30

Генчо

преди 6 години

8 пъти тсиганяците ми разбиват вилата, инструменти и машинки за 12 000 лева съм ги писал на пясъка щото пъцулайте само вдигат рамене а всички ги знаем кои са! Търся да си купя мини, от тези дето подскачат на нивото на главата, цената не ме интересува.

29

Един приятел пита

преди 6 години

Някой разбра ли Жоро плъхa кога всъщност се опитва да краде фара? Преди да нахлуе в дома на доктора или след като е нахлул, нападнал е доктора и е бил прострелян? Самият доктор защо не се е обадил в полицията веднага след като са го нападнали и се е самозащитил, ами се е правил на ни лук ял, ни мирисал 3 дена докато го арестуват? И за какво му е на много уважаван доктор незаконно огнестрелно оръжие? Неудобни ли са въпросите?

28

Armagedon

преди 6 години

За кой ли път се само заблуждават хората,че без мосю Гилотен,нещата са поправими.Явно е че обществото ни е не е"узряло"за такива привилегии на рецидивистите.Когато закона е врата у поле,а рецидивистите имат по-големи привилегии от свободните граждани положението е трагично.А то е такова,защото в НС такова са го надробили.Дори в меката на демокрацията САЩ са по-хуманни към тези престъпници.Там мосю Гилотен не съществува,но пак си получават заслуженото с присъда Не че и там са си решили проблема

27

Анонимен

преди 6 години

Това, което сполетя плъха е профилактика! Защото е предупреждение спрямо всички други като него!Щом е тръгнал с нож, щом посяга и наранява с този нож, знаейки, че е виновен, значи той е потенциален убиец! Той е тръгнал, подготвен да убива хора, които са негови жертви - обитателите на жилищата, които той иска да ограби!Получил си е заслуженото!Спипам ли мекокитковите плъхозащитници, в чудо ще се видят!

26

Защо ?

преди 6 години

До 22Защо наричаш тази жена истеричен фашизоид?А бре ***! Плъхът и хилядите подобни на него какво правят? Крадат!Какво крадат? Крадат това, което ние сме купили с пари, получени срещу висококвалифицирания ни труд!Кой си ти бре, ***, та се чувстваш в правото си да ме заставяш да бъда роб на търтеи и неграмотници?Кой си ти бре, та ще браниш от възмездие един ...., тръгнал въоръжен с нож, за да присвоява ТРУДА на интелигентни хора?А колко такива като Плъха убиват беззащитни старци?

25

Анонимен

преди 6 години

Браво, патридиотчетата само и само за да извлекат дивиденти от всяка ситуация са готови да организират и протести срещу самите себе си.

24

Анонимен

преди 6 години

Нали ти си властта? На кое викаш стига?

23

sas

преди 6 години

stiga doktori nekadurni stiga

22

Суджук

преди 6 години

Тоз моя е само за премиера, МС и госпожа Таратанчева, която изобщо не е патица по пекински.

21

Анонимен

преди 6 години

Като няма оправия ще има самоправия.

20

Анонимен

преди 6 години

На тази държава и трябват Крумови закони. Това ще я спаси от самоунищожаване.

19

Анонимен

преди 6 години

Тази жена е тотален истеричен фашизоид,въобще как е възможно да е министър и за капак се опитваше да оправдае лекар убиец,независимо кой е убил този доктор е убиец!Султанка Петрова ОСТАВКА веднага

18

Цирк

преди 6 години

Тази опъната мумия нали е от власта що се прави на луда,те бездействат и не реформират МВР.

17

Факт

преди 6 години

Направете реформи и промени в полицията,накарайте полицайте да работят и постепено нещата ще се оправят.....

16

Анонимен

преди 6 години

То и в парламента има много плъхове. Предлагам да почнем от там.

15

наблюдател до суджук

преди 6 години

Давам ти пари, дай малко суджук.

14

Суджук

преди 6 години

Съгласен съм, че не значи. На мен и пари да ми даваш, човек не убивам, но ако хората имат право да притежават неавтоматично кно, то айдуците ще трябва най- накрая да си потърсят работа, като останалата част от народа, която им плаща социалните. И ако заплащането не им хареса, да се борят с правителство и работодатели, а не да гласуват за Тиквата срещу 50 лв.

13

Суджук

преди 6 години

Съгласен съм, че не значи. На мен и пари да ми даваш, човек не убивам, но ако хората имат право да притежават неавтоматично кно, то айдуците ще трябва най- накрая да си потърсят работа, като останалата част от народа, която им плаща социалните. И ако заплащането не им хареса, да се борят правителство и работодатели, а ни да гласуват за Тиквата срещу 50 лв.

12

Циганче

преди 6 години

Трябва да се научим да живеем заедно като братя, или да загинем заедно като ***.

11

Анонимен

преди 6 години

Частната собственост е свещена и неприкосновена, в некомунистическите държави!