68

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 80Щото и те са били с тежки заболявания. Та, де е общото между починалите?

67

Анонимен

преди 2 години

А останалите 8% защо са починали, след като са били ваксинирани?!

66

Лъжа и измама

преди 2 години

Почна се. До преди ваксинираните влизаха в статистиката на тежко болните, вече са и в тази на починалите.Данните от Израел и Англия потвърждават провала на графеновите продукти.

65

Анонимен

преди 2 години

"вируса удрял в слабите места", е това беше коментарът на деня, хаха, вирусът ли удря в слабите места или неправилното лечение, смесването на антибиотици с други лекарства, защото явно тези хора са взимали и лекарства за сърце, кръвно, диабет и тн, лешояди сте

64

80%плоскоземец

преди 2 години

марш в РЗИ, ***!

63

Анонимен

преди 2 години

Според това значи всички са почти на преклонна възраст със диабет, сърдечни забомявания, наднотмено тегло....и вирусът бил виновен, а? Очаквате тези хора да живеят до 100г ли?

62

Анонимен

преди 2 години

Щяхте да сте по-убедителни, ако направо бяхте снимали ковчези, но както е тръгнало, и това ще стане, след като не можете да накарате хората масово 88536да се ваксинират

61

ND

преди 2 години

Който влезе в болницата с отрицателен тест му правят след 3 дни и той е положителен. Болниците получават много пари за болен от ковид, а който умре,ако не става иначе, плащат на близките пари, да го пишат от ковид, така разказват хора които са взели пари. Всичко е заради пари. И вируса е за пари.

60

Анонимен

преди 2 години

92,65% от починалите за 24 часа са били тежко болни.

59

Анонимен

преди 2 години

Англия е 68 милиона ***!

58

Анонимен

преди 2 години

във Великобритания вчера има близо 50 хиляди новозаразени и 180 починали, не се съобщава какъв е процента на починалите с ваксини, но при заразените е над 55 %, ФАКТ !

57

Анонимен

преди 2 години

на кой му е писано да умре от ковид, ще умре от ковид независимо дали е ваксиниран или не, това е, така че малко по-спокойно, каквото е писано това ще стане

56

Анонимен

преди 2 години

Може ли да видим нещо като официални доказателства, че са починали 100% от ковид?Иначе подтекстът в заглавието е пределно ясен.

55

Анонимен

преди 2 години

ми нормално, когато 10 % от населението са ваксинирани, 10 % от починалите да са с ваксина :) ако ваксината беше поне на половината ефективна от това което ни говореха в началото, не требваше да има и един починал от ковид, това е, така че фактите са си факти, ефективноста няма нищо общо с първоначално обявената, надявам се поне с безвредноста резултата да се доближава до обявената, щото и там ако се окаже подобно нещо, тогава наистина ще имаме голям преблем

54

Лекарска работа

преди 2 години

"Подробна информация"! И кои са били ваксинираните?

53

Анонимен

преди 2 години

Значи тези хора, Бог да ги прости, нямаше да починат с основните си, нелечими заболявания. А някой сети ли се да провери, може да са носили всичките жълти чорапи на сини точки и това да е общото, дето ги е довело до летален изход, а не основните им заболявания.

52

Анонимен

преди 2 години

До до до дедоЩото само преди няколко месеца ти обещаваха че ако се ваксинираш няма да изкараш тежко болестта, за влизане в болница и дума не можело да става а пък да умреш, пълен абсурд. Е за това. Други въпроси?

51

MaйMyнaтa

преди 2 години

Живота на човеците е идин филм, може да го погледнете по бтв.синема! Съжалявам човеци, но американците иэлазаха от Холивуд

50

Анонимен

преди 2 години

До Дедо 59 Е нали някой трябва да има кяр тъй и тйъ ще мреш поне на някои джоба да се препълни с евра и долари.

49

бачкатор

преди 2 години

Булгаристанеца е не само ***,той е и адски ограничен,див и първобитен субект. Вчера един познат ми каза че щял да даде 700 лв на доктор за да му изададе менте серификат. Ние сме дажи и преди средновековието...за какво говорим?