77

Анонимен

преди 6 години

"Всеки български олигарх да купи по един изтребител или фрегата.Така и така парите им са крадени,поне да дадат малко за полза родину."Е тогава вече ще сме с най-голямата армия в Европа. Нямаме толкова войници, колкото ще имаме изтребители.

76

kukla

преди 6 години

Доста има право тоя Марешки. На мене, а предполагам и на много други българи не ми е ясно каква армия имаме. А пък от кого ни пази въобще не мога да разбера. След като свободно могат да нахлуват афганистанци и либийци. Нещо ме плашат с Русия, пък нещо май не виждам такава заплаха. Тия дни в германските медии усилино чета, че Европа е в паника и хаос от ставащото в Италия, че борсите кипят, че бензина расте. Но в нашите медии нищо такова не се чете.

75

Анонимен_777

преди 6 години

A да започне ли народа да яде трици...??! Без силна, адекватна икономика, боеспособна, модерна армия би била само непосилно бреме за наивен народ !!!

74

Миташки

преди 6 години

То армия няма те пари ще харчат....

73

:))

преди 6 години

Относно самолетите! Никой ли няма да подари на любимеца на Брюксел, на Ердоган - ББорисов едни самолетчета бре? На много-обичните се правят щедри подаръци, бре! Ердоган или Меркел нема ли да дари нещичко на "любимеца" си, бре? - :))

72

kak

преди 6 години

Кога ще го разберете какво е туй НАТО?Кога ще го разберерте? КОООГА?НАТО е нещо което още като влезеш трябва да си купил 150 самолета, 500 танка и т.н.Нащи тарикати вече коя год. не искат да купят даже и смазка.Въртолетите изобщо не ги смятам защото това не е никаква покупка.Защото като купиш от НАТО означава, че купуваш пакет от разни неща, които се плащатвсеки месец като абонамент, а не да ми купиш нещо еднократно все едно купуваш кламери.Ама нии нъл сме тарикати нещем да плащаме.

71

Анонимен

преди 6 години

За какво са ни аптеки на всеки ъгъл бе, някога имаше 1 аптека в града и то БГ беше 10 млн човека сега е 5 млн и има 30 аптеки и все луксозни.

70

Анонимен

преди 6 години

Пари на вятъра.

69

Анонимен

преди 6 години

За какво ние армия бе кой ще ни напада?

68

Анонимен

преди 6 години

Един хубав здрав прогресивен данък и купете самолети, Марешки да ходи на гей-парад и да не се обажда за аптекарите даже погресивния данък да е 300% Марешки да продава хапчета от един дюкян на пазара, а не от луксозни аптеки за милиарди.

67

анонимен

преди 6 години

Като се закупят суперскъпите самолети , как ще се поддържа готовността на пилотите - пак ли ще имат толкова малко часове за полет както досега или по-вече , и ако са по-вече - кой ще плаща ?!?!?! Ще стане като с хеликоптерите - закупени ,но не летят !

66

Анонимен

преди 6 години

Някой да обясни на дрогаря Магарешки, че явно бавно схваща хората би трябвало да могат да се грижат сами за себе си ако имаше нормални бизнесмени, които да им дават достойни заплати, а не да ни обяснава че се грижел за хората. Oтде го изкопахте тоя селянин, че и депутат стана да дава акъли.

65

българин

преди 6 години

Каквито и самолети да купим , те ще бъдат май-много 15-20 бр. Турция и Гърция имат поне по 200 . Не може да им противостоим по никакъв начин ! Ще можем да влизаме във въздушен бой само с албанците - абсолютно излишно е да даваме милиарди !

64

М, да ...

преди 6 години

Държавата само трябва да ви подсигури условия - здравеопазване, образование, отбрана на родината ви ...----------------------------Това е вярно, но също така депутатите мислят единствено как още и още да оскубят народа, а не как разходват или по точно разхищават /обраните от населението на територията /средствата!

63

Анонимен

преди 6 години

Още не сме влезли в евдрозоната и еврото се срина драматично.А ако влезем, направо ще го ликвидираме.Вчера Сорос каза, че в еврото ще е причината ЕС да загине.

62

Киро

преди 6 години

До 42Това, че сме член на НАТО си има своите финансови задължения и ние си ги плащаме. Нали никой не си прави илюзията, че сме някаква велика сила и едва ли не с нашите 20 изтребителя ще спрем Русия. Аз лично само тях виждам като държава, кандидат да ни нападне. А относно Турция....ако те ни нападнат, самолетите за милиарди ще са последното нещо, което ще ги спре. По време на комунизма, ролята на България беше да спрем турците за 4 часа, докато дойдат руснаците....а имахме 250 летящи самолета.

61

Анонимен

преди 6 години

МОЖЕ ДА КУПЯТ САМОЛЕТИТЕ И ДА СЕ ОКАЖЕ, ЧЕ НЯМА КОЙ ДА ГИ КАРА.ДЖЕНДЪРИТЕ НЕ СА СПОСОБНИ.

60

няма време...

преди 6 години

Ако до няколко месеца не се вдигнат поне 2 пъти всички доходи в България(включително и пенсиите), разбира се и с финансовата помощ на Европейският съюз, ще има тежки народни брожения и много българи ще напуснат страната с непредвидими последствия за България. Какъв е смисълът да нямаме практически външен дълг (и да се хвалим неуместно с това), а народът да се гърчи в недоимък, а гърците да имат повече от 500 милиарда евро външен дълг и 4 пъти по-големи доходи и пенсии от нас ?

59

Б

преди 6 години

СТИГА С ТОВА КАЗАЛИ 2%,ПРЕДИ 89 КАЗВАХА ЕДНО,СЕГА КАЗВАТ ДРУГО,ДОКОГА ЩЕ НИ КАЗВАТ ДРУГИТЕ КОЛОНИЗАТОРИ КАКВО ТРЯБВА ДА ПРАВИМ,НИЕ НЯМАМЕ КАРАКАЧАНОВ ГЛАВИ НА РАМЕНЕТЕ СИ,ЗАЩО НИЕ НЕ КАЗВАМЕ КАКВО ИМАМЕ В КАНЧЕТО,ДОКОГА ЩЕ СЕ ДУПИМ,НАЛИ ИМА ДЕМОКРАЦИЯ ВСЕКИ САМ ДА ПРЕЦЕНЯВА И САМ ДА СИ СМЯТА ИСТОРИЯТА И БЪДЕЩЕТО НА СТРАНАТА,КАКВА Е ТАЗИ ***,ДОКОГА ЩЕ СЕ ПОДЛАГАМЕ,ПА НИ Е СМЕ ГОЛИ И БОСИ,НЕ СТЕ ЛИ ГО РАЗБРАЛИ.

58

От вас зависи ...

преди 6 години

Стига сте ревали. Като искате повече доходи се хаванете на работа, втора, ако трябва. Не може да чакате друг (тоест държавата) да ви повишава доходите. Държавата само трябва да ви подсигури условия - здравеопазване, образование, отбрана на родината ви ...