34

Анонимен

преди 5 месеца

Хора, какво точно казва тоя в тая статия, дето вече не е било публикувано? Откъде все го изравяте това политическо зомби и защо все ни го навирате? Като пишете, че е президент, а не бивх президент, поне пишете, че е завършил с най-ниския рейтинг в историята.

33

Анонимен

преди 5 месеца

Не мога да разбера какъв е проблема, като отидеш на границата между две европейски държави и да си покажеш паспорта или европейски съюз република българия лична карта? Това проблем ли е за някого? Да именно за мигрантите, които нямат документи! Това означава, че самият Шенген без документи да се преминава през границите, означава, изчезване на отделните европейски държави и бъркотия, понеже мигрантите ще си преминават както си искат без документи! Мислете Логично, а не Емоционално!

32

Роско

преди 5 месеца

Роско,Роско и Европа и ние знаем,откъде идват тези над 350 хил. човечета,знаем и кой ги покани!Едно не знаем,ти откъде идваш,кой те покани и накъде отиваш?Почини си малко и като президент и сега само глупости ръсиш!

31

Анонимен

преди 5 месеца

До Мария От далече те виждам, че си за Карлуково, но имаш и инвалидност от образователната реформа. Кротни се малко с гениалните си предложения соросе, че вместо мозък имаш боза.

30

333

преди 5 месеца

Този се повреди откакто Бойко го чукаше по главата ....Не му давайте ефир на мекотело!

29

Анонимен

преди 5 месеца

Пак раздава мозък, който не притежава? И защо пак са го изтъпанили тука да се преструва на живата съвест на планетата, като биологичния вид "безгръбначни" същества не притежават мозък???

28

Тук там

преди 5 месеца

Кошмара настъпва винаги щом се появиш.

27

Анонимен

преди 5 месеца

Най-калпавият слагач в историята на България...

26

Анонимен

преди 5 месеца

Защо европейските държави имат демографски проблем и защо трябва да се решава чрез имиграция?

25

Анонимен

преди 5 месеца

прав е.

24

Анонимен

преди 5 месеца

"един кошмарен геополитически сценарии", анисийо, ЕДИН сценариЙ, два или повече сценариИ. Открий разликата и отивай обратно в 5ти клас! Този сайт е дом на най-неграмотните списвачо-преводачи.

23

Анонимен

преди 5 месеца

Росинанте, Господ те наказа, още ли си просиш? Усмири си амбициите и болните мераци! На никой не му дреме за мисловните ти напъни

22

Анонимен

преди 5 месеца

Да, Боко ни отърва тогава от кошмара, като не те сложи отново ща втори мандат. Защо ли? Ами видял те е колко струваш.

21

Анонимен

преди 5 месеца

И с какво право ще питат Австрия и Германия "Вие откъде идвате", като очевидно са пристигнали отнякъде другаде тези 350 хиляди "незаконни" бежанци през 2023 !?! Пълен абсурд е това, мен ако питате. Да не си измислят и там цифри и проблеми, за да харчат едни целеви европейски и бюджетни пари, както и да налагат ограничения на останалите държави? Наистина откъде накъде ще питат, като Меркел си я изпратиха с почести?

20

Анонимен

преди 5 месеца

След като " в Берлин престъпността е в пъти по висока отколкото миналата година" - тогава да се радваме ли че ни пращат хиляди мигранти продажна твар роско? Нито една държава не можела да се бори с миграционния проблем ли росьо? - ами ако се стреляше на месо на границата дали не можеше сама страна да се справи?на тоя ресайкъл бин австрията му е по важна

19

Анонимен

преди 5 месеца

Немците нямат никакво право да питат, защото Меркел ги покани. Ние не сме ги канили, не ги искаме.

18

Анонимен

преди 5 месеца

А защо България и Румъния няма да имат право да издават Шенгенски визи? Сега ако някой поиска да дойде в България ще трябва да се обърне към посолството на най-близката до българия страна, която може да издава визи. Тоест посолството на Гърция. Да му издадат Шенгенска виза, отделно ще трябва да ходи и до Българското посолство за Българска виза. Много ги улесниха инвеститорите.

17

Анонимен

преди 5 месеца

Аман от пишиан политици дърдорковци! Един неумен бивш президент трудно може да изрече нещо умно. А ако е плод на негови собствени мисли - резултатът е резил.

16

Анонимен

преди 5 месеца

Най големите успехи на външно политическата сцена си остават тройната коалиция и Станишев НАТО, ЕС колкото и да ги боли някои

15

Плювналиев

преди 5 месеца

Какво направи със АЕЦ Белене и къде е евтиното ЕС ЕС гориво?