125

Анонимен

преди 2 години

Те на времето юдеите разпънали на кръста един щото помислили че е Месията. После разбрали че са сбъркали ама късно..

124

Анонимен

преди 2 години

Какво те боли фара за Русия, гледай си Урколандия. Вие сте измислица, премислица. Каквото ви каже Виктория Нюланд, това правите. Вие нямате думата. Тебе са те назначили, като пиар на Америка. Верно си *** Зеля.

123

Мани я Окрайна

преди 2 години

"с Нато и фащ да се приключва, че да се успокои светът най- после!"Това е решението, но е злокачествено образование и трябва сериозно оперативно лечение и доктор Путин го започна!!!!

122

Ужас

преди 2 години

Днес се навършват 9 години от убийствата и палежа на хора от Украинските фашистите в Одеса,десетки,убити и изгорени хора.Но вместо това ни занимават с касапина на Украйна Зеленски!!!???

121

Анонимен

преди 2 години

До Русия няма да спечели но Украйна щяла да спечели цялата в разруха и потопена в кръв от своите управници, които високомерно отказваха да преговарят. Народа къде е в тази игра не се сещате...

120

Анонимен

преди 2 години

До Solar PowerКазах, че в момента не е СССР... По времето на соца и ние бяхме почти 9 млн. но сега не сме... По времето на соца правехме и Правец, а сега правим кючек сбирки... Та тях няма кво ги мислим...

119

Анонимен

преди 2 години

Когато по неведоми пътища беше избран за президент казаха че е евреин от рускоговорящо семейство. Не знам дали е научил украински ли полски ли шпреха по клиповете също като шваба хитлерист нацист.

118

Анонимен

преди 2 години

20 хиляди руски войници до момента са мъртви и вероятно още толкова от украинците (военни и цивилни)... благодарение на един пcиxoпат в Кремъл. Отделно разрушенията в градовете и санкциите на Запада срещу фашистка Русия. Кой "печели" от тази война? Путин заслужава да бъде убит поне 100 000 пъти, заради тази бeзyмна война.

117

Русия няма да спечел

преди 2 години

но укр избрани хора ще спечелят прекалено много от възстановяване на укр плащано от бай бидон и ес които много добре знаят как доста от парите ще отидат в офшорки, но много по важна им е надеждата да изтощят руския мечок. Нищо не обединява както $омразата$ към някого

116

Анонимен

преди 2 години

Още я изолирайте Русия. Така я правите още по-силна, но ходи го разправяй на ония в Брюксел или Вашингтон. Колкото повече ги изолирате, толкова по-могъщи ги правите. Сега направо ще ги превърнете в изпълни. Цъкайте си минуси колкото искате. Мисленето на руснака не е като на западните мекички и кифлички. Тия само им трябва повод да се обединят и се бетонират от всякъде, още Сталин го е използвал. Но като не разбират западните лидери, ще разбират след 10 год, когато яко ще ги отвеят тия от Азия.

115

Анонимен

преди 2 години

Камарите с трупове са на украинските войници. Факт. Съжалявам и двете страни войниците отидоха курбан на Америка и Запада. Народите също.

114

Solar Power

преди 2 години

До Анонимен 133: По време на соца, СССР си осигуряваше едва 25% от нужните неща от запада. В момента този процент е 75%. Та какво казваш ,че не чух :)

113

Зелен Демократ

преди 2 години

На снимката е Новия Христос за либералите, одухотворен, скромен, почтен и направо светец! Сега подобно на другия Христос ще бъде сложен на кръста и после почитан от всички! Той е тук сега, това е привилегия за нашите поколения, Пунтат Пунтийски няма да уплаши Божия Син и съмишленик Зеленски!

112

Solar Power

преди 2 години

До Анонимен: А споразумението от 1994-та русия спазва ли го ? Не ! ФАКТ ! Освен това като член на ООН , Украйна има пълното право сама да избира своя път. Дали ще се въоръжава, ще живее свободно , ще членува в марсианския съюз си е НАПЪЛНО нейн личен избор. Понял :) Хайде сега върви да правиш вятър на онази работа на путк ин

111

Анонимен

преди 2 години

До До калекоалеко е от фашистките троловете и за ваксинацията и прочие ...

110

Анонимен

преди 2 години

До: номер 128 (Хм, да) И като на истинска селска сватба ще се гърми яко, само че не във въздуха, а по руските солдати, които ще продължават да падат на камари! Трупове на купове! Зеленски предупреди: На Русия са и нужни вагони за да си извози труповете!

109

Анонимен

преди 2 години

Те украинците са роми, не обичат да работят а само викат ДАЙ. Та ще си живеят норм с нашите печки от рим

108

Анонимен

преди 2 години

Зеленски 8n a nut shell - "Ще изолираме Русия заедно с 70% от държавите в Азия, Южна Америка и Африка, които държат 95% от всичкия петрол, газ и кобалт и им разказваме играта."

107

Анонимен

преди 2 години

Ако укрите вземат властта в България ромите не ми се мисли какво ги чака. Дано не става това но по добре да са предупредени. То и нас българите нищо добро не ни чака от укрите.

106

Анонимен

преди 2 години

На Путин не му дреме колко войници ще загуби както никога не им е дремело на рашките, пушечно месо, важна му е победата накрая без значение загубите в техника и жива сила. Ще им дигне паметниче за геройски загиналите за новата освободителна война от фашизма дето му се привижда и сънува, ще даде по 150$ на семействата им и толкова.