тогава да гарантират изплащане, колко имаме сега? Колко длъжници на нас имаше да връщат тогава и колко сега? А на Гърция колко беше дъгът по Тошово време? Гърция що не фалира, а си щракаше с пръсти? На Щатите колко е дългът? Като е грамаден, що не фалират, а страхуват цялата планета? На ЕС колко е дългът? Каква част от дълга на ЕС се пада на нас?

491

Гoшу

преди 5 години

Аз не мога да говоря много за онова време, защото бях ученик, но пък гледах баба ми, вуйчо , баща ми...всички плюеха соца и слушаха "Свободна Европа". Леля ми като идваше от Италия и ми носеше шоколад Нутела, дънки, якета, фланелки и Адидас маратонки и бях най-големия гъзар и всички ми завиждаха. В магазина си спомням, че все празен беше, само някакви основни храни, хляб се чакаше да пристигне, аз като малко лапе все мен пращаха. И за всичко опашки и по втория начин се намираше

490

Анонимен

преди 5 години

Ако сега се подържа тогавашната армия както тогава се подържаше с постоянните му запаси и занятия да се знае ,че имаше над 200 самолета ще натрупаме 100 мрд дълг за една година , а в магазините хляб няма да има--да не казвам ,че котките и кучетата ще изчезнат.

489

Антикомунян

преди 5 години

Тошо беше roвeдap на стадо чepвeни roвeдa. Останалите бяха *** poби и обикновени зомбита..

488

Анонимен

преди 5 години

След дълго умуване били стигнали до тези изводи. Нека да кажат към кого е бил този дълг от 10млрд, от кого и кога точно е направен. Също така кои държави и колко са дължали на България.

487

Антикомунян

преди 5 години

Тошо беше roвeдap на cтaдo чepвеeни roвeдa много от които са все още живи, да не говорим за децата им... Останалите бяха *** poби или обикновени зомбита.

486

BG 1

преди 5 години

До 495. А не! Имате още само 15-16 години и ще ви пускаме пак любимата песен"Четирдесет и пет години стигат...стигат"Запазил съм я специално за такива на диск.Гледай Гърция и се учи ! Нищо хубаво не ни чака!Затова не искаме да чакаме!

485

BG 1

преди 5 години

До 502 Валери. Икономика N1 и N2 в света според различни класации!Казва се Китай. P.R.C.(Народна република Китай)!За такива несведущи като теб там икономиката се управлява тоално и повсевместно от ККП(Китайската комунистическа партия).Няма пазарна икономика.Там дори и мултинационални компании слушкат какво ще им каже ККП защото иначе са вън от чадъра!Разбирай 1 300 000 000 души пазар!

484

Анонимен

преди 5 години

Само да попитам, а сега дългът колко е? И още един въпрос сега на кое място сме по икономически показатели?Достатъчно е да се сравнят числата и такива статии лъсват с каква цел са.

483

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 510Имаше наистина доста повече качество макър не във всичко. Специално за строителството можем да кажем едно голямо ДА! Но нека сравним строителството и в гнилия запад. Е за съжаление нашето е просто нищожно. Обичам да сравнявам защото знам че можем като тях но ни липсва отговорност, желание и морал - краднем жестоко и преди и сега!

482

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 511А в България с какъв строй е в момента? А по Татовото какъв беше строя? А е така наречените капиталистически от тебе държави защо хората вижеят много по добре и не мизерстват?

481

Бърк

преди 5 години

До Turk- турците работеха в трудни работни сили- българите се гмуркат - Живков обещал да отвори вратите на България- българите унищожиха фабриките и индустриите като DAP, TKS ........турк, ти си феномен. Как успя да завършиш първи клас ? Или още работиш по въпроса .