122

Анонимен

преди 2 години

До хахахахаВсеки политик е без маска докато говори. А на магазинерите не разрешават да са без маска като ти казват колко е сметката - това е двоен стандарт.

121

Анонимен

преди 2 години

Аз имам една маска от началото на пандемията - пазя се с нея. Дали трябва да си взема нова или тази още може да се ползва - моля министъра да ми каже.

120

Поручик Ржевски

преди 2 години

Как така все нас ни натискат от ЕС, защо в Унгария няма нито маски, нито мерки, нито сертификати. Там има ваксини (вкл руска) и който иска се ваксинира.

119

Анонимен

преди 2 години

Абе внесете за комунистите специално от Спутника да мирясат, иначе няма да стане. Той действа поне безотказно и сигурно, не знам защо още го бавят.

118

хахахаха

преди 2 години

с призив носете маски,а той без маска!!!

117

Анонимен

преди 2 години

Ваксинацията е най големия геноцид в историята на човечеството,нормалните хора вече тъгуват по диктаторите от тоталитарните режими в Европа!!

116

Анонимен

преди 2 години

Как се излиза от тази ситуация - с проверки ли се излиза, с контрол, по кой начин се излиза от тази ситуация?, риторично попита здравният министър - Ами излиза се много лесно, когато хората се събудят и ви набият канчетата и после ви вкарат в затвора! И това ще се случи много скоро алчни продажници!

115

Анонимен

преди 2 години

С *** на устата спира ли се вирус предаван по въздушно капков път? Парцала не вреди ли? Веднъж ползвах маски у дома докато се грижих за всички болни от грип,и аз се разболях въпреки маската,когато те вече бяха здрави.

114

Хахахахах

преди 2 години

Поне съм спокоен, че след като всички наивници, заблудени от световната конспирация и чипирани от Бил Гейтс, измрат от ваксината, на този Свят ще останат само свръхинтелигентни и организирани българи и нямащи достъп до ваксини африканци. Мега яко ше е.

113

.!.

преди 2 години

Няма да носим маски .Те не пазят от вируси,а ни пречат да дишаме кислород и съответно разболяват вътрешните ни органи ,лишени от О2.Маските са средство за тормоз и налагане на тиранията.Премиера каза ,че ги натискат от Брюксел за мерките.Е -опълчете се,за единия слугинаж ще убиете народа си.Мерките са нелепи с работното време на вируса.

112

Дружинната

преди 2 години

Дисциплинирано към 4 игла, ходом-марш!

111

Анонимен

преди 2 години

При СПИН пандемията по хората в света нямаше такива мерки с ограничения в социалната сфера на общуване,а представиха единствено предпазно средство за превенция презерватив за лична защита при контакт с общуване,няма маски,няма шлемове, специализирани защитни чорапи,ръкавици,костюми,шапки,покривала след дезинфекция с назначени материали по санитарни норми заради болеста синдром на предизвикана имунна недостатъчност,че тогаз е имало недобросъвестни преносители с прегръдки,целувки,а сега кои са те.

110

Каруцаров

преди 2 години

Оооо, Кацаров, добрютро. Оная година по това време друго разправяше. Но така или иначе това със заповед на министъра не става. Ние не сме от дисциплинираните нации и ще си сърбаме попарата. Каквото и да ни се каже, веднага се започва - ама защо, ама как, ама ти ли на мен ще ми кажеш и т.н. Изживява се някой като безсмъртен, пък после "Докторите изтърваха мама". Каквото - такова. Който е по-отговорен към себе си поне, да си пази семейството (без крайности), да си се ваксинира и толкова.

109

Клоун Отмастител

преди 2 години

Ковид престъпниците само ваксини, мерки, ограмичения и репресии в празните им аморални тикBи!

108

Мунчовист

преди 2 години

Аз имам картбланш от Румбата да си джиткам навсякъде и то без маска, така че Кацаров ако има претенции да ходи при него да се разберат.

107

data

преди 2 години

Кацаров , ти не си говорител , а главен виновник за ситуацията !

106

Анонимен

преди 2 години

Къци първо той да започне да носи маски. Гледах, че си седи в парламента без маска и сам нарушава собствените си наредби. Същия е като зеления чорап. Гази всякакви наредби и правила.

105

Анонимен

преди 2 години

И как ще опре ножа в кокала? Нали твоят гуру Радев пищеше ,че няма никакъв вирус и всичко е конспирация на ГЕРБ? Шипка помниш ли??? Размахани юмруци помниш ли?

104

Анонимен

преди 2 години

Кацаров, тия мерки са смех! Рано или късно ограниченията падат и веднага почва покач1ване на случаите - толкова е елементарнО! Даже глу паците не ви се връзват!

103

Анонимен

преди 2 години

вече на молба го удариха - аман заман, помогнете да си напълним гушите.