37

До Христо Христов

преди 1 година

ЕС беше създаден с едни цели и приоритети. Доскоро си беше в коловоза в който трябваше да бъде. Сегашните управляващи го извадиха от тези релси и го водят в посока на военна организация и деградация. Да кажем, че в това което обвиняват Путин и подобни диктатори сега правят и те. Крадец вика дръжте крадеца, от трън та на глог. В момента са огледални с Путин. Совите не са това което бяха.

36

Анонимен

преди 1 година

Трябва единствено държавата да върне смъртното наказание и да бъдат обесени престъпниците Борисов и Гешев публично. Ще има незабавен ефект върху душите на страхливците и продажниците, които сега обикалят медиите

35

era

преди 1 година

помощи!? За кой? при българите 95% от населението бачка и се мъчи от сутрин до вечер за мизерни пари в повечето случай, докато един етнос се радва на всички облаги. Никакви помощи за никой. Като започнат да плащат данъци, след време може да започнат да очакват нещо. Писна ми да плащам с мойте данъци на търтеи, докато родителите ми вземат мизерни пенсии, след като са работили и плащали данъци 40 год.

34

Някой

преди 1 година

Баща ми цял живот беше професионален шофьор на камион. Стриктен без болнични, само той вършеше всичко когато беше сложно. Накрая водили го помощник шофьор. Не можеш да откриеш някой фирми за информация. Беше безумно трудно да се пенсионира. Друг клас съответно като са лъгали. Не можеш и да се свържете със институциите за информация какво става. Мотаха го още три години за стаж и още година и половина зор по институции и накрая връзки за да ти намерят документите...

33

Някой към 1

преди 1 година

Сега на преден план в Германия е да осигурят олинклузив туристките с нашите данъци. Да решат с нашите данъци ЕС да плаща за обучение на украйнски войници. Аз не съм съгласна с мойте данъци да се обучава някой как да убива. Абсолютен абсурд. Та моето дете ще гласува защото останах без работа заради дискриминация срещу мене от мюсюлманите и аз написах обяснение на бюрото по труда. Тук трябва. Но ми изгубили писмото пощата. Така твърдят. Лъжа. Приоритет украйнки и мюсюлмани. Ние робите да мрем глад

32

До 41

преди 1 година

Пешо, и аз искам повече от МРЗ! И работата ми не е за тези пари, дори не ми плащат прослужено време, или допълнително "в плик"! Ше кажеш, намери си друга работа! Няма как, на 60 г. съм, остават ми по-малко от 2 години до пенсия! Такива като мен, въпреки образованието не се котират, изхвърлят им в кошчетата автобиографиите и не им се обаждат!

31

джо

преди 1 година

европейският фюрер от брюксел ни навря там където цял живот е бъркала(гинеколожка)

30

Някой към Пешо

преди 1 година

За повече пари от данъци едва ли трябва да вземеш 600лв. заплата. Колко да ти вземат. Смятай и говори. В България не могат да смятат по министерствата. Логика, аналитично мислене, математика, да гледаш и взимаш идеи от вън и да правиш анализи как да приложиш най-добре в дадена ситуация така, че завъртиш нещата да тръгнат в добра посока и др. умения липсват на политиците и административните и управленски звена. То не става само на стола, масата, пред огледалото и на курорта. То иска и акъл да има

29

Путин

преди 1 година

Неработещ капитализъм,но поне имате банани!!

28

анонимен

преди 1 година

ГЕРБ, Боко, Банкя! Едно и също се повтаря във всеки пост! Явно пишат един или двама! Не виждам обаче, Кирчо, Кокорчо, Лена парапета, Калинка, Лореалите и пици на кристалите! Всички тези ни докараха само за 6 месеца, безпрецедентна инфлация! Същите тези, дори бойкотираха избора на председател на НС! Защо не пишете за това?!

27

Пешо

преди 1 година

Искат помощи от държавата, ама за това трябват пари от данъци, а по официални данни половината българи се осигуряват на минимална заплата. После ще искат пенсия, ама сега не мислят

26

Някой

преди 1 година

А за проблема на Украйна с тока в момента е може би неписано правило. Те взимат тук и навсякъде олинклузив всичко и съответно в Украйна няма нищо. По закона на всяко действие има противодейтвие. Всичко в света е хаус защото не се центрират везните на Темида.

25

Някой

преди 1 година

В България всичко е печалбарство. Майка ми каза, че дървата в началото на сезона за купуване са били 100лв. за кубик, а сега 160лв. за кубик. До месец ще станат 200лв. То по евтино ще излезе за кажеш майната и държавата, правителството и законите им и сам да си насечеш и да купиш нови дръвчета да засадиш когато се стопли.Ужас и безумие навсякъде.В Германия получихме писмо с препоръки как да проветряваме и колко и, че другата година цените който плащаме накрая на год. ще бъдат драстично увеличени

24

Анонимен

преди 1 година

Всеки от ГЕРБ,ДПС и БСП заедно с "патриоти","възрожденци" и "итанливи" трябва незабавно да бъде допуснат в затворите.Да видят къде ше живеят в следващите години.

23

Анонимен

преди 1 година

Помощи ли? Защо хората смятат, че държавата е длъжна да ги осиновявава? От една страна изисква, ама от друга - не дава нищо: осигуровки на минималната, заплата в плик, укриване на данъци, и какво ли още не.

22

Анонимен

преди 1 година

България не заслужава пари след като толкова години получаваше и те недостигнаха до народа ,а са в чекмеджета на мутри и пожарникари.Както и в сараите на един бей или султан.

21

Анонимен

преди 1 година

"възраждане" са по-крадливи.Само да се докопат ще видите коне крадини.Във Фарна ги знаят.Наркоплсйори.

20

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ и патриотите са от най-крадливото племе на Българските племена.

19

Бай Илийчо

преди 1 година

Жа стоите на студену гражданята ! На селу сме си добре! Язе иаам и дръва и ***, и газ ! Ич ми не пука ! И гладен няаа стоя от съм дживотновъд ! Сакате европейскио ценностти ,а нави сагъ ! Глад и студ иде бря !

18

Анонимен

преди 1 година

Слави Вампира е най-анти -Българин.