142

Анонимен

преди 2 години

Като се сетя Русия какви репарации има да плаща на Украйна за разрушенията от безогледните бомбандировки и за хилядите цивилни жертви ми става много жалко за руснаците. Отидаха още 100 години бедност и нищета за Русия. Ама като се сетя че те сами си избираха тъпо и упорито *** който ги управлява от 22г хак им е.

141

Алекс

преди 2 години

"Русия има варианти къде да пренасочи своите висококачествени и конкурентноспособни продукти".Вариантът е само един-Китай.Обаче,когато имаш само един клиент,цената пада.Купувачът е цар и господар.Китай ще плаща жълти копейки за руския петрол.Ако рашките изкарат за тенджера варени картофи и шише водка-добре.

140

до №170

преди 2 години

По-скоро обратно - Европа ще вие и ще моли Русия "Махаме ви санкциите, пуснете ни петрол". Мамаша Раша си е проверила сметките няколко пъти и е с няколко хода преди ЕС.

139

Анонимен

преди 2 години

Лондонското плашило вече получи никелова честитка от Русия. Хем руснаците още не са обявили официално какво точно ще спрат от износ и за кои страни и какво - не

138

Анонимен

преди 2 години

Страхът на Русия е че след САЩ и Великобритания ще последват ЕС и още много други страни. САЩ като правят нещо го обмислят много добре как да го направят, а не урголишката като Русия натресоха се в Укпайна уж за 2 дена ама се наакаха там и сега ни напред ни тазад. Забравиха за демилитаризация и денацификация, взеха да се молят признайте Крим и днр лнр, а след някой ден ще има недейте ни бийте ние сами ще си напуснем Украйна исканията ни са срещу връщането на Крим и Донбас да ни махнете санкциите

137

Анонимен

преди 2 години

Глобалната последица ще е изчезването на Русия от географските карти.

136

ЩУРА РАБОТА

преди 2 години

"Боговете сигурно са полудели"

135

Икономист

преди 2 години

По глуповата статия съм виждал, но беше преди 35 години хехе. 200 долара варела? Оха, Путин е с голяма усмивка. Най накрая Янките си признаха, че винаги са зависели от него за енергия и Саудитите са били просто няква приказка за лека нощ :)))) Може би пък Дженерал Мотърс да измисли 8 цилиндрови двигатели на вода и пара А? бухахахахах :))))

134

Анонимен

преди 2 години

русия отива в канала, ЕС и САЩ ще пуснат водата - i love it!

133

Неутрален

преди 2 години

Само внимавайте да не преминете неусетно от финансови и икономически санкции към някави политически такива. Рискът за това е голям, съдейки по биобоксовия Ви език- "мощен удар" , "срив"," основна артерия" ...И се пригответе да приемете нуминуемите политически контразавоевания на Русия без тотален душевен срив.

132

Анонимен

преди 2 години

стига се връзвайте на лъжите.

131

Анонимен

преди 2 години

До На вниманиетоАми нищо, Русия са слаби икономически, не пречат на абсолютно никой, трудолюбиви и кротки хора са, но виж , мощен Китай е друга бира и ще видим , когато започнете да плашите и Китай, какво ще се случи.

130

Анонимен

преди 2 години

Всяка забрана води до процъфтяване на мафията. Петролът пак ще се търгува през посредници. Споменът за югоембаргото още е жив, живи са и ембарговите милионери. Да му мислят потребителите. Всичко е за нашата кожа!

129

Анонимен

преди 2 години

Това ще съсипе европейската икономика, спирането на евтините енергоносители , ще ударят Европа тотално.

128

На вниманието

преди 2 години

на рушкофилите: Китай спира всички свои инвестиции в РФ. От преди малко. Потърсете и прочетете. Има го в няколко официални руски източници. Трудно ще ви е, вие руски не знаете - пишете доМбас. Но понапънете се все пак!

127

Анонимен

преди 2 години

А вие глупаците вече плащате на другаря Бахгън. Цена на дизел продаден от рафинерията : 1.88 с акциз и ддс. По бензиностанциите Шелл, омв и т.н. 3 лв. В джоба на байдън по едно доларче на литърче. Слушкайте ги още пропагандаторите

126

Анонимен

преди 2 години

Путин явно си мислеше, че като влезе в Украйна и ще го посрещнат с хляб и сол като в Донбас :)

125

Анонимен

преди 2 години

Руската икономика и без това беше на нивото на Португалия сега ще стигне Северна Корея. Браво Путин молодец.

124

Анонимен

преди 2 години

Жални руски стонове ли чувам?

123

Анонимен

преди 2 години

русия да гледа себе си, другите ще се оправят и без тях.