229

пенсионер

преди 1 година

СТРАХЛИВЦИ ЗАЩО НЕ ДАДОХТЕ ХАРТИЕНИ БЮЛЕТИНИ !!! ППта ИСКАТЕ ПАК ДА ПЕЧЕЛИТЕ СЛУЧАЙНИЦИ ОТ БОРИСОВ ВИ Е СТРАХ ЧЕ МОЖЕ И ДА ВИ НАБИЕ!!!!ААААААААА?????

228

опетков

преди 1 година

До Анонимен Българинът -"оголял" и "обосял"? Ела във Варна е кръчмите да видиш "голия" как харчи като за последно... А може и наистина да е последно.

227

ПЕШО7

преди 1 година

Асан лъже като Краднелия. Никой не е предлагал на харвардитее коалиция, пък те, видиш ли - били отказали. Борисов добре знае, че ще загуби 70-80% от привържениците си, ако направи коалиция с тези токсични крадци, които счупиха България.

226

пуйката

преди 1 година

Мая с овцете или с радиаторите трябва да е винаги в новините,че не влезе ли парламента коалиция без ГЕРБ няма да има.Разбира се,ако му цункат ръката или поне му се извинят.

225

Лъжа

преди 1 година

Балкански поток е от най-успешните проекти на Борисов! За разлика от ЮП, той е изцяло българска собственост! Някой изглежда е на норма да лъже из форума! В бюджета влизат по половин милиард на година, а след две години Газпром ще трябва да предоговаря цена за пренос! Така че, те ще са зависими от нас, а не обратно! Затова руски хибридни и лаят срещу него!

224

Анонимен

преди 1 година

Признаха си, че са еднакви с ГЕРБ! Няма разлика в политиката, която провеждаха.

223

Анонимен

преди 1 година

наследниците на хаджи пенчович дето осъди левски па после е член на държавния съвет и върховен съд на княжество българия - па после си построи къща на 150 метра от беисилото на левски в действие- до кога българино ще си овца за стригане

222

Борисов-бита карта!

преди 1 година

В предстоящия политически живот на България, когато феодална Русия бъде сразена във войната в Украйна, а путинистките и етнически партии у нас бъдат поставени извън закона, няма да има място в политиката за строителя на Сръбски поток Бойко Борисов. В продължение на 12 години страх.ливият Борисов подвиваше опашка пред кремълския тиранин и не направи нищо за изтръгване на Атлантическа България от сатанинската прегръдка на Кремъл. Бъдещето е на атлантиците ни, а Бойко е вреден в политиката у нас.

221

Анонимен

преди 1 година

кадрите им са от едно и също място американските "неправителствени" организации и университета на шорош в софия - останалото го знаете борба срещу русия до паследния българин- като се свършат укрите- ай честито "ново " управление

220

Анонимен

преди 1 година

предстоят промени в партиите на американците в българия- герб, ПП, ДБ са антибългарски американски партии които се въртат във власта- като се плюят едни други- а българина оголял и обосял продължава да се връзва на краварските номера- това ще е поредния номер - разпореден от краваршингтон- горко му на бэългарина ако не си отвори поне едното око

219

Nnnn

преди 1 година

Борисов да се оттегли,но Киро и Асен също да се махнат.

218

Анонимен

преди 1 година

Най-вероятно Борисов ще се оттегли на втора линия като почетния председател на ДПС доктор Ахмед Доган и ще отстъпи ръководството на ГЕРБ. Ако това е цената на голяма дясна коалиция за евроинтеграция и укрепване на атлантизма си струва.

217

Анонимен

преди 1 година

А ДАЛИ ГОСПОДИН БОРИСОВ ИСКА КОАЛИЦИЯ С ГОСПОДИН ГОЛЯМ ИЗМАМНИК И АМБУЛАНТЕН ТЪРГОВЕЦ...?

216

Анонимен

преди 1 година

Страх ги от Борисов,защото е лидер и не могат да го стигнат,а и никой не ви иска! Въпроса е приключен!Асен за какъв се мисли,повече няма място ни в НС,ни в МС.Спецов телепортиран от Дубай на кого беше човек,а началник кабинета на министъра на МВР ?А 9 млрд за 9 дни,а бюджета,а заемите,а строителния хаос.Искате да дискредитирате Борисов ,но не можете да го стигнете,и продължавате с опорките за да ловите риби избиратели.Махайте се,и без всички от служебния са се хванали за главата!

215

Анонимен

преди 1 година

Докато тези скудоумци от ГЕРБ 1 и ГЕРБ 2 се карат, Възраждане накрая ще вземе 30%, и ще се чудят откъде им е дошло

214

Анонимен

преди 1 година

Кога стана "господин Борисов"? Довечера от ПП ревяха, "мутри вън", "пачки и кюлчета". Петков даваше указания на питбула Рашков по телефона: "да излезе с чувал на главата". Заради незаконния арест им дръпна ха ушите от Брюксел... Каква коалиция, кви 5 лева? Никога, ПП ще се разпадне. Киро ментата направи толкова гафове на себе си и държавата, че никой не иска с ПП в коалиция, освен ДБ.

213

Вьзмутен

преди 1 година

Тия ми напомнят юпитата на царя сьщите фигури като свьршат парите и партия вече няма да има клй кво взел взел и дим да ги няма

212

Резидент разединител

преди 1 година

Че ти не можеш и чантата да му носиш. Толкова си некадърен. Тези роднински назначения ли са ти борбата с "мафията"? Вие сте тотал щета ама ти не си тука да оправяш държавата, а себе си. Уж президентската институция няма влияние в управлението, а вашия реZидент толкова щети нанесе с 26те си ДС съветника, че не е истина. Е виж за това вече е виновен Борисов, че остави нещо и на червените генерали и все пак е по-добър държавник от всичките Вас ***.

211

Анонимен

преди 1 година

Киро и Асен получиха шанса на живота си,но го пропиляха за 7 месеца понеже решиха,че щом Козяк ги подкрепя,то могат да се държат ултимативно като ЦК на БКП,т.е. като башибозук!Нещо са объркали столетието! ПП-ДБ сборно няма да имат повече от 15% и освен БСП(8%) никой друг не иска да се коалира с тях,пък те тръгнали да се репчат,с кой не искали!Чунким другите искат с тях?Народа ще ги изпращи на изборите с дебелата сопа и ще изчезнат скоростно от политиката, както се и появиха!Структури-нямат!

210

Анонимен

преди 1 година

Изплюха вече камъчето!