76

Анонимен

преди 1 година

В македонските сайтове, като сител, махсфакс и други е пълно с изявления на Османи и Ковачевски, как редактираното френско предложение било много по добро. Нямало никакви исторически изисквания към тях и македонския език щял да бъде официален в ЕС. Как хубаво ви изиграха тулупааа и кирчо. Да ви е честито

75

баце

преди 1 година

А да гониш хора без основание щото така са ти казали краварите от Козяк е допустимо - така ли? Безродни *** , дето не мислят за последствията защото в тях няма грам чувство за държавност. Чао - да идват следващите.

74

Мужик

преди 1 година

Митрофанката ще я пратят да троши камъни в Сибир при Навални след тази издънка.

73

Анонимен

преди 1 година

Русия =ПОБЕДАДруго всичко са празни приказки ,

72

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 79 Румене, пиши си си името, не се стеснявай.

71

Анонимен

преди 1 година

До Заслужил гражданин. Крим е руски. Не е на Тимбукту.

70

Че Гевара

преди 1 година

Бедна България си усложни живота,Гоненето на руснаци няма да ни направи икномически по добре.Нещата за нас тепърва ще загрубяват

69

ЧАПАЕВ

преди 1 година

БОЙКО НЕ ЕВАВАШЕ НИТО ФАЩ, НИТО РАША ЗА ТОВА ГО МАХНАХА. Я СЕГА КАК ПРОЛИЧА, ЧЕ ОТ ВЪН НИ КОМАНДВАТ И НОВИТЕ ПОЛИТИЦИ СЕ ВЪРТЯТ КАТО ПУМПАЛИ ПО ВСЕКИ ВЪПРОС? ГАЗ, ОРЪЖИЯ, РСМ, РУСИЯ, МАКРОН, БАЙДЪН...?

68

Недопустимо е и български преЦедент да твърди че "Крим е руски", а негов колега и бивш военен министър да твърди, че в Украйна се провежда "Специална военна операция"..недопустимо е и в цивилизована европейска държава член на ЕС и НАТО, да има партия като БКП-БСП със стогодишна история, зачената на Бузлуджа с указ на Кремъл, която и в момента извършва предателства, диверсии и престъпления в услуга на кремълските си господари..недопустимо е и такива като Копейкин, да бъдат в Българският парламент

67

Анонимен

преди 1 година

До Жалко "Жалко е че не виждаме Новини от Света , вече ЕС е заклещен в Желязна Завеса .Каквото ни каже Ленчето това е" Нищо де, не е късно да отидеш от другата страна на Желязната завеса, и да се насладиш в пълна степен на "истината" :))) Врочем, компютър нали имаш, значи няма Желязна завеса и си тук само да тролействаш.

66

Анонимен

преди 1 година

Всеки се олицетворява с България и смята, че динствено той е България и дудне глупости които смята за всемирен закон понеже той ги е казал.

65

Анонимен

преди 1 година

До 63/67 Ти не правиш разлика между посланик и управление на страна. Толкова с това какво можеш да осмислиш и анализираш. :)

64

Анонимен

преди 1 година

Русофилите бяха излъгани и изоставени от майка си Русия. Горещо им препоръчвам за да намерят душевен покой да заминат завинаги при майката си закрилница в дебрите на Сибир. Само там ще изживеят пълноценно нирваната да си русофил. Няма как в русофобска България да се чуства комфортно един отддал се изцяло на Русия индивид за нещастие родил се в България.

63

Жалко

преди 1 година

Жалко е че не виждаме Новини от Света , вече ЕС е заклещен в Желязна Завеса .Каквото ни каже Ленчето това е .

62

ТАКА ДЕ

преди 1 година

...ИЗГОНИ 90 ...

61

ЧАПАЕВ

преди 1 година

КИРЕТО ТРЯБВАШЕ ДА ИЗТОНИ ПОНЕ 90 РАШКИ, БАРАБАР С НАШИЯ РАДЕВ И ЩЕШЕ ДА ИЗКАРА ЦЕЛИЯ МАНДАТ.

60

63,

преди 1 година

За разлика от истинските нацисти, Митрофанова не ти налага здравен геноцид, сертификати, не ти увеличава инфлацията, не сключва *** сделки във в еда на България и в собствена полза, не те лъже, че идат самолети за милиарди и че ще ти кара евтин втечнен газ с корабчета през половината свят. Някога да си слушал какво говори? Едва ли. Просто ти и останалият тр олаж, реагирате или първосигнално или по поръчка срещу заплащане.

59

Анонимен

преди 1 година

Всички подкрепящи режима на Путин на съд. Ако той ги призове те биха убивали мирни граждани навсякъде по света.

58

Логистика

преди 1 година

И всички посолства да закрият ПП, ДБ, Герб и ДПС ще продължат да търпят загуби, въпреки че бюджетът осигурява купуване на гласове за тези партии.

57

ЧАПАЕВ

преди 1 година

НА МЕН ПЪК, МИ Е МЪЧНО ЗА ХЕРО МУСТАФА.