60

Анонимен

преди 2 години

За намалената печалбата плачат, не за загуби по 1.5 милиона на ден, за които никой не вярва.

59

пълни глупости

преди 2 години

Да спират износа на евтин ток, да гонят американските централи от БГ и готово.Даже не е необходимо да има мораториум. Плащаме на Мариците, плащане на кой ли не. Нека да изкарат договорите , да видим кой и как ги е сключил.

58

Борсата

преди 2 години

Като чуя за замръзяване на цени на ток вода храна и т.н. си спомням за банкрута от 1997 как долара растеше за няколко часа с по 100-200 лева, както турската лира в момента, махнем ли борда ни чака същото за 1 седмица.

57

Анонимен

преди 2 години

да фалират и да спре тока за какво ни е ток?

56

Анонимен

преди 2 години

Проблемът с цените в България, се нарича "спекула". Просто търговците си надуват цените необосновано.

55

Анонимен

преди 2 години

да напоследък и софия много спират тока , рашков да провери да не препродават ток тези сикаджии

54

Анонимен

преди 2 години

абе защо тези лобисти дето отвчера вият и в нс си прокараха закони не обяснят откъде накъде ще плащаме преноса по високо , средно и ниско напрежение , има фирми които подържат тези напрежения и си правят преноса /той е направен не от тях набутаха ни да плащаме и за зелена енергия и ще кажат ама ние връщаме пари на НЕК ама от 60 лв връщате 20 другото папкате , аварите са за ваша сметка и затова нищо не правите и нищо не инвестирате с години , само електромери подменяте , че оттам лапате

53

герб престъпници

преди 2 години

другари! вината е изцяло на правителството на герб и бойко борисов! нека излезем на протест и да им искаме оставките!

52

Анонимен

преди 2 години

Така или иначе ще е зле и с режим на тока,а услугата с лошо качество, значи е по-добре да не плащам. От мене адиос.

51

АНОНИМЕН

преди 2 години

КАКВО СЕ Е ПРОМЕНИЛО ОТПРЕДИ ЕДНА ГОДИНА ,ЧЕ ПЛАШАТ С АВАРИИ . ЕРД КАТО НЕ МОГАТ ДА СЕ СПРАВЯТ ДА СИ ХОДЯТ . СМЕНИХМЕ САМО ГЕРБ С ХОРА КОИТО ЩЕ СПРАТ КРАЖБИТЕ . ЩОМ ВСИЧКО ЩЕ Е ПРОЗРАЧНО ДА СЕ ОБЯСНИ НА НАРОДА ЗАЩО СЕ ВДИГА ЕНЕРГИЯТА . СТИГА С ТОЗИ ЕС . ТАМ ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ СА 5 ПЪТИ ПО ВИСОКИ . КАЖЕТЕ НА ХОРАТА НА КАКВА ЦЕНА ПРОИЗВЕЖДАМЕ И НА КАКВА ЦЕНА ИЗНАСЯМЕ ЕНЕРГИЯТА

50

Анонимен

преди 2 години

В Овча Купел вече сме без ток тези си изпълниха заканата.

49

бай брадър

преди 2 години

Абе я стига ревали като ущипани девойки. Щото без мораториум нямаше спирания на тока? Качеството на услугата е под всякаква критика, особено в малките населени места. Културата на ЕРП-тата в обслужване на клиентите дори няма да я захващам като тема. Добре че всичко ви беше перфектно та сега да си измиете ръцете за неща трупани с години с тоя мораториум за 3м.

48

Анонимен

преди 2 години

мале мале, то една благотворителност, то едно чудо... всеки ден един милион+ загуба. Тия как точно си представят че ядем доматите с колците, щото явно са много убедени в това?

47

до 45

преди 2 години

ами това си гласувал това получаваш

46

ДДРОнег

преди 2 години

Аз не вярвам, че енергодружествата са на загуба !!!___Просто ще им се намали леко печалбата и затова *** !!!

45

Анонимен

преди 2 години

сикаджиите станаха ерп смърт - одържавете ерп защото не цената а неподържането на мрежата ще доведе до колапс в системата , има неща които са част от национална сигурност на една страна ток вода прир ресурси , а тука за комисиони хиляди неща разпродадоха

44

Анонимен

преди 2 години

Комунистите като са на власт и почва дискотеката.

43

Ха-ха

преди 2 години

То щото ЕРП-тата се скъсаха да инвестират... Крадци и мошеници, източващи България! Впрочем, мораториумът само замита проблема, нужно е друго-разследване на всички по веригата и елиминиране на излишните звена.

42

MaйMyнaтa

преди 2 години

Демек вика човека, да си купувате фенерчета и свещи

41

а

преди 2 години

Аз не мога да разбера следното - нашите баби и дядовци са ни направили централи с които се произвежда евтин ток. На база на цените на либерализирания пазар те продават на високи цени и акумулират огромни печалби. Защо трябва да продават на европейски цени, а не ни продават на "заводски" и българите да имаме евтин ток. Защо това което ние сме си построили отива в полза на някой друг но не и на българския народ, който му е платил построяването. Защо?