43

До Христо Христов

преди 1 година

А каква трябва да бъде слуга на Кремъл ли? Да не би да ми кажеш ,че с Русия ще бъдем пълноправни партньори а не слуги и поддлооги?! Кой ще направи България като Швейцария -независима богата страна и възможно ли е изобщо?!

42

555

преди 1 година

Г-н премиер - трябва да се отървем не само от зависимостта ни от една държава, а от всички, които се стремят да ни нахлузят хомот и ни повеждат в изгодната за тях посока. Това се случва в България в момента(с малки изключения) и твърдата позиция в защита на интересите на народа и националния суверенитет ще ни върне самочувствието и уважението на другите народи.

41

Христо Христов

преди 1 година

До Некъф/48"направо откачам от яд, че гласувах за него защото е предател." - не Киро е предател, а ти си про'ст. Борисов ти го каза преди 9 години и явно ОЩЕ не си способен да го вденеш. ПП. Киро Лъжата прави ТОЧНО ТОВА, за което гласуваха 95% от електората? Да направи България слуга на Брюксел.

40

Христо Христов

преди 1 година

ПАК ръси про'стотии... щял да гарантира през "европейски процеси"... Отделно, защо държавата плаща за градупките? Имат ли договори за защита, застраховки? Нали получават ЕС субсидии - да действат като в ЕС!

39

Некъф

преди 1 година

Тоя ще яде голям бой с камъни. Върти сучи и все да пресъединим РСМ ( сърбоманите които ни мразят) ама с условието да спрат да ни мразят! Тоя Кирчо е ной големия *** и направо откачам от яд, че гласувах за него защото е предател. Няма какво да им се натискаме на РСМ по въпроса за пресъединяване. Ако искат в ЕС да си спазят уговорките и точка!!!

38

Хаха ха хаааа

преди 1 година

Израел има железен купол ,който покрива деветдесет и пет процента от територията а ние нямаме противоградна система! Хахахааааа кой е в ЕС и кой в пустинята?

37

Анонимен

преди 1 година

Защо кириле (пpоcт) градоносните облаци над Русе не бяха разбити и защо рсм не признава българският език и защо ще даваш на Украйна оръжие, и по 356лв. на украинец??? И защо ще вкарваш в еврозоната в най-голяма инфлация от '97г. насам бе?!!!!!!!!????

36

Анонимен

преди 1 година

A зашо не изградите бази за борба с градупките, които да покриват България ? Толкова ли няма пари?

35

Анонимен

преди 1 година

с помощта на християнството хората са държани на тъмно и наведени психически 2000 г, докато е станало демоде. след него е дошло време да се замени един бич с друг - с този на държавата и науката. сега всеки който бачка и плаща данъци като наведено г.у.в.е.д.у. и се кланя пред законите на 'държавата' която е по-голяма от него, както бог едно време, и си бие бустерите, ще намери царството небесно на земята (ще просперира)

34

Аз

преди 1 година

Киро Лъжеца. Има ли още........... дето му вярват? Има, имаааааааа, българина е изключително пр...ост

33

Анонимен

преди 1 година

Какво се правите на специалисти? Миналата седмица, садих пипер в монтанско на вилата. Ясно е, че ще стане по-късно, но може и сега да засеят наново.Стига да има разсад.

32

Мустафа

преди 1 година

Ще клекнеш Кире, ще клекнеш. И после........... ти си знаеш

31

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 20 ---- КИРИЛ ДА МИСЛИ ХУБАВО ЗА БЪЛГАРИЯ !??? ЕДНО Е ДА ГОВОРИШ,СЪВСЕМ ДРУГО Е ДА ГО НАПРАВИШ! Е ЗА 1 ГОД.НИЩО ДОБРО НЕ НАПРАВИ,ДОВЕДЕ НИ ДО СТУД ПРЕЗ ЗИМАТА И МИЗЕРИЯ,КАКВАТО НЕ СМЕ ОЧАКВАЛИ НИКОГА! НАСЛУШАХМЕ СЕ НА ЛЪЖИ И ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ ! ЛЕНА ОБЕЩА,ЧЕ ГАЗЪТ ЩЕ ПО-ЕВТИН 4-5 ПЪТИ !!! СЕГА ДА ВИДИМ КИРИЛ-ВЯРНО ЛИ Е ТОВА,ИЛИ ОТНОВО ЩЕ ЗАВЪРТИ НЕЩАТА И ЩЕ НИ ИЗНУДИ ДА ПЛАЩАМЕ ОЩЕ ПО-СКЪП ГАЗ ЗАРАДИ ...МУ АКЪЛ !

30

заключение

преди 1 година

това правителство ни го вкарва ежедневно , но явно ни е гот щом още не сме ги уволнили .

29

Анонимен

преди 1 година

До Начи Дилмано, На жълтите павета, кога се сади пиперо? Види се, че си расал в саксия! Сега може да се сади!

28

Анонимен

преди 1 година

"Опитваме се да видим дали българските желания и нужди за подкрепата на българите в РСМ могат да се гарантират през европейския процес." ПЕТКОВ ПРОДЪЛЖАВА ДА Е СРЕЩУ БЪЛГАРСКИЯ ИНТЕРЕС !!! ПЕТКОВ,КОЛКО ПЪТИ ТРЯБВА ДА ТИ СЕ НАБИВА В ДЪРВЕНАТА ГЛАВА,ЧЕ БЪЛГАРИЯ ЗАЩИТАВА НАЦИОНАЛНИЯ СИ ИНТЕРЕС И ИМА НЕПОКЛАТИМА ПОЗИЦИЯ ПО ВЪПРОСА С РСМ!!!!??? РСМ ТРЯБВА ДА ИЗПЪЛНИ ВСИЧКИ ПОДПИСАНИ ДОГОВОРЕНОСТИ ПО ДОГОВОРА!! СТИГА СТЕ ХОДИЛИ НЕКАНЕНИ ПРИ ТЯХ,ТЕ ТРЯБВА ДА НИ ТЪРСЯТ!!! СЛУШАЙТЕ НАРОДА СИ,ПЕТКОВ !!!

27

истината

преди 1 година

Хорааа, застраховките няма да върнат унищожената реколта и няма да напълнят магазините с българска храна! САМОЛЕТИТЕ - ТЕ СА ПРОБЛЕМА!!! ПИТАМ - КОЛКО СЕ ПЛАЩА ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ НА БЪЛГАРСКОТО НЕБЕ????

26

Анонимен

преди 1 година

14, на изток права и задължения нямат робите. на запад само робите имат права и задължения. свободните (елитът) правят какво си искат.

25

Начи

преди 1 година

а бре де сте расли, кво сте пасли... коги юни месец ще садиш пиперо... що говорите врели некипели... питам само коги е сезона на сеитбата?

24

данъкоплатец

преди 1 година

Защо аз да компенсирам унищожената реколта? Защото някой друг печели от пълното със самолети небе над страната ми!!??? Колко се плаща за коридор над България? РЕКОЛТАТА НА БЪЛГАРСКИТЕ ПРОИЗВОДИТЕЛИ Е ПО-ВАЖНА ОТ ПРЕЛИТАЩИТЕ САМОЛЕТИ! ПИСНА МИ ОТ ЛИЦЕМЕРИЕ И ФАЛШИВИ ЦЕННОСТИ!!!