431

българин

преди 10 години

Колкото и да плюете и да драскате глупости жалки, недорасли човечета, не можете да промените мнението и чувствата които питае българския народ към велика Русия.Попитайте всеки българин на средна възраст какви бяха цените в България когато беше опряла гръб до Русия и най-вече цените на горивата за които скачате.Нафта 10 ст,бензин 15 ст -да, да няма грешка такива бяха,а от Запада сега защо не ви внасят суровини,а само ви ползват за маши в чужди конфликти и гледат да извлачат от държавицата ви?

430

Анонимен

преди 10 години

До 111 498Не САЩ, ние ги покровителствахме.

429

к-22

преди 10 години

Руската дума да си е....е майката.

428

до 511

преди 10 години

когато аз съм рендосвал рускини в бившия СССР ти сигурно не си бил още проектиран.живял съм там 3.5 години,

427

Анонимен

преди 10 години

Ха ха ха ха отивай при шувалов бе

426

до 511

преди 10 години

бил ли си в сащ. аз,да ,4 пъти

425

Анонимен

преди 10 години

Rusnacite shto ne si piqt vodkata i da ni ostavqt na mira! A tiq koito se natiskat za Rusiq da varqt a ne da dvulichnichat! Kakto kazvashe edin priqtel , na dobar chas Volodq!

424

Анонимен

преди 10 години

До стоян петровБе в тоя *** бягат хората от цял свят.И в тоя *** (и това е факт) хората живеят с 15 години повече от в Русия.Нещо повече за един век продължителността на живота на американците въпреки боклучавата храна и калпавото здравеопазване е все възходяща права линия.Докато тази на руснаците от поелгата минава в криволичеща и в момента е надолу.

423

БКП

преди 10 години

До Анонимен--494 ;На всичко отгоре сложиха 1 некадърен ген.Стойчев който никога нее участвал във войнаа е ходил само по състезания и гонел*.Стана генерал заради участието си в преврата.Общо жертвите на Б--я са 65 000.Само в Сърбия и унгария са 35 000.Защо ги дадохме.Защото руснаците ги командваха.Неграмотния овчар и конекрадец Чочоолу беше политкомисар.

422

до 513

преди 10 години

ти бил ли си в сащ,защото аз сдъм бил ,бил съм и в русия и преди в СССР.на колко си години,бе ***

421

Анонимен

преди 10 години

До АнонименТе руснаците са ни братя по корупция.Там всичко можеш да поръчаш всичко може да мине под масата.Не са като еврогейовете с бюрокрацията и контролът.За това ще се избият кой да прави белене или южен поток.

420

Анонимен

преди 10 години

аз също искам да попитам,защо газта за бг е два пъти по скъпа от колкото за Европа. всъщност,ясно е че руската мафия и нашите продажни политици делят горницата над истинската цена

419

стоян петров

преди 10 години

USA е ***. Каквото и да пишете, колкото и да тролите, просто ***.

418

Анонимен

преди 10 години

До DDDИначе американците са агресорите.

417

Анонимен

преди 10 години

Когато в Русия се появят американски гета а не обратното, когато средната заплата в най-богатата на ресурси страна в света стане поне колкото минималната за 30 км скала и бивша експолатирана колония Малта, която е сред най-ниските в ЕС, когато в Русия можеш да попиташ в коя западна държава учат щерките на Путин без да ти счупят краката, заплят колата и затворят вестника(Московски Новости), когато продължителността на живота им стане само 10 години по-ниска от тази на европееца тогава обяснявайте

416

Анонимен

преди 10 години

искам да попитам защо 1 км от южен поток в бг е два пъти по скъп от 1 км извън бг и колко комисионни отиват в корупция за тези които искат южен поток. нека да го има но при прозрачни сделки без корупция и в обща ценова политика с ес.иначе на нас руснаците ни продават най скъпата газ

415

джон уейн

преди 10 години

Коментар 498 111 е точно в десетката! Евала за тоя коментар!!!

414

Анонимен

преди 10 години

първо да спрат с провокациите по черноморската ни граница и цена на газта както за германия и европа тогава може да разговаряме с ушанките

413

Анонимен

преди 10 години

До тронБрей. Като са се изтрепали на опашката за визи пред руското посолство.

412

БКП

преди 10 години

До Анонимен--483 ; Унгария може да подпише за южен поток. Нека и ние да учасваме но когато подписваме да си защитаваме НАШИЯ ИНТЕРЕС а не руския.Колко ще ни струва 1 км.Колко целия ? И какво ще спечелим от него.Промениха закона и се отказват от СУВЕРЕНИТЕТ за сметка на Русия.Земя се продава само на членове на ЕС.Русия член лие? Колко земя изкупи,КОЛКОЗГРАДИ,КОЛКО ПРЕСЕЛНИЦИ ИМА ТУК. Турците лоши, а ръснаците добри ли са?