104

Бял гълъб не оръжие

преди 1 година

Жалостивият запад изпраща хуманитарна помощ за Украйна и основно я тъпче с оръжие и боеприпаси т.е. смърт и разруха, а искат да спре войната!!! КОЙТО ИСКА МИР НЕ ПРАЩА ОРЪЖИЕ!!! БЕЗБОЖНИЦИ!!! А най добрата и благородна миротворна помощ за Окрайна е изпращане на бели знаменца за спиране на тази братоубийствена война. Помощ е да помогнеш да спреш войната или при пожар да изгасиш огъня! През средновековието в повечето случаи са събирали пари и са откупвали града или са предавали съответният политик и са си запазвали имота и живота. А най добре беше тия дето му дърпат конците

103

селянин

преди 1 година

мен па ми свръши пиенето

102

Анонимен

преди 1 година

Господин Бай Байдън да им прати! Цяла банка с пари им изпрати, толкова за едни оръжия ще отдели средства

101

Анонимен

преди 1 година

Че то НАТО сме половината свят бе. Чакайте да ни свърши оръжието. На Русия обаче определно и свършва модерното оръжие и вече воюва с антично.

100

Анонимен

преди 1 година

Неофициално Украина получава българско оръжие и боеприпаси Защо украинският посланик с нота до правителството иска оръжие,което вече получава?

99

Анонимен

преди 1 година

Не

98

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 101 - И Кулеба, и посланикът им се държат отвратително, само дето не заплашват все още.

97

Днес

преди 1 година

Скоро Украйнските загуби в жива сила ще стигнат 200 000 и щаба на ВСУ иска още резерви/пушечно месо/ за фронта...

96

Анонимен

преди 1 година

"Щяхте да ни счупите главите където бяхме 3 пъти повече от вас ли ве" -Затова ли онзи бабит от вашите със знака Z на него *** гащите, когато един от нашите се промъкна през полицаите и отиде да го заплашва на "ваша" територия? Никой от вас тогава не смееше да гъкне, ами извикахте МВР да го изведат.

95

Анонимен

преди 1 година

Тия само да не направят грешката да нападнат Русия, тогава Путин с едно натискане на ядреното копче, ще ги превърне в лунен прах.

94

Ужас

преди 1 година

Запада и САЩ използва Украйна за пушечно месо.

93

Анонимен

преди 1 година

Тоя там как му беше фамилията , а Кулеба, дойде в България, и почна да ни размахва пръст, като че ли сме невменяеми, държи ни сметки защо не ги подкрепяме, защо не пращаме оръжия, разхожда се като чорбаджия по студията и парламента и ни поучава! Къде си мисли, че се намира Кулеба?! Ние сме суверенна държава, а не колония на Украйна и ЕС! Сами решаваме какво да предприемем!

92

Анонимен

преди 1 година

Русия изживява последните си дни като държава. После има шансове да остане само като географска област.

91

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 87 - "Плащането и носенето на боя са предвидени за матряла"........Само дето матрялът с главата си не го разбира, явно по *** ще го усети и разбере. Ако оцелее.....

90

Факт

преди 1 година

Как ще са свършили оръжието 40 милиарда къде отидоха?!

89

Анонимен

преди 1 година

Гледах на едно видео как изстреляха 3 ракети по един танк, първата го порази в двигателя и танка спря ама тия не спряха да стрелят докато танка не се запали, така е с всичко наготово както е казал народа както дошло така отишло. Празноглафци

88

Анонимен

преди 1 година

Е те щом са опряли до нашето оръжие, по-добре още сега да се предават и да закриват представлението.

87

Анонимен

преди 1 година

Моята прабаба е бягала през Балканската война в Гърция със семейството си, за да се спасят, после през Първата световна война са бягали пак в Гърция, после през Втората световна война пак в Гърция....Сега ще бягат в Украйна

86

Статия фатмак

преди 1 година

Спешно пращайте всичкото съветско оръжие и техника за Украйна, да знаем че нямаме и да ни оставят на мира да си пием кафето и да си пушим цигарите.

85

Оръжие за Украйна

преди 1 година

Това трябва да стане чрез референдум, който да се проведе с предсрочни избори 2 в 1. Аз лично съм против даване на всякакво оръжие - Украйна вече получи 40 Милиарда военна помощ от САЩ + около 20 Милиарда от ЕС. Къде са тия пари? Кога България е получавала $60 Милиарда помощи за нещо? А украинските "бежанци" да бъдат незабавно изгонени от Бългрия, заедно с наглия им посланик.