105

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 152 И стойноста за тия куче марки каква е? А, Вова

104

Анонимен

преди 1 година

Русия намери заместител на почти всички европейски и американски стоки в Китай, където много от тях се произвеждат отдавна и са европейски и американски само на ниво марки, като например iPhone. А някои дори на ниво марка са китайски и просто по инерция се продаваха за долари, защото така беше прието.

103

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 147 И кой ще ти разива технологийте ве? Комунягата където не знае какво е клавиетура? Аре замълчи балък... Ако рашките бяхте мозъци да ви се купува стоката.Вие сте алкохолици с претенции..

102

Анонимен

преди 1 година

Цялата система на социално-политическото управление на Запада, било то в САЩ, било в Европа, е изградена чрез представители на средната класа, квалифицираните потребители. Днес този инструмент се разрушава. Вместо средна класа се появяват нови бедни, които имат светоусещането на средната класа, но нямат пари.

101

Анонимен

преди 1 година

Русия е вторият най-голям световен производител на силициеви пластини за чипове след Китай.

100

Анонимен

преди 1 година

До До 132 не се напъвай, ИТ фирмите получават все по-малко поръчки, все по-малко работа има, никой не започва нови проекти, няма вече производство, няма ИТ осигуряване, ще поддържат старите системи доколкото могат, но това може и с 10% от ИТ ресурса, останалите - на трудовата борса да се преквалифицират.

99

Анонимен

преди 1 година

До Предложение 110 - Защо само смешници пишат тук ?! Как е била НАДЕЖДЕН доставчик досега , а когати задрънкаха оръжия на оградата и тя се озъби , изведнъж станаха ненадеждни ?! Това че Бълагските продажни мухльовци са паднали веднага на колене и са започнали да целуват всичко което им се каже на господаря си , а другите си пазят държавата не ги прави ненадеждни ! Ненадеждни във всичк са такива като НАС , че сега хем ще мръзнем , хем ще гладуваме , и ще чакаме Македонците да ни " пазят" !!

98

Анонимен

преди 1 година

ЕС сменя модела на производство със скъпо платен труд и евтини енергии и ресурси с нов модел - евтина работна ръка и скъпи енергии и ресурси.

97

До 132

преди 1 година

Съгласен съм. Бизнеса ще изостави ИТ сектора и ще предпочете да плаща 200 заплати по 2000лв средно с осигуровките на месец, вместо 1 000 000лв еднократно за автоматизация с експлоатационен срок 15 години, която работи точно, прецизно и с едно и също темпо 24/7/365. 100% така ще стане. Това, че за теб ИТ означава телефончета и тамагочита е друг въпрос.

96

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 138 А ти трябаше да прочетеш Ботев, Левски и Стоянов и куп други

95

Анонимен

преди 1 година

Закриване на т. нар. газова борса в Холандия, проверка има ли изобщо реално плащане на тези непрекъснато повишавани цени.( Странно но при почти запълнени хранилища цените растат) С две думи спекула в огромни размери

94

Анонимен

преди 1 година

Детка градина е този ЕС !!! 200 милиада куба газ да замениш е ечта от приказките на на Шеризада 1001 нощ ! Може и да им са много дълги шиите и затова трудно им стига до мозъка ако и го имат щом така расъждават

93

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 132 Какви гаджети, маджети. Русофила е *** та се е Заанел. Иначе има поглед над света.... От диванЯ

92

Анонимен

преди 1 година

Макрон: "Най-добрата енергия е тази, която не потребляваме".

91

Бгг

преди 1 година

Гейсъюза и по точно "лидерите" му направиха енергийната криза.

90

Анонимен

преди 1 година

Истинската енергийна криза в Европа,засега не е в цената за битовия потребител: държавите компенсират поскъпването с печатане на пари и със субсидии,за да не се бунтува народа. Докато спре печатницата! Истинската енергийна криза в Европа е в липсващите количества газ, от които се нуждае индустрията на Европа. И няма откъде да ги вземе, освен от Русия.

89

До Георги

преди 1 година

Ще връщаш, ще връщаш и песничка ще пееш.

88

Анонимен

преди 1 година

ИТ бизнеса до няколко години ще изчезне на запад. ИТ ще има в Русия. Не може да продаваш технологични гаджети на хора които нямат пари да си купят храна, да си платят отопленитео и се къпят веднъж в месеца, които живеят на базов доход. Даже да раздават на хората безплатно гаджети, те няма та работят! Защо - защото цялата ИТ индустрия сега предполага, че с тези гаджети се ползват квалифицирани потребители, а когато няма пари, никой не му е до квалификация когато живее на базов доход.

87

Георги

преди 1 година

Аз сега не разбирам. Беден и в криза ли съм? Да връщам ли новата ми кола на лизинг от преди няколко месеца. Пари бол, ама ако путин казва "криза", значи "криза".

86

Анонимен

преди 1 година

Споко, Лиз Трас започва разработка на британските газови находища в океана и е само въпрос на време да се изградят връзките и британската газ ще залее Европа.