296

Германец

преди 2 години

"мой много добър приятел и съсед, един от водещите специалисти на Запад" -- Очаквам сега да те цакат с Малоун и Монтание :) Иначе самата мисъл да се включиш в някоя т.нар. социална мрежа е атестат за айкю под средното. А включването е смрътна присъда на остатъчния интелект. Това в нормалната вселена. В имагинерната, където битуват антиваксърите, черното е бяло, разбира се :)

295

Анонимен

преди 2 години

По принцип в демократичните общества при въвеждане на каквито и да е новости се провежда референдум. Тук либерална Европа проведе ли някъде подобен референдум за и против. Не съм чул?

294

Анонимен

преди 2 години

И ЩЕ ПОЗНАЕТЕ ИСТИНАТА, И ИСТИНАТА ЩЕ ВИ НАПРАВИ СВОБОДНИ. Йоан 8: 32

293

Д.Н

преди 2 години

Нямам против ваксините. Те са изиграли ролята си в световен мащаб. Но такъв масов отпор, аз никога не съм чувала. Такова отношение като побоища към противниците, извинявайте, но не е нормално.Тук не се показват по медиите пребиванията на антиваксарите - незнайно защо. Това не е нито хуманно, нито демократично.

292

Herr Muller

преди 2 години

До Германец 356 --- Преди седмица, говорих с мой много добър приятел и съсед, един от водещите специалисти на Запад с издадени няколко книги в областта на психология и психиатрия, който е категоричен, че индивиди с лабилна психика, труден начин на мислене и невъзможност за съпоставяне и анализ на фактите са дигитални жертви (жертнви на Интернет) на публикации от лаици с деформирана психика. Той беше категоричен, че 90% от пространството на мрежата е заето от подобни свръх-човеци.

291

простотия,сър

преди 2 години

Навремето когато за първи път са започнали да асфалтират български пътища,хиляди българи са били против ,протестирали са против това нещо дето ще убие конете като ходят върху него,ще поврежда колелата на каруците,ще измира всеки доб.итък.който ходи по асфалт.През това време в Европа са строели подземни железници,небостъргачи.*** винаги е пращял от мозък,затова изчезваме.Сегашните родни антиваксъри са същите -най умни на света.

290

Анонимен

преди 2 години

Абе, какво е това ковид?

289

Анонимен

преди 2 години

Нека всеки си реши сам дали да се ваксинира

288

Анонимен

преди 2 години

Имам близка , която едва оцеля след ковид след седмица лечение в интензивното и интубация. Два месеца по-късно се ваксинира. Сега си направи бустер. Втори път няма да пробва късмета си с вируса.

287

Herr Muller

преди 2 години

До Анонимен 364 --- и понеже НЕ могат да излъжат себе си, се опитват да ни премятат. ;)

286

Анонимен

преди 2 години

Много сме, силни сме

285

Германец

преди 2 години

"Човека си мисли че е по умен от нас." -- Ами това никак не е трудно. Не сте поставили летвата кой знае колко високо. Пише се "Човекът". Подлог. Ето ти и една запетайка, преумни антиваксъре - "," :)

284

Herr Muller

преди 2 години

Народният лечител о.з. полковник Петър Димков предлагаше лечение на сифилис с билки и промивки. Онези, които му се вързаха бяха спасени в болниците с набиване на масивни дози антибиотици в резултат на "природното лечение". Ало, другаре, живеем в 21 век - събудете се !!! От Ковид се мре много често, а от имунизиране свръх рядко. So, the Choice is Yours.

283

Антиваксер N1

преди 2 години

Как не ги е срам тези организации, журналисти, политици??? За колко *** може да продадеш морала си, убежденията в правотата и правото на всеки сам да вземе решение. Долно и грозно поведение. Не 12 ние сме милиони и милиарди по цял свят. Треперете!

282

Анонимен

преди 2 години

И тук е пълно с антиваксъри-oткaчaлки. Само погледнете коментарите. Под всяка статия свързана с вируса е пълно с нагли лъжци и драскачи.

281

Herr Muller

преди 2 години

Другият от тандема с претенции, че лекува КОВИД-19 е украинско-американския еврейски шарлатанин Владимир Зеленко, самозван лечител, декларирал лечение, което води често до ликвидиране на доверилите се го чакат серия от съдебни процедури и е готов клиент за наякой Федерален затвор. Още по-тъжно е, че има интелигентни хора, които са подвеждани от него и плащали четирицифрни суми за неговите бозаджийски антиКовид препарати.

280

Анонимен

преди 2 години

Солар пауъра, не му обръщам внимание. Човека си мисли че е по умен от нас. И дава някакви примери с които става за смях. Сигурно всеки има самоубил се познат. И ако се замислим, отклоненията са личали много преди това.

279

Анонимен

преди 2 години

До Solar Power - Я ми кажи за колко аутопсии на умрели ваксинирани си чул досега. Как искаш да има правилна статистика като не се проверяват такива случаи. И няма как да ти изсипат ваксината във водата и да я погълне някой понеже има определени условия при които трябва да се съхранява,за да действа. Пък и никой не говори за чипиране и такива глупости. Говорим за недоказан препарат. Те и за цигарите са казвали,че са безвредни статистически.Но след 20 г пушене се оказва,че всъщност са вредни нали.

278

До 351

преди 2 години

Ето Вие потвърждавате това за имах предвид под критичното и по-лисното манипулиране на определена маса хора.Освен това като гледам при вас е засегнато и т.нар. функционално четене, или иначе казано - четене с разбиране на прочетеното. :D

277

Анонимен

преди 2 години

Били Гейтс ли плати за това проучване, защото той наскоро каза, че трябва да се цензурират медии и социални мрежи, защото иначе хората няма да приемат нововъведенията, които те искат да направят по отношение на тях. Както е случаят и с ваксините... Това интервюто с него мисля, че беше ноември или декември 2021