20

Роб на влаЗта

преди 5 години

Брей...10милиарда -непазарна икономика ...Сега пазарна с 20милиарда дълг и гладни хора,съсипана икономика...Пък Германия много развита с 300милиарда дълг и богати хора...Нищо не разбирам...

19

Константин

преди 5 години

Манипулация и лъжа на журналистите. Що не кажат сега колко е дълга и герб колко изтеглиха и за какво ги изхарчиха.

18

Анонимен

преди 5 години

Всяка държава има огромни дългове коя няма ? САЩ, Англия и Япония са първенци по дългове по време на Бай Тошо нямаше престъпност и чалга и простотии.

17

boyko.uzunov

преди 5 години

Тези дето сега говорят , колко лошо било при бай Тошо са същите тези , които ограбиха и още крадат от това , което беше създадено тогава! Лъжете недоносчетата ,които сте създали , затова какви големи бизнесмени сте , но вие ще си останете най - обикновени мошеници и крадци !

16

Ludoto Lenche

преди 5 години

...do dotsent Vachkov..sega dragi ,vaobshte niamae ikonomika !!! Chakame pomoshti ot Evropa !!! Transhove za usvoiavane..taka gi narichat upravnitsite ni !!! Sashto pri Jivkov imahme darjava sas vsichki proiztichashti ot tova posleditsi .a sega samo teritoria sas zatihvashti funktsii."dotsenti " kato teb ot BAN ...kakvoto I da znachi tova !!!!

15

бг

преди 5 години

Не съм симпатизант на комунистите , но дълг от 10 милиарда е направо смешен сравнен с дълга на гърците от 380 милиарда.Работата е там ,че сега дългът ни е по-висок от този на Живков. Румъния като си беше изплатира дълга да не би да цъфна. Дългат следователно не е показател за жизнения стандарт .

14

Анонимен

преди 5 години

Балона СССР се спука и помете цяла Източна Европа след себе си. Ама то комунист и икономика ... магаре и космос. Те руснаците дори и днес цялата им икономика се крепи на една гас...

13

до 9

преди 5 години

виж в нета 36 милярда външен дълг България а Гърция 240 милярда какви заплати вземат те какви ние

12

Анонимен

преди 5 години

При разглеждане на бюджета в Народното събрание Жан Виденов отсича:"На Джордж Сорос няма да се дават никакви пари от бюджета и фондациите му ще работят съгласно законите на страната." Сорос иска среща с Виденов, но той му отказва. Жан Виденов е единственият човек в света отказал да приеме Сорос и видяхме после какво му нагласиха на Виденов.

11

Г

преди 5 години

Тези мър.льовци забравиха да кажат , че тези 7-8 милиарда се губят пред милиардите дълг натрупан от ГЕРБ основно, които 100 години няма да стигнат да се изплатят с разрушената икономика на страната. А при Живков всичко си работеше! А отговорете защо е така?! Не ви стиска да лъжете хората? Младите може и да ви се вържат, но поколението което е 50 и нагоре няма как да ви повярва!

10

анонимен

преди 5 години

поне тогава имаше икономика и във всеки град по 20 предприятия и заводи сега фирми по 20 човека ква икономика има

9

Анонимен

преди 5 години

Водехме се на работа. И всеки бягаше от работа на село копа градина, на вилата, друг гледа прасета, телета, кокошки и какво може. Важното да е през рацотно време. Заплатата върни.

8

Анонимен

преди 5 години

Огромен 1 млрд долара по времето на Виденов ? Oбаче на гърците дадоха 100 млрд а на Виденов никой не даде, а тоя 1 млрд остана от Бай Тошо сега си дърпаме по 16 млрд смело е тъй нашите амиркански преятили ни обезцениха заради 1 млрд долара и тъмен отогава в тинята В сравнение с дълговете на краварите тогаваха имаха 6 трилиона заем.

7

шматка

преди 5 години

С повече сиво вещество те питамКъде ги видя тези 40млрдВ стенвестника на Позитано ли

6

Анонимен

преди 5 години

Икономиката по времето на Живков непазарна, с огромен дълг-е да де, икономиката беше в "дълг" и нямаше и един просяк, а пък сега хората са в "дълг" и скоро половината ще бъркат по кофитеидеята на соц. икономиката е много добра, на тя беше провалена, изкривена и изродена от тогавашните / и сегашни/ безидейни "комунисти"-кариеристи! та пак "кражбата" (тогава от общото, сега от работника) беше (и сега е) в основата провала!амин

5

Анонимен

преди 5 години

Ако 10 милиада за 33 години управление са много какво да кажеме за 40 милиарда само за 15 години. Някой с повече сиво вещвство ще може ли да го обясни.

4

анонимен

преди 5 години

ха ха колкото повече затъваме все повече споменават бай Тошо защо ли

3

шматка

преди 5 години

Айдеее хванахте 500+ коментара:)))

2

Елемаг

преди 5 години

Само в Плевен,бяха над 300 коли в протест.Перник идват да изриват направо.В троян дори бяха блокирали новия път.Нещо се ослушвате за масовите протести в момента.Захлебването май ще спира скоро!!!

1

Партенки

преди 5 години

Готово - убедихте ни с тази статия, сега е по-добреХАХ