69

Хора

преди 1 година

Значи някой толкова са опростели че вярват на хунтата в Киев че Русия сама обстрелва нещо което контролира,ужас.

68

ъцз

преди 1 година

Русия вече 6 месеца държи тази централа, но виждаш ли сега се сетили да я бомбандират, и то при положение, че те са там... WTF що за слаоуменн идиотт би се вързал на подобна глупост...

67

Хахаха

преди 1 година

Радев, служебното правителство и БСП искат да подпишат договор с Газпром, т.е. с доказан ядрен терорист Путин!За мен идва времето да бъде свален Радев от власт и служебното правителство с протести и блокади !

66

Анонимен

преди 1 година

Ехааа! Зеленски иска да командва целия свят! Асоциация с Хитлер - и той искаше! Като е толкова ербап, да си освободи Запорожката АЦ сам!

65

Анонимен

преди 1 година

До Цирк Става дума за друга централа. Поредния руски реотан :))))

64

Анонимен до 81

преди 1 година

Евроатлантическите *** като теб дори не могат да вникнат н текста става въпрос точно за Запорожката АЕЦ. А Ердоган заплаши Зеленски, че ако се случи нещо с АЕЦ ще нахлуе в Украйна.

63

Цирк

преди 1 година

Чакайте сега как Русия сама обстрелва централата която охранява и контролира, мислете с горната глава, нацисти.Украйна ви прави на луди.

62

Кмета на Бургас

преди 1 година

Да напусне АЕЦ? Абе Зельо, нали до вчера лъжеше, че я обстрелват.

61

Кирил Методиев

преди 1 година

Сега Русия се сдоби със супер модерни ирански безпилотни самолети,играта ще загрубее още повече,може и Путин лично да срита няколко украински *** от плейстейшъна си в Кремъл

60

Анти Тяло

преди 1 година

На Зеленски не му стига да пожертва всички украинци...иска да пожертва цяла Европа!!!

59

Ужас

преди 1 година

Тука някой болни мозъци се опитват дани накарат да вярваме на фашистите в Украйна че Русия която контролира цинтралата сама се обстрелва ?!

58

Анонимен

преди 1 година

Масите трябва постоянно да бъдат държани в страх за да бъдат контролирани по-лесно. Дали ще е ковид, война или нещо друго няма значение, важен е крайния резултат

57

Анонимен

преди 1 година

Жалките русофили още не са разбрали, че в публикацията пише за обстрел на съвсем друга централа, която е за поддръжка на АЕЦа... Ха-ха-ха! Да се смее ли човек или да плаче?

56

Анонимен

преди 1 година

Путин трябва спре функционирането на централата. Нека Урките освен на студено през зимата да постоят и на тъмно, и тогава друга песен ще запеят. Трябва да са солидарни все пак с джендърляка от ЕС.

55

Къци В

преди 1 година

Ами няма да се случи плана на укрите да има авария понеже руските военни пазят централата,укрите правят мизерии защото не им пука вече знаят че ще са или на оня свят или ще са заложници

54

Анонимен

преди 1 година

Явно болшинството русофили са от малцинствата по гетата. В коментарите им се наблюдава тотална липса на интелект.

53

Закривай

преди 1 година

окрайна!

52

Анонимен

преди 1 година

Украинският Кирчо *** дано. Този е толкова фалшиф че няма повече накъде. Руснаците, които са на територията на централата се бомбардират сами, нали?

51

Анонимен

преди 1 година

НАТО наблюдава много внимателно какви ги вършат путлераските фашисти! Ха се е появил радиоактивен облак над Европа, бункерът ще бъде изпържен незабавно, заедно с ордата!

50

:)

преди 1 година

Виждам, че и надолу си писал, че не е обстрелвана централата, а друга сграда която я захранва.....няма абсолютно никакво значение..кое обстрелваш, като крайният ефект ще е авария на АЕЦ..явно си аутсайдер в живота и тук се опитваш да се правиш на интересен и интелигентен...но видимо си поредното мекотелоо, избиващо комплекси в псевдо сайтт:( Успешен ден, Loser