40

36 ГОДИНИ АЛО???

преди 2 години

На 26 април 1986 година се е случила аварията това са 36 ГОДИНИ излети са хиляди тонове бетон. А за прахта за 36 години колко ли хиляди тонове вода като дъжд е минала и колко вятър е духаалл СМЕШНИ и ЖАЛКИ украински терористи сте.

39

Див

преди 2 години

Да идва радиация бе аз съм се окопал на село, никой не може да ме барне. Ако ще и атомни бомби да пускат квот искат да праят аз съм БИК

38

Ямболски цървул

преди 2 години

Държат български кораб като заложник украинците,а искат помощи!!!!!!!Алоууууу,къде са президента и Просто Киро?!?!?!

37

Добре

преди 2 години

То вие със пияните си глави като си я самовзривихте нямаше проблем сега олеле майко!! Нацисти долни!!! Никой не му пука за прогнилата ви престъпна укройна!

36

абе

преди 2 години

евреино предай се бе, цялата украйна ли искаш да разорат

35

Мда

преди 2 години

Тия раша *** им беше малко че ни покриха с радиоактивен прах през 1986 и криха достатъчно време плъховете долни, та сега онко заболяванията да са с толкова голям процент в България и другите Европейски страни! И това ли им е голямата сила ДА ТРОВЯТ ЯВНО ИЛИ НЕ! ***! ЩЕ ДОЙДЕ И ЗА ВАС ВИДОВ ДЕН!!!

34

Анонимен

преди 2 години

Храниш го, поиш го, то ти държи сънародниците жив щет на кораб в Азовско море - що е то?

33

Анонимен

преди 2 години

Кажете нещо за българските заложници на АЗОВ на кораба в Азовско море?

32

Анонимен

преди 2 години

По-време на миналата инвазия толкова бяха пропаднали че използваха стари машини от аварията в чернобил.Обрекоха на рак много от своите за да може Порошенко палячото да се прави на тигър.Сега сигурно е същото...Жал ми е за обикновените хора които нищо не могат да направят когато ги управляват престъпници и психопати.

31

СЕМ

преди 2 години

ПРЕСТАНЕТЕ ДА ПЛАШИТЕ ХОРАТА И ДА ПУБЛИКУВАТЕ ПОДОБНИ ФАЛШИВИ НОВИНИ !

30

мда

преди 2 години

Никаква окупаторска отговорност. Втори път ще страдаме заради тяхното невежество

29

Да

преди 2 години

Аве долу написах мал.о.умни и гл.а.вите и ме цензурирате.

28

Да

преди 2 години

Накрая без да искат/умишлено ще гръмнат някой реактор и изведнъж целият свят и *** политици ще се успокоят, хванат за главите и ще ревнат вай, какво направихме.

27

Обективно

преди 2 години

ЧЕРТОБИЛ ТРЯБВА ДА Е НЕУТРАЛНА ЗОНА. И ПОД КОНТРОЛА НА МЕЖДУНАРОДНА ЯДРЕНА ОРГАНИЗАЦИЯ. ДА НЕ РЕВЕМ ОПЯТЬ.

26

Анонимен

преди 2 години

Няма новини от българските политици. Чакаме краварите във Вашингтон да се събудят и да кажат каква е позицията на България по въпроса. ККК - Ку-Клукс-Клан - Кирчо, Кокорчо и Краварите.

25

Мара Подробната

преди 2 години

Вече слънцето не изгрява без глупостите на украинските *** начело с палячото им.Пък нашите *** изпадат в екстаз докато им повтарят празнословията

24

Анонимен

преди 2 години

Казах на Кирчо да преименува бул. Драган Цанков на бул. Слава Украини. В руското посолство ше си изядат космите на гза от яд.

23

г

преди 2 години

Защо никъде не се говори за това, че българския кораб в мариопул се държи като жив щит от укрите ? Тая смешна държава и украинските й патриоти до кога ще продължават с цирковете си ?

22

мдаа

преди 2 години

Освен традиционните скандирания за това колко подъл и непредсказуем е Путин и колко героично и безкомпромисно се бие Украйна, ще чуем много малко друго.Вместо това получаваме украинска военна пропаганда, грубо нагласена за местна публика. Гарнирана е с много емоционален сос. За съжаление работи. Привидно умните хора с благоговение повтарят очевидни глупости. Всеки опит за дискусия завършва с куп безвуксни ругатни, отправени към дискутиращия.

21

до 23

преди 2 години

в Харвард, нямат време да учат Разликата междя ЙоД и ЙоН, заети са да повтарят "Русия е Врагът", все пак като видиш погледите на К&К ти е ясно, че това е щото са завършили MK-Ултра програмата с Отличие!