12

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

Недопустими са, защото на някой не му изнасят. Нали се храни с доларчета и евра. Веднъж така, а после иначе. Не случайно Темида има везна за злато в ръцете и кърпа на очите. Не е важно кой е прав. Просто плащай и всичко е ОК.

11

Анонимен

преди 1 година

Напротив, лъжеексперте. Властта произтича от суверена, т.е. народа и той трябва да бъде питан според Конституцията. Докато народът не се произнесе институциите и техните решения са нелигитимни с такова служебно правителство и временни министри. Трябва Конституционният съд да ви разясни това.

10

Анонимен

преди 1 година

Винаги имам пълно доверие на експерти, които обичат да прибират пари. При тях не можеш да сбъркаш - отговорът винаги ще е в полза на платежоспособния. Конкретно Цеков кърти с неговите "органи, очертани в договора за присъединяване към ЕС". Удобно забравяйки, че правомощията на всички "органи" в една държава са по делегация от нейните граждани. И че тези граждани не бяха питани дали искат да влизат в ЕС, както впрочем и гражданите на всички държави-членки. Експерти, какво да ги правиш.

9

до 1

преди 1 година

За сведение на необразования индивид---референдуми да, но има разлика...Да поясня---пример: Предлагам на референдум въпрос--Искате ли МРЗ и пенсията в България със закон да се увеличат с 500% ? Дали ще има --не ? За който е интелигентен е ясно, а за четирихилядниците и изрожденците----------?!

8

Анонимен

преди 1 година

те експертите твърдят и че не може "обикновен" човек да сезира Конституционния съд, ама според чл. 45 на Конституцията нещата стоят малко по различно....

7

Анонимен

преди 1 година

Долу военната нацистка диктатура! Ако направите президентска република, ще ви обявим гражданска война и ще ви денацифицираме!

6

Анонимен

преди 1 година

Заради експерти ,нагли същества депутати едно ниско подпримитивно ниво ,аз спрях осигуровките и данъците и така ще бъде докато не видя с очите си промяна

5

Анонимен

преди 1 година

Копeйкин иска да си останем бедни, а Славуца иска да ни натресе главен бащица. Историята ще ги съди тия двама продажникa.

4

Анонимен

преди 1 година

Опитват се да ни кажат, че няма демокрация, суверенитета не произтича от народа, и всичко това е лъжа и хвърляне на прах в очите?

3

Анонимен

преди 1 година

Робство !

2

Бено

преди 1 година

Аман от експерти, които са на чуждестранна издръжка.

1

Тъй, тъй

преди 1 година

Демкокрация и евроатлантически ценности в целия им блясък..Референдумите са вредни за демокрацията, нале...