128

Ивелин Михайлов

преди 2 години

В момента смъртността е по-висока от пика на ковида.. познайте защо ;)

127

Фак тъ

преди 2 години

А някои потриват доволно ръце от преизпълнението на планът. Ще има премии и нови имоти на плажа . Е който го може, го може . А ние мрем . Източна Европа и православието е предназначено за затриване.

126

Анонимен

преди 2 години

Само един Благо Джизъса не стига. Той прави каквото може за демографския прираст, ама трябват още като него

125

?!

преди 2 години

Я, си представете какво ще стане ако в рамките на една година, 2,5 милиона български емигранти се завърнат в Бг заради разпадането на ЕС, например?! Мое ли да си представите какво ще се случи??? Глад, мизерия и безработица, и в крайна сметка - Революция!

124

Исторически парк

преди 2 години

Няма ковид, а смъртността е по-висока спрямо 2021.. и тоя ми вика, че причината било, че има много пенсионери..

123

МИРО

преди 2 години

Тази демографска криза ни я спретнаха американците,с подкрепата на президента РАДЕВ!!!!КЪДЕ МУ Е ЗДРАВНОТО МИНИСТЕРСТВО,С РОЛИТЕ МУ!!!РАДЕВ НЕ ВЗЕ ОТНОШЕНИЕ ПО ВАЖНИТЕ ЖИТЕЙСКИ ПРОБЛЕМИ НА ОБЩЕСТВОТО НИ!!!

122

Някой

преди 2 години

Путин и руските агенти са виновни, без тях България щеше да е поне 500 милиона и полувината от нас щяха да са милярдери!

121

ПХ

преди 2 години

Туй го кажете на Властимеющите! Казахте го вече??? И какво отговориха наште "хубавци", които от 30 години нъ "демократизират и либерализират"??? Мълчат? ?? Или отново дават нови обещания кък шъ нъ "оправят", докато на Турция, Гърция и Румъния им писне да чакат кога шъ съ "стопим" напълно и вземат, и анексират 2/3 от теитоията ни!!!

120

Fallschirmspringer

преди 2 години

Имаше един план- Ран-Ът,та в неговите заключителни прогнози се предвижда населението на България да е към 5милиона през 2040 година.Това число обаче им се видя много и една посланичка заявиВие не ни трябвате повече от 4 милиона посланикът на САЩ Ейвис Боулън на семинар в Боровец, 1997 год."" това беше 1997 година и правителството на костов прие активна програма,чрез промяна на здравната система да избие възрастното население,но някои хора не позволиха това да се случи с родителите им

119

Анонимен

преди 2 години

Факт е, че след 10 ноември 1989 година, младите български семейства спряха да създават деца. Преди това имаха по две и толкоз, но след 1989 година нито едно. Никога преди 1990 година не сме имали година с отрицателен естествен прираст. Само по времето на Голямата екскурзия, когато хиляди турци се преселиха в Турция, населението на България намаля. След 1989 година, всяка година новородените са по-малко от починалите.

118

Анонимен

преди 2 години

Важното е укрите да са добре, а при инфлацията и гладът, който идва ще скочи още смъртността.

117

Какво очаквате?!

преди 2 години

Живеете залостени с железни врати и решетки, а по улиците се гледате на кръв.Биете се, тепате се...един с друг не се понасяте!Племе!

116

Анонимен

преди 2 години

До там води "приятелството" ни с американците и албионците ,не ни чака нищо хубаво!

115

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 142 "Демографската катастрофа я имаме от 1990 година," Я дай демографския прираст за годините между 1984т и 1990та.

114

За заличаване сте

преди 2 години

норочени!Малко сте, разединени сте и нямате сили за съпротивление... Чао байганьовци ще има!

113

Анонимен

преди 2 години

Демографската катастрофа я имаме от 1990 година, заради грабежа, който ни спретна режима на демократите и спадналите ни десетина пъти доходи. Това е основното. Не става след като си живял добре и изведнъж живееш 10 пъти по-зле, да хукнеш да създаваш деца. Сега идва ново поколение, което не знае какво е по-добър живот и ще видим дали нещо ще се промени.

112

Анонимен

преди 2 години

Демографските тенденции на отрицателен прираст започнаха още в средата на 80те години, т.е. в началото на края на "великия" Комунизъм. Няколко години с нулев прираст и няколко с отрицателен още през 80те. През 90те от България първо избягаха младите, които не искаха да чакат България да се демократизира: бягаха от същия този Комунистически режим до 89та. След промените най-големите двигатели на отрицателния прираст са бруталните кризи, които ни организираха пак същите червени другарЕ.

111

Анонимен

преди 2 години

Топим се, защото толкова ни стига пипето. Никой не ни е виновен.

110

Багдади

преди 2 години

Няма да изчезнете, спокойно. Но гена ви се променя. В момента повечето ми познати са с българки. Половината ще им бият шута, но останалите може и да родят. Вече много раждат от нас, и от всичко, което е годно да право деца. Аз с българка не бих направил семейство, но има и поизпаснали и закъсали от нас. Да си живи и здрави децата. И българския род.

109

Анонимен

преди 2 години

Преди 1989 година се оплаквахме, че раждаемостта е ниска, но дойде 1989, демократите взеха властта и раждаемостта сред българите спадна три-четири пъти.