244

Анонимен

преди 1 година

Ами като прислужва на европейците, така ще бъде. Украйна е провалена, без значение как точно ще приключи този конфликт. Украйна е вече държава на емигрантите. Ще останат само възрастните на доизживяване и после ще се територията ще се използва за пасбища и добив на подземни ресурси. След 10 години там едва ли ще живеят повече от 5 милиона души, а след 20 няма да остане никой.

243

Анонимен

преди 1 година

Ленин си е казал тежката дума. Поставил е Русия в капана на комунизма.

242

Анонимен

преди 1 година

До 276Хаха ти къде се намираш бре? От 30 и повече години какво печели България от евроатлантиците? Унищожихме си всичко от а до я..

241

Оруел

преди 1 година

Ако лидерът каже за такова събитие, това не се е случило, не се е случило. Ако пише, че две и две са пет, тогава две и две са пет. Тази перспектива ме притеснява много повече от бомбите.

240

Анонимен

преди 1 година

До: евроатлантик*Щом искаш да ти пълен хладилника хващай пътя за сащ.. никой не ви спира айде къш..

239

Анонимен

преди 1 година

Те няма да въстанат, докато не се осъзнаят, а не могат да се осъзнаят, преди да въстанат."Оруел

238

Анонимен

преди 1 година

Отнемането на Собствеността 1944 - 1960г. от окупатора СССР. На земеделска земя , техника , машини , животни, гори, градско население ,фирми лекарски кабинети , камиони и всичко което беше в собственици за производство и услуги . По насилствен начин се конфискува. И масово хората станаха роби на Болшевизма, Властващите на БКП

237

Евроатлантик

преди 1 година

Тук Зеленски не е прав. На мен ми е добре да се подчинявам на Американците и да ми е пълен хладилника.Несъм свободен но какво е това свобода. Ненужен лукс. Пък и така съм възпитан след 500 г робство.

236

Анонимен

преди 1 година

Кога бяха един народ, кога станаха роби.

235

Бригадира

преди 1 година

Гледам интервюта с пленени рашистанци чмобики, повечето хабер си нямат за чий се бият в украина, до вчера е бачкал неква си работа,я продавач, я работник в склад, я на някой строеж, вземал е редовно заплата, някак си си е уредил живота, имал е някакви цели и планове за бъдещето, а днес му казват че трабва да ходи да се бие в чужда страна (с вероятност да не се въне жив 50%). Това не е ли робство бе друзя?

234

Анонимен

преди 1 година

коментиращите, спрете с ракията! Пардон с водката! Не ви е останал грам мозък. Бетер като руската *** сте станали.

233

Роб Рус

преди 1 година

Aааа, на нашите *** им не пречи. Те си обичат диктаторите и да им се казва какво може и какво не, понеже така е по-лесно

232

Анонимен

преди 1 година

До263 . И така не е. Робство е без собственост, без лични документи, без право на избор. Другото робство е в тоталитаризма или при военния комунизъм, робство при Болшевизма . Нямаш право на избор и свобода да притежаваш собствени средства за производство. Всичко е на Партията - Държава. Върхушката от Елити/ в миналото номенклатура на Политбюро и така нататък/ държат власта и в тези фирми в йерархия работят

231

Анонимен

преди 1 година

Робството започва след 2014 година.. Така че след тая дата сте робство на Европа и Сащ.. а ти си пораснал в украинската СССР щастлив и без грижа защо толкова си двуличен бре??

230

Анонимен

преди 1 година

Няма оправдание за укрите.Сами се докараха до това дередже,защото не спазиха Минските Споразумения.Никой не би уважавал този,който не спазва договорите,особено ако е зависим от някого или от нещо.Та защо да ги съжаляваме,защото са мошеници ли?Затова и са обречени на мъки и нищета,повече от нас.(То не се знае и нас,какво ни чака,ако продължаваме да поддържаме една загубена кауза с имама и лъжи.Сори но това е самата истина.А от нея никой не може да"избяга"защото провидението е на правата страна.

229

Анонимен

преди 1 година

Заради този 1'20 висок клоун, ще останем без бензин и ще има инфлация.....айде у лево :))

228

Анонимен

преди 1 година

Няма ден без да ни занимават с тоя клоун!

227

Анонимен

преди 1 година

Робството е забранено със закон.Но зависимостта на елитите се поущрява с всевъзможни средства, подкупи,привилегии,конвенции със задължителни клаузи и.т.н.,все западни"изобретения"които изместват дебата(спора,що е то робство)Т.е.неоробството,го наричат свобода,вместо свободия.Ако укрите спазваха Минските споразумения, сега щяха да са най-щастливата нация в Европа.Но свободията, какво ли не прави.Затова и написах в преден пост,че имаме поговорка"Ако бе мирно седяло,не би чудо видяло".

226

Липовански

преди 1 година

Бай Дрън е много хитър, пуска по малко гювеч на украина за да може да източат всичката военна сила на тавариш пиздюхин. Представяте ли са ако заринат укрите с тежко въоръжение и войната приключи за 2-3 седмици? Тогава на расиюшка ще и остане доволно много въоръжение и понеже са т ъпи и упорити след като им позарастнат раните след година ще се втурнат пак, а така като си опукат за година година и нещо 90% от въоръжението, следващите 30-40 години и през ум няма да им мине да водят война.

225

Анонимен

преди 1 година

До БрускетовКато немаш бензин, друга приказка ще приказваш, нема да си джигит повече :))))