188

До 209

преди 2 години

Влезем ли в еврозоната пенсионерите ще вземат 200 евро пенсия,а работниците 300 евро заплата.Ех,какъв живот ще настане!

187

Зозо

преди 2 години

Вече и на самият Рундю му стана ясно, че заради цените на тока ще изгуби изборите. За това на изпроводяк ще прасне един локдаун :))))))))))))))))))))))))))))))))))

186

Отговор

преди 2 години

До 207 "Лошият" Радев напълни бюджета с данъци и акцизи върху скъпата енергия и горива , и отказва да върне парите обратно на бизнеса! Сигурно иска да отидат и да му коленичат на фонтана пред Президенството?

185

Анонимен

преди 2 години

Шеф на БЕХ,под чиято шапка са всички енергодружества плюс АЕЦ Козлодуй е Валентин Николов-виден герберунгел,завършил ДВГ и нямаш нищо общо с енергетиката,бивш търговец на банички.Е тоя вдига цените.Сещате ли се в чия полза е всичко това?

184

бг овца

преди 2 години

радев наду тока до небето а плащайте сега .

183

Анонимен

преди 2 години

Влезнеме ли в евро зоната българия ще стане по добре от сега няма да започнеме да летиме но ще се подобри живота и стандарта на живот.пандемията дърпа света на долу.водородната енергия и тя е тласък но ще отнеме време.

182

Факт

преди 2 години

Въпросът е къде отиват парите от разликата между производствената цена на централите и крайната цена. Не е ли в търговците на ток, които се явяват паразитното звено във веригата... Няколко десетки човека наши хора съсипва цялата икономика!

181

Отговор

преди 2 години

Ицко, ти който цял живот си вегетираш на държавната софра, се Брюксел ти рови по дупките! Няма кой да плати над 20 милиарда лева за АЕЦ, и да продава евтино! И сега имаме свръх производство, само че твоите приятели комунистите изнасят евтиният ток, а на нас ни набутват скъпия! Питай Кадиев, Р.Овч., Ковачки, Костов...Изпуснах ли някой от" Брюксел"?

180

Анонимен

преди 2 години

Енергодружествата,които имали свръхпечалба ,увеличили цената на тока.Това не е ли гавра със бизнеса и народа?Кой сега иска да счупи държавата?Май един от Банкя е решил да си отмъсти на народа.Затова непрекъснато ръга тоя и оня да саботират сл.правителство.

179

Аз

преди 2 години

Нали не искахте АЕЦ Белене като ви се говореше?Сега ще духнете супичката!Дървете се още на Русия!

178

пецата

преди 2 години

2013 бойко така го свалиха като надуха цената на тока , ако помните 3ма се запалиха и бойко хвърли оставка, така направиха за да му покажат че ако не слуша много бързо могат да го свалят, който държи долара държи и пазарите, а вие се досещайте по нататък

177

Анонимен

преди 2 години

За тва малките държави трябва да разработват оръжия и да ги пускаме на великите сили за да се стопи малко населението че не се издържа вече,не е проблема в хората а че има много *** които нямат цел в живота.

176

Анонимен

преди 2 години

Да благодарим и за това на Тиквун, че се дупеше на евродругарите му и отново го отнасяме ние

175

пецата

преди 2 години

Шефа майни ,има 300 видеокарти и прави по 8-10К $ на месец, тока му е около 7000 лева , заплатата ми е 750lv а той се оплаква горкия че има затруднения

174

Христо Христов

преди 2 години

До Анонимен/185"въглищата в Маришкия басейн трън в очите на Европа" - Ц. въглищата от там единствено цапат и тровят хората в района. Виж, АЕЦ-ът беше и е все още трън в очите на брюкселските психопати.

173

руский фигурант

преди 2 години

- Радев: какво става там? - Велев: Потъваме гусин президент, напода загива. - Радев: Бал съм ги, аз нали взех белите пликове, а и за шефа путин има това онова...

172

Христо Христов

преди 2 години

да фалират! Всички в скапаната ес икономика, дето само субсидии с прясно напечатани евра я крепят, да фалират!Вероятно на пръсти се крепят производствата в ес, дето без милионни и по-големи субсидии, могат да оцеляват.

171

Арнолд

преди 2 години

От 25 години малко по умните хора предвиждаха пандемия хаус и смърт.знаеше се за биологичната воина и че големите държави ще се опитат да ни сплескат и да онищожът с изкуствено създадени болести и хибридна воина.телефоните и интернета е много опасно оръжие.

170

ЕДИ КОЙСИ

преди 2 години

ИЗГРАЖДАНЕТО НА НОВИЯ ВАВИЛОН НЕЩО ЗАЦИКЛИ

169

Анонимен

преди 2 години

Кой вдига цената на тока бе,Велев?Я се огледай и виж дали това не е слугинажа на Боко?