28

Анонимен

преди 6 години

Слави пак яхва вълната, но е прав. Ако си мъж на място не можеш да чупиш пръсти и да се вайкаш.Подложен си на жестоко изпитание и са нужни бързи действия. Всяко колебание може да струва живота на теб или твоите близки. Откъде да знаеш намеренията му. Да не си ясновидец.

27

Анонимен

преди 6 години

Що си кривите душите? Трифонов може да е всякакъв, но в случаят няма как да не е прав. А тази пиккла от залата заслужава наистина да преживее обир и да гледа с мъжа си наакана докато ги обират!

26

Реалист

преди 6 години

Не знам Слави политик ли е или не, но може да докаже произхода на всеки лев от милионите си. И едно е сигурно, ако влезе в политиката няма да е заради парите, има си ги предостатъчно.

25

slav

преди 6 години

До Анонименkade bat boiko nama gi zaka4ati......

24

Иван

преди 6 години

Преди да отсъдим да изчакаме! Да се види дали е влизал в домът на доктора, през нощта, чрез взлом. Ако е така и престъпникът е застрелян там, то независимо от незаконното оръжие лекаря не може да бъде съден за убийство! Ако е застрелян на улицата до автомобил чийто фар се е опитвал да открадне, тогава лекарят ще бъде съден за убийство! Подкрепям безрезервно при първия случай! При втория не

23

Анонимен

преди 6 години

Дългия ако я берше хванал онази соросоидка от залата насаме много гоям щеше да й го даде. Аз наистина не мога да повярвам, че има *** като тази която е против думите на Дългия" Взлезе ли в дома ти...Буммм"

22

Анонимен

преди 6 години

Слави започна политическа кампания!

21

23

преди 6 години

айде и тоя яхна вълната

20

Анонимен

преди 6 години

славе веке политик се води, така ле?

19

Анонимен

преди 6 години

Браво Слави, спечели още стотина лумпеняци за новата ти партия.

18

ГАДОРЯН

преди 6 години

Дай боже повече такива българи куражлии, че инак ще станем държава катун.

17

Анонимен

преди 6 години

Браво на доктор Димитров! Шапка му свалям!!!

16

Сократис

преди 6 години

Този човек пропагандира за нещо, което по закон вече съществува!Ако се извърши посегателство срещу домът ви и семейството, имате право да застреляте всеки който го извършва!Какво по-ясно от това?! Друг е въпросът със законно притежавано оръжие (ако е огнестрелно) ли ще го направите или с незаконно...Във случаят, лекарят иззема оръжието на единият от крадците (който избягва), и с него застрелва другият.При този случай не може да се търси разрешително от лекаря.Човекът ще бъде освободен!

15

Анонимен

преди 6 години

Доктор Димитров не трябва да е в затвора! На доктор Димитров трябва да му се даде медал!

14

ГАДОРЯН

преди 6 години

Моят дом, моята крепост! Точка !!!!!

13

Дядо ви

преди 6 години

Вече е края на шоуто. Време му е да влезе в политиката като патерица на Борисов. Нищо ново не може да предложи. Това му е политическия замисъл, да изкара един мандат в народното събрание.

12

Анонимен

преди 6 години

Слави не е стока, не е хубав като човек тоя Слави и не го харесвам, но в случая е прав.

11

Един от Северозапада

преди 6 години

2-ри, никъде не можах да прочета, че е в гръб, а в официарната информация пише, че е починал от рана в гърдите. Ти да не си се уплашил, да не те гръмне някой в гръб, докато бягаш в подобна ситуация? Не бой се, държавата толерира такива , бягащи и с по 9 присъди, а и БХК ще те пази, ако си от Етноса. Докторите да му мислят, Явно, тази държава има повече нужда от такива, като Плъха, щом си ги развъжда усилено, а докторите и нормалните българи , плащаши данъци , ще лежат.....

10

ГАДОРЯН

преди 6 години

Браво Докторе! Браво браво. Едно гърло по малко на държавна хранилка. Инак бакардито му дадоха снимки, тренирал е бая. Един такъв с коремна преса и самочувствие. Обаче Колт изравнява силите.

9

Анонимен

преди 6 години

Ето ви го Славчо Учиндолски, Новият Спасител, Новият Борисов - тичай към урните прости народе !