450

Хикса

преди 2 години

Оно добре да речем,че после се предума и каже добре ще купуваме в рубли.Ама хлебара у селото може да каже за теб хлеб немам.Абе врата на войната е отворена,капитализма винаги се е спасявал с война.ДА НЕ ДАВА ГОСПОД

449

Питане !

преди 2 години

Г-жо , кажете ни :КОЙ Е НАТО , след като ЕС НЯМА АРМИЯ ???

448

Вай...

преди 2 години

Бабчето яка я удари "критическата"! Ми кът не щеш да купуваш газ и нефт от Русия с рубли, купувай от Щатите с долари, мъ! Аа..., скъпичко излизъ, при туй в Няколко Пъти повече! Ми тогава купувай Нефто и Газо Рубли или Дойче Промишленост - Йок!

447

Култура ми Янков

преди 2 години

Не е ли ясно следното : Русия и САЩ никога няма да допуснат да има ПО-СИЛЕН от тях , да г-жо Лай-нерова !И никога няма да има война м/у САЩ и Русия , те сядат на масата и си ПОДЕЛЯТ ПЛЯЧКИТЕ ,... а вие и плямпайте на воля , на никой не пречите !

446

''против&#

преди 2 години

Против войнИте , ама друг път !Сега само в Украйна ли има война , или И в Йемен и Сирия , и да не споменавам за ДРУГИТЕ !След тзи война , КЪДЕ ЩЕ Е СЛЕДВАЩАТА , г-жо Лай-нер ?

445

Анонимен

преди 2 години

Много добре,но газта,която Байдън ви обещава ще стигне само за замъците на еворолигарсите,и евро-пиавиците-чиновници,а народите,а бизнеса?!?! Някой от бандата ви каза днес,че не знале как изглежда рублата,но явно не занете пудели как изгглежда една революция - разруха и за народите,но и за вас.

444

Анонимен

преди 2 години

Забавяне на неизбежното за Русия.

443

Сократ

преди 2 години

Урсуло, газ нямало да позволиш, а пита ли фермерите как се се справят без руските торове, които пак ще са в рубли. Свиквай кранто, идва нов ред.

442

Лентата назад

преди 2 години

СпоВням си , как преди години , ЕС ''бе'' най-силен военно , икономически и с най-голям авторитет , ПОКЛОН !Сега какво се вижда , ЕС е най-силен на приказки , и без всякакво покритие .... Т. е. , ЖЕЛАНИЕТО ПРЕВЪЗХОЖДА ВЪЗМОЖНОСТИТЕ !Излиза лафът : Кучето си лае , керванът си вРъви !

441

Rrr

преди 2 години

или газ за рубли или без газ. Фантики не катят

440

Т.е.

преди 2 години

ЕС няма армия , плаши гаргите !Русия ли е виновна ,...или някой друг който води НЕПРЕКЪСНАТО ВОЙНИ ПО СВЕТА !Ристо Иванов го каза , че сме със свалени килоти !

439

Анонимен

преди 2 години

майка и е хейди адел стромайер дъщеря на куфман стромайер густав . майка еврейка богата

438

Анонимен

преди 2 години

Искаме дуел Фор де *** вс Маша Захарова.

437

какво стаА ?

преди 2 години

Закупих си милиони рубли по 1 стотинка , сега продавам по ЛЕВЧЕ , който желае , моля !

436

Питане !

преди 2 години

Аве , къде е Зозо ?Рублата не вървяла , верно ли ?Тая лай-нер не рабра ли че политиката е ПОДЧИНЕНА на ИКОНОМИКАТА !САЩ и АНГЛИЯ защо продължават и СЕГА да си търгуват с Русия , а санкции само за ЕС ... ЕС е пълно порнО и трагедия , виждат го всички , ЛИПСА НА ЛИДЕРИ , пълно е с Барековци ...СРАМОТА , НЯМАМЕ И АРМИЯ ...

435

Анонимен

преди 2 години

Кой те пита тебе бе, бабо? Плащаш в рубли - има газ за Дойчланд, искаш да плащаш в евро - бегом в САЩ! Гледай я кукумявката! Купувачът не определя валутата и цената, а продавачът! Не ти отърва - не купувай!

434

ИзвинетИ , амЪ:

преди 2 години

Само в Украйна ли има война , или и на други места , и КОЙ води ''хуманни'' войни с ''приятелски '' ракети , приказки на ромският / женският/ пазар в столицата на територия Бг ???????????????

433

Путин

преди 2 години

Урунгел...Урсула. Никой не те кара насила да купуваш от Русия ! Ако искаш плащай с рубли. Ако не...ще чакаш да дойде гемията с два бидона свръхскъп демократичен газ от Юесей ! Щом ти е по изгодно ?! А може да караш и на въглища, но те пак са със рубли. Същото важи и за ядреното гориво и даже за дървата ! Да. Много ви е яд че Русия има всичко и не може да им го отнемете ! Отивай да събираш витамин Д ,докато има слънце...

432

питане !

преди 2 години

А защо само долари , които се оказаха , тоалетни хартийки ?

431

АЛОООО!

преди 2 години

Изтеглете си войските от Йемен и Сирия , и тогава определяйте ''правилата'' ...Кога най-после в ЕС ще има качествени лидери , а не примитивни ?