287

Рамзан Кадиров

преди 2 години

Смачкай Киев с ядрена ТОПОЛА! Да ги видим тогава на кой ще пращаме уръжия хахаха

286

Анонимен

преди 2 години

А можете ли да се справите в една световна война с толкова много противници? Та вие дори и с една Украйна не можете да се справите вече 2 месеца.

285

Анонимен

преди 2 години

От лудите старчета в Кремъл всичко може да се очаква. Дори и най-неразумното - ядрена война.

284

Путин и кликата му

преди 2 години

Стана ясно, че армията им не я бива и почнаха да плашат целият свят с унищожение. Комплексарска работа. 15 хиляди техни убити, не знам колко украинци убити, щети за трилион в Украйна, инфлация в цял свят, най-вероятно глад в по-бедните страни, още трилиони тепърва потрошени за превъоръжаване. Да се махат от Украйна и да оставят светът да се възстанови колкото се може по-бързо.

283

Куку

преди 2 години

Лавр,спри да плашиш гаргите щото НАТО ако реши от вас ще остане гола пустиня.

282

Анонимен

преди 2 години

И кой ще е на страната на Русия в тази война? Китай, Индия - едва ли. Те гледат най-вече икономическия си интерес, пред този на руснаците. От едната страна ще са Русия, Северна Корея и Сирия, а от другата страна НАТО и половината свят.

281

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 308 "Бойците на Каааддиров" са най-обикновени главорези, които могат да убиват от засада по-слаби от тях (обикновено невъоръжени). Когато се срещнат с истинска армия изведнъж "страховитите" рамзанчовци стават зян. Щяха да се "справят" с войниците в Мариупол, но нещо освен руски бомбардировки, няма нищо. Явно докато не им смелят противника прословутите наемници на Путин нищо не могат. Време е и в Чечения да се сетят, че имат сметки за уреждане.

280

Анонимен

преди 2 години

Май лесната и бърза "операция" отдавна са в небитието прехвалената руска военна машина яко затъна в Украинската кал. Явно украинците се оказаха много корави и в место очакваните цветя ги заринаха с бомби.. А сега както е тръгнало почти целия разумен свят помага на Украйна и задачата на руснаците става много по трудна. А бойците на Кадиров се оказаха шайка бездарници...

279

лавров е нагъл

преди 2 години

лавров е нагъл провиснал г*з

278

д-р Дрегер

преди 2 години

Сам срещу всички не е световна война, даже и да имаш ядрени тупалки. А пък като са на по 40 години тупалките, хептен.

277

Анонимен

преди 2 години

Мега нагъл тоя, те ще бомбардират който си искат с каквото си искат, но бомбардирания нямал право да отвърне, а направи ли го това означавало война с НАТО?! Тея глупости си ги ползвайте за вътрешно облъчване на ***.

276

Анонимен

преди 2 години

Хищникът "хомо сапиенс" е най-голямото зло , сполетявало планетата ! По един или друг начин ще бъде ликвидиран !

275

ТАЯ НАГЛА

преди 2 години

РАШКА МУТРА НЕЩО ЗАПЛАШВА ЛИ , НАМЕКВА ЛИ ....ТАВАРИЩ ЛАВРОВ СИГУРНО Е ЧЕ СЛЕД ТРЕТА СВЕТОВНА ВОИНА НА МЯСТОТО НА РУСИЯ ЩЕ ИМА ПРОТОК МЕЖДУ МОРЕТАТА НАРЕЧЕН АБРАХАМ ЛИНКЪЛН

274

Замислете се

преди 2 години

Искат ли САЩ наистина войната да спре?

273

сс

преди 2 години

Ако русия се изтегли от Украйна, войната спира на секундата. Факт. Ама русия не иска.

272

Анонимен

преди 2 години

Мисля, че великите сили плашат с ядрена война , така че хората да си кажат - съгласни сме на хиперинфлация и бедност , само война да няма ! Така безболезнено ще си наложат новия световен ред , при който "няма да имате нищо и ще сте щастливи" !

271

Аналист

преди 2 години

американците вече не смятат русия за велика сила и са им сложили чертата. сега ще подклаждат с оръжия и всичко каквото е нужно украйна да се бие вместо тях с руснаците и ще обясняват как го правят за доброто на укрйна а всъщност го правят заради техните интереси. като свърши всичко това русия ще е изгубила статуса си на велика сила и няма да е фактор в световната политика. Така че за какво му е на бай дън да си говори сега с *** ин?!

270

наясно как се държи

преди 2 години

Вече никой не е наясно как се държи Москва, дори пудела на цар Путткин. Нито докъде ще спре агресията на Мордор. По всичко личи, че ако царя е жив, ще се опита да прибави поне още 4-5 държави към блатото.

269

Лавров

преди 2 години

Под управлението ва маршал Будьони участвах в Първата световна война, след това във ВОСР където победих белите, след това и във Втората световна война където конницата на Будьони пронизваше със сабите си немските танкове като тютюневи листа. Днес съм сам, марашал Будьони ни напусна, но и сам съм готов да участвам в Третата световна война. Както казва поетът и сам конят е кон на бойното поле.

268

До 293

преди 2 години

Печели не само оръжейната индустрия.Ресурс за започване на война е кредит с лихви.Ако си победен плащаш репарации отново с кредит от банка с лихви.За да възстановиш разрушенията в държавата си пак теглиш кредит и плащаш лихви.