147

Тошо

преди 1 година

....прокуратурата се събуди.....!Щом и от нея се чува такава реплика......това е то реалността!Ами някой да вземе мерки, ама кой.......тетова е въпросът за 1 000 000 !?

146

Анонимен

преди 1 година

Ивайла Харемна Дубайска дошла из БГ-то да изкара някой лев без да се налага да си троши шундичката по дубайски наденици. Аре да видим. Не че Бойчето е цвете за мирисане, но тия са дори по-долу от него по морал.

145

Хриси

преди 1 година

Значи ти знаеш по - достатъчно кошаревска свидетелке от главната героиня в тоя долно пробен сценарии приятелката ти мис бикини- Борислава Йовчева?! Интересно защо,ти си свидетел ае тя? Доста интересно Бакалова.

144

Анонимен

преди 1 година

Ивайла наистина знае много за този случай. От години работи като брокер луксозни недв. имоти в чужбина. И между другото, никак не е глупава, въпреки имиджа й.

143

Големи зеници

преди 1 година

Невероятни разкрития на неща, които ЦЕЛИЯ български народ знае от много години... BoOOooring.... Вкарайте някой в затвора, да стане малко по-интересно. Стига с тези интрижки... кой казал, кой прав, какво станало. Всичко е ясно - бай Ставри чека.

142

Анонимен

преди 1 година

Ако нямаше,нещо което да крие,до сега да е доказал с всички позволени от закона средства и доказателства,че нещата по повод това обвинение са перфектни и не съставляват престъпления.Но това не се случва,а се отрича очеваднотоТака се получава ефекта на доминото и се завлича цялата Държава към дъното,защото е бил и сега е свързан с Държавата и с властите в нея.Затова и хората си мислят,че няма да има оправия и губят надежда,че изборите решават променят нещо и Държавата ще излезе от колабса.

141

Мексиканска Мафия

преди 1 година

Боко е като мексикански нарко-мафиот - има деца, но ги пази в тайна и ги крие.

140

Анонимен

преди 1 година

Ако нямаше,като и защо да крие,до сега да е доказал с всички позволени от закона средства и доказателства,че нещата по повод това обвинение са перфектни и не съставляват престъпления.Но това не се случва,а се отрича очеваднотоТака се получава ефекта на доминото и се заличи цялата Държава към дъното, защото е бил и сега е свързан с Държавата и с властите в нея.Затова и хората си мислят, че няма да има оправия и губят надежда,че изборите решават променят нещо и Държавата ще излезе от колабса.

139

МИС ГАЩИ

преди 1 година

Остава сега Мис Прашки да отиде и да се разжалва пред Мун Дьо как Боко не си гледа лапито.

138

Нискочел Лъчо Мозъка

преди 1 година

След тези шокиращи разкрития на мис Факултето, банкянския рoм, за чието здраве отговарям, пак ще събере горна и долна граница и може да скъса някой минискус.

137

Ромска Разпра

преди 1 година

Бакаловите роми срещу Борисовите роми. Два ромски клана се бият.

136

До “ясно …”

преди 1 година

Много си наивен/на , ама много . Ако имаше и милиграм истина в това , в което го обвиняват, Борисов отдавна щеше да е осъден. Две години нямаше имунитет , цялата власт и държава беше в ръцете на противниците му,Рашков ровеше и душеше навсякъде, денонощно плюеха по него и търсеха доказателства, арестуваха го незаконно , само и само да направят нещо против него и нищо . Сега се сетили , че има още доказателства . . Капан за наивници :)

135

до 33

преди 1 година

Това, което казваш, ако е истина... значи не само Боко, ами цялото ГЕРБ трябва да влиза в затвора... чак не мога да повярвам. Сигурен ли си за това????

134

Анонимен

преди 1 година

До 140 койЯ, да видим сега кой има интерес да не се състави редовно правителство ? . Кой има еднолична, неограничена власт////Как кой? Авиатора Рундьо Радевич, руският агент N1 на Балканите.Мечтаещ да посрещне с хляб и сол свойте "асвабадители".

133

Анонимен

преди 1 година

Много посредствена и грозна жена, стана мис България благодарение на устните си умения демонстрирани върху "правилните" мъже.

132

Кой

преди 1 година

Я, да видим сега кой има интерес да не се състави редовно правителство ? . Кой има еднолична, неограничена власт и почти се намираме в режим на диктатура ? Кой създава интриги и злобно отмъщава на противниците си , използвайки цялата си власт ? На кого жена му пише неадекватни коментари в нета , за да омаскари всички ? Кой е заинтересован държавата ни да бъде в хаос ? Кой? Питам кой?

131

Анонимен

преди 1 година

Каза също на всеуслошание,че като се пенсионира ще отиде там да живее.Но времето е безпощадно и чувствата избледняват и нещата се променят безвъзвратно.Така и се получи и с тази"любов".Бъдещето е непредвидимо,макар и да е финансово осигурено.Много,често, както се казва,дребните на пръв поглед неща,го преобръщат наопаки и вместо щастливец се превръщаш в страдалец.Бог забавя но никога и никой не пропуска.Само разкаянието може да изтрие срама.

130

Анонимен

преди 1 година

Каза също на всеусшошанир, че като се пенсионира ще отиде там да живее.Но времето е безпощадно и чувствата избледняват и нещата се променят безвъзвратно.Така и се получи и с тази"любов".Бъдещето е непредвидимо,макар и да е финансово осигурено.Много, често, както се казва, дребните на пръв поглед неща, го преобръщат наопаки и вместо щастливец се превръщаш в страдалец.Бог забавя но никога и никой не пропуска.

129

Глок

преди 1 година

Дърта комунистическа шавран...я,спиш с по богатите бандити в София но внимателно наблюдаваш и другите какво правят под дюшека!Няма такава наглост и безочие,един ден ще дойде и твоята сметка!!!

128

Анонимен

преди 1 година

На Испанското Кралство столица е Мадрид а не Бар(с)целона.К*во е дирил,мин.Председателя в друга Държава,без официална поканата и защо на китайската граница му претърсват багажа? МОЖЕ БИ ЗАРАДИ ДОСИЕТО МУ. Слабо Уотсън. Престъпникът винаги се опитва да прикрие следите,но той действа в материалния свят и винаги оставя следа,която го уличава в престъплението.Само трябва да се напипа следата и той сам ще се издаде.И той и това направи,като каза,че има място и жена там,която много обича.