19

Анонимен

преди 2 години

милиарди ще загуби, НО ще си запази държавата и народа. Нашите са готови да се продадат като ку? за 5лв и да наводнят БГ с талибани и забрадки.

18

Анонимен

преди 2 години

Унагария ще загуби милиарди от ЕС, Полша ще ги загуби, най-вероятно и България ще ги загуби... Абе я си взимайте милардите и не ни разсейвайте с глупости, бре!

17

Joro

преди 2 години

Браво на Орбан! Така се прави, за всяко нещо има приемливи граници, зад които не трябва да се отива. ЕС става все по-разпасан, което трябва да спре.

16

Все

преди 2 години

Не знам дали е възможно, но възроди ли се християнството майка му жална на ЕС....

15

Анонимен

преди 2 години

"забранява на хора и организации да помагат на мигранти да кандидатстват за убежище. Той също така не позволява на хората да кандидатстват за убежище, ако са пристигнали от страна, в която животът им не е бил изложен на риск"--------------------Абсолютно правилен закон, брюкселските зелки да ходят да се шбат. Ако ви спрат фондовете, спирайте да плащате членския си внос!

14

Анонимен

преди 2 години

Ако някоя страна е решила да се самоубива, нейна работа. Но защо иска, че и настоява и другите да го правят?

13

Анонимен

преди 2 години

ЕС е банкова изнудваческа институция. Не знам защо Орбан и група смели мъже не завземат Европейската банка, не разстрелят безполезните чиновници и не очистят корумпираните такива. С получените средства ще се спрат мигрантите и ще бъдат разпуснати всички развращаващи организации като парите се дадат за наука и технологии вместо за пропаганда и видиотяване.

12

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 11 "Ако другарите от Севера решат, ще вкарат танковете си в КОЯТО И ДА Е европейска столица!" Никой не се интересува от полюциите на русофилите, тъй че си ги спести.

11

Анонимен

преди 2 години

Точно така се прави когато евроджендърите се опитват да се наложат над собствените ти закони.

10

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 4 Ако другарите от Севера решат, ще вкарат танковете си в КОЯТО И ДА Е европейска столица!

9

Анонимен

преди 2 години

Прав е тоя. Истински мигранти да могат да се приемат само от страни, където е застрашен живота им и то само през официални КПП-та. От там нататък има визи, мигрантски центрове за настаняване и т.н., пътя за оставане в конкретната държава е известен Тръгне ли на юруш през оградите, вече е нарушител, а не мигрант и следва да се третира като такъв.

8

Атаман Сирко

преди 2 години

Орбанчето се срамува от угро-финския произход на народа си и иска да се пише тюрк и с това да оправдае педофилията и хомосексулизма, но само сред апапите си управляващи! Стадото е за разплод естествено!

7

Анонимен

преди 2 години

До 3"А Б-я си загива заради откровено недалновидни и доказано некомпетентни български полити" - България се затрива заради про'стия неграмотен и мързелив матрял избиращ безродни слуги на брюксел заради подаяния.

6

334

преди 2 години

Този няма нищо общо с онези, които първи в соцлагера през 1956 година се вдигнаха срещу съветската окупация. Ами върви в Евразия тогава и там се прави на "голям".

5

Христо Христов

преди 2 години

Браво на Унгария! Повече ръководители като Орбан!

4

Анонимен

преди 2 години

Орбан ще докара на Унгария излизане от ЕС, след което другарете от севера пак ще маршируват с танковете си върху унгарските граждани.

3

А...

преди 2 години

...Мегленчето ПОДАРИ два чисто нови блока на АЕЦ Козлодуй на луковите глави от Брюксел, щото видите ли господарите от Брюксел пожелали така! Хайде сега отидете на нейната врата да ревете за високите сметки за тока. Да не съм чул никво хленчене! И вижте истинските държавници като Орбан и Полша какво казват - нашите национални закони са над Брюкселските. Какво казва ЕС го въвеждаме ЕДИНСТВЕНО ако ни е изгодно! А Б-я си загива заради откровено недалновидни и доказано некомпетентни български полити

2

ГОЧО

преди 2 години

Алекс, за съжаление ЕС няма никакво бъдеще ако повечето политици са като Орбан, защото ЕС е една р-о-б-с-к-а структура с господари Франция и Германия. А те нямат никакъв интерес да изравняват стандартите си с останалият свят. На тях са им нужни нископлатени, но висококвалифицирани кадри, за да могат да продават по-евтино стоките си. Хубавото е че ще се самоизядат, както се случи със СССР и соц. лагера!

1

Алекс

преди 2 години

ЕС има бъдеще само ако се появят още политици като Орбан.