119

Анонимен

преди 1 година

Тотално размиване на ценности,реалност, и понятиеРусия била най корумпираната,обаче както спомена някой по долу,при има осъдени и излежаващи присъдата си хиляди управляващи,виж обаче в бедна и тотално окрадена България за тридесет години Евроатлантически път няма един бивш или настоящ на политик,кмет или какъвто и да е индивид на ръководна длъжност да е понесъл някакво наказание за своите действия!

118

Анонимен

преди 1 година

До колхозията няма стигане. И ди о тите - също!

117

VinciJeole

преди 1 година

Hello

116

Анонимен

преди 1 година

Най интересното е че самите украинци си спомнят и тъгуват за ерата на СССР с умиление!

115

Неутрален

преди 1 година

Русия може да е корумпирана, но пък само да последните десет години имат осъдени 27 губернатора,14 висши военни и 17 министри - всичките с тлъсти присъди. А в "некорумпирана" България за 30 години - само един кмет (Ценко Чоков).

114

Анонимен

преди 1 година

Русия е ядрена сила и президентска държава там корупцията е сведена до доста ниски нива. Няма кой да допусне някакви случайници подобни на простотоКиро, Боко тъпанa, Карадъйъъъъ, Славита, Хазартовци и други подобни смешни хора до власт. Корупция има там където управляват проcти хора.

113

Анонимен

преди 1 година

Спокойно може да се прекръстят от Украйна на Продажна.Там всичко се продава и който си е имал вземане даване с украинец знае това.От малки ги учат че парите са всичко.

112

Анонимен

преди 1 година

Украйна е не само най корумпираната,това е една дууупка,без история,без настояще ,без бъдеще,единствено с претенции умело подклаждани от западните лицемери!

111

Анонимен

преди 1 година

Нищо не може да направят.Украйна е много по корумпирана от Русия.Това се дължи на лакомията на украинеца за пари.Тея хора само за пари мислят и за нищо друго.Парите за украинеца са всичко и друго по важно за него няма.

110

байХ

преди 1 година

е със сигурнастБългария е номер 1 в Еврапа,30 години преход,някакви си промяни и ? НЯМА осъден за КОРУПЦИЯ и КРАЖБА на Европари,съд и прокуратура заедно бранят Честнаста си,Общините искащ услуга -Рушвет,После си говорете за корупция

109

Анонимен

преди 1 година

Който някога е имал взимане -даване с Украйна, е наясно че корупцията там е невероятна, дори за нас българите. По-скоро в Украйна корупцията е норма за това как се случват нещата е страната. Освен това и мащабите са грандиозни, което от своя страна води до съсредоточаване на огромна финансова и политическа сила в ръцете на единици.

108

Анонимен

преди 1 година

Беларус е всичко друго но не и корумпирана държава. Там има ред и спокойствие. Много по-добре са от България. Корупция има навсякъде където са стъпили американци, канадци и британци.

107

Мнение

преди 1 година

ЕС бързо ще свали розовите очила и ще разбере истината за нахалните и крадливи украинци ....

106

Факт

преди 1 година

Беларус, Молдова, Грузия и Армения са доста по-корумпирани от Украйна.

105

Анонимен

преди 1 година

ДБ + ДПС + БСП + ПП + ГЕРБ = геййпарад и напразни опити за зачеване

104

Анонимен

преди 1 година

Най-корумпираната държава в Европа е България просто защото Украйна вече не съществува.

103

PG

преди 1 година

Най корумпираната и най скапана държава в Европа,но от ЕС се правят ,че не знаят за това затова сега ще си носят последствията,а за укрите само бой

102

Анонимен

преди 1 година

Всъщност, украйна е най-корумпираната държава. Това са ми го казали украинци и то преди войната. Там нищо не става без взятки. Ама нищо, нищичко. Най-елементарна справка да ти трябва, приготви съответната сума за чиновника.

101

Анонимен

преди 1 година

След Русия най-корумпирани на високо ниво са Германия, Холандия и Франция. Най-малка корупция има в Китай.

100

мандраджиите знаят

преди 1 година

най добре, нали др0гаре плоскоземи.