79

хахаха

преди 2 години

Другарят Ковачевски от македонското БКП има червена линия -да се Докомунизират вместо да се ДЕкомунизират.Вари го печиго комунягата си остава ***.

78

до Анонимен 85

преди 2 години

Ами защото ни натискат отгоре :) По ред стечения на геостратегическите обстоятелства, Великите сили вече са се договорили, че макетата ще са част от НАТО и ЕС. И в момента България "пречи" на евроинтеграционния процес с "абсурдните" си исторически искания. Гърците вече не пречат, защото си подписаха прекрасен договор и отрязаха макетата като с нож. Сега остава само ние да клекнем (както винаги).

77

Анонимен

преди 2 години

абе защо изобщо наште преговарят с тия?

76

Анонимен

преди 2 години

Ветото на България трябва да продължи поне 10 години, Гърция ги държа 25 години.

75

Анонимен

преди 2 години

Интересно какви червени линии имате, при положение, че вие зависите от нас, не ние от вас :)) Много сте смешни, вместо да си седнете на задните части и да започнете да полагате някакви усилия, вие скачате като ощипана мома. Само така и ще видите ЕС през кривия макарон...

74

Анонимен

преди 2 години

"Ковачевски за преговорите с България: И ние имаме "червени линии""---------------Супер, само че не сте в позиция да поставяте условия ;)

73

Анонимен

преди 2 години

марш зад червената линия тогава и никакво ЕС

72

Анонимен

преди 2 години

Е как да намат! Да бяхме казали, че имаме трипер, макдонеца пръв ще скочи и ще каже и я имам - ама по-голЕм :) Къде се е чуло и видяло македонец да няма нещо!? Боже, колко проста ***

71

човек

преди 2 години

По въпроса българи ли са македонците, нека поясним нещо от терминологията, на която малко хора обръщат внимание. Трябва да се прави разлика между нация, народ и етническа група. Етническа група са българите. Много македонци се смятат за етнически македонци. Държавата "Северна Македония" обаче е национална държава, и като такава е населявана от македонската нация. Та, "македонците" като съвкупно понятие включват и етнически македонци, и сърби, и албанци и българи.

70

Анонимен

преди 2 години

Аномалия си е че югозападна България ни мразят нас повече отколкото ние мразим турците..

69

Барба Ганьо

преди 2 години

Тия имали някакви си червени линии ... Ще ви го кажа на чист български , по всенароден обичай и традиция : заврете си ги тези червени линии в задн@@те !!! Добре ме разбрахте , нали говорите на развален български език .....

68

човек

преди 2 години

Абе луди хора, докога ще се водите по гайдата на Кремъл бе??? Да, македонците са измислили кирилицата - това само в руски филм можете да го видите!!! Не ви ли светна кой дърпа конците?!Жена ми е от Варна и вече стана софиянка, защо един македонец да не се чувства македонец, макар и дядо му да е бил българин? Аналогично, много чужденци се чувстват българи.Впрочем, ако коментираме дали има македонски народ, какво значи български народ?Българите са сродни с куманите.А ние говорим славянски.

67

Анонимен

преди 2 години

Поздравления за единната позицията на президента и всички партии. Македония е България.

66

xaxsasбв

преди 2 години

Имате основно три червени линии - Тито, Сталин и Милошевич извървшали геноцид в собствените си държави в продължение на десетилетия. :}

65

Шекспир

преди 2 години

Сърбите нямат вина-макетата си лаят хляба сами! След падането на Берлинската стена двете Германии моментално се обединиха, нали? Тука обратното - Македонците започнаха злобно и арогантно да водят антибългарска политика! Защо? От г.л.упост!

64

Ние

преди 2 години

Ще говорите за бъдещето, защото минало нямате.

63

кмето

преди 2 години

Още 20 години ЕС през крив макарон.

62

аа1830

преди 2 години

Такова съгласие през последните 30 год. и последователна политика, както сега по темата с Македония между българските политици е имало само за влизането в ЕС. Тогава нещата се случват, и то за добро. Съединението прави силата. Ако не бяхме в ЕС можеше сега македонците да искат от нас абсолютно всичко.

61

истината

преди 2 години

Вашите червени линии си ги дръжте за вас! Вие имате зор да влизате в ЕС, затова ще спазвате НАШИТЕ ЧЕРВЕНИ ЛИНИИ!

60

Анонимен

преди 2 години

Заври си ги някъде червените линии