112

софиянец

преди 10 години

До Анонимен 114 "...И че единственият начин да не изчезнем напълно явно е да интегрираме чужденци. .." ВИЕ НОРМАЛЕН ЛИ СТЕ? КАКЪВ ОБЩ ГЕНЕТИЧЕН ПРОИЗХОД ИМАМЕ БЪЛГАРИТЕ СЪС АРАБИТЕ? СИРИЙЦИТЕ СА АРАБИ! НАШИЯТ ГЕНЕТИЧЕН ПРОИЗХОД ИМА БЛИЗОСТ С НАСЕЛЕНИЕТО НА СЕВЕРНА ИТАЛИЯ ., ГЪРЦИ,. РУСНАЦИ, ЧЕХИ, ПОЛЯЦИ- ПО-ДОБРЕ ТЯХ ДА ПРИЕМЕМ В БЪЛГАРИЯ! КЪДЕ ВИЖДАТЕ ПУСТЕЕЩИ ЗЕМИ В БЪЛГАРИЯ?! ПРАВАТА НА СОБСТВЕНИКА НА ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ НЕ СЕ ПОГАСЯВАТ ЗАРАДИ ТОВА,ЧЕ ТОЙ НЕ Я ОБРАБОТВА!

111

Анонимен

преди 10 години

Тези 60% дето не искат бежанци, наясно ли са, че сме в демографска катастрофа и колко обезлюдена държава сме. И че единственият начин да не изчезнем напълно явно е да интегрираме чужденци. Или може би тези 60% искат да те да работят пустите земи?

110

Одисей 1

преди 10 години

111 Ей ама ти подивя бе , по полека да не вдигнеш кръвно , по спокойно , българина мой човек винаги в своята история е бил толерантен , може би защото открай време на Балканите сме били смесени , това че днес толкова е оскотял го дължи главно на 45 годишното мракобесно комунистическо управление и последвалото раздделение на обществото , малко по малко , късче по късче идущите поколения ще събират постепенно българската душевност , за това и този резултат е обективен за съжаление .

109

софиянец

преди 10 години

Българските жени били най-продажните, а? Сирийките не са продажни?:) Туркините не проституират в Хамбург?:) И с какво дебелоочие чужденци ни обвиняват на бг. език, че ние, българите, сме нямали срам?!

108

софиянец

преди 10 години

До Одисей 1 МОЯТА ДЪРЖАВА НЯМА ДА ПРОДАВАШ НА АРАБИ И ЧУЖДЕНЦИ, че ще си получиш възмездието от ръката ми, българофобе!

107

софиянец

преди 10 години

"... "Влез, ще си прекараш добре", казва 19-годишната Нада, която успява да избяга от Сирия в Йордания преди няколко месеца. Баща й, обвит в традиционен червено-бял шал, наблюдава тихо случващото се..."Сирийските бежанки прибягват до проституция от отчаяние 14 мар 2013, Тази Нада да не е ник "Надя от Стара Загора";)

106

magi.ice

преди 10 години

NE NI TRQBVAT OJTE *** I NA6ITE DA IZGONITE NQMA DA SGRE6ITE STANAXA PARAZITI MN SA

105

Одисей 1

преди 10 години

Да точно това е християнството , да правиш добро без да търсиш отплата или признание , точно това е християнството , но явно социализма и поледвалия постсоциализъм ни накара да оскотееме.

104

софиянец

преди 10 години

До 103 - Значи- ние , българите да приемем, че разни чужденци ще ни гледат в очите, а ще ни лъжат, ще искат да използват държавата ми, а после ще ми вдигат бунтове? ЩО СИРИЙКИТЕ НЕ ТРЪГНАТ ДА ПРОСТИТУИРАТ В БЪЛГАРИЯ, АМИ ВДИГАТ БУНТОВЕ-- ЩОТО НЕ СМЕ ТОЛЕРАНТНИ, ТАКА ЛИ? Сирийските бежанки прибягват до проституция от отчаяние 17:09 на 14 мар 2013 дневник.бг- ...Нада оценява тялото си на 7 долара, като е възможно цената да бъде договорена. По думите й тя печели около 70 долара на ден. Няколко палатки встрани млад мъж предлага жена си. "Може да я вземеш за цял ден за 70 долара", обещава той. По д

103

софиянец

преди 10 години

До Одисей 1 Кое му е християнското да храниш, поиш,да даваш подслон на човцек, а той да ти се подиграва в очите, защото :"..."Дейли телеграф": Как сирийски бежанци използват България като вход към Европа Разследване на в. "Дейли телеграф" разкрива какъв е пътят на сирийските бежанци от Ливан за Турция, а после през България и Гърция за Европа 15 ноември 2013, 22:1...В последните месеци на България се гледа като на вход за Европа.."вести.бг Значи- ние сме за тях само "вход към Европа"?

102

Одисей 1

преди 10 години

98 Ти споменаваш само масовата практика ,а какво остава за белите якички за политическата корупция , за фалшивите обществени поръчки , за кражбите от еврофондовете , тези *** тук виждат само *** дето продава цигари на пазара , но те не виждат маститият олигарх който подсигурярва тировете и контрабандните канали , на тях винаги са им виновни ДРУГИТЕ , *** , бежанците и т.н. , но тене виждат къде е корена на злото.

101

Анонимен

преди 10 години

Това проучване в парламента ли го правихте или си го измислихте????

100

Одисей 1

преди 10 години

Следователно над 60% от българите не са ХРИСТИЯНИ , а чисто и просто безбожници коуто нямат нищо общо с християнските ценности.

99

sameca

преди 10 години

Пзлни глупости ".....60 %.....", над 95% от Българите не искат, деееба и журналистическа маниполативна ***!!!

98

софиянец

преди 10 години

До Кавънч Гугушев (8- И какво сега- мразещ българите чужденец ще иска да оправя бг. държава, да я управлява, въпреки, че ни мрази до дъното на злобната си дребна душица в която 84% от населението е от българският етнос? А една дебела дрянова тояга през 4 буквието не щеш ли?:) Май това искаш да внушиш - видите ли, българите са неспособни да си оправят държавата и проблемите;) По-скоро аз може да се прежаля и да създам политическа партия, отколкото да оставя неуки българофоби да ме управляват...

97

софиянец

преди 10 години

До Кавънч Гугушев Моля, избройте поименно лицата - с тяхната индивидуализация- ЕГН, 3 имена, адрес и т.н. Защото иначе се получава клевета, а в България това е престъпление:)

96

софиянец

преди 10 години

От софиянец 77 000 да се чете 77 000 000/ милиона, а не хиляди/

95

Кавънч Гугушев

преди 10 години

А тези българи, които взимат подкупи, за да пускат на прегледи технически неизправните ви автомобили, и те ли са с турско самосъзнание? Ами корумпираните лекари, съдии, полицаи, данъчни и те ли са турско самосъзнание? А баичката, която дава подкуп, за да освободи от наказателна отговорност внучето, което уж е убило човек с колата си и тя ли е с турско самосъзнание?

94

софиянец

преди 10 години

До Надя от Стара Загора "..., дори ако може направо да станем област на Турция би било страхотно ..." "Надежда всяка тука оставете":) Стара Загора НЯМА да стане част от Турция, ако ще да те "минат" всички 77 000 турски граждани:) Отлично знам къде се целиш, турчеещо се ***, но няма да те огрее- най- много да пипнеш спин и сифилис от сексуален промискуитет:)

93

Вън

преди 10 години

Като бонус на екстрадираните даваме Надето хаха