95

S

преди 2 години

Ако бяха ваксинирали 50 процента, нямаше да създадат 4 вълна. Сега виждат, че ваксинираните са малко и гладят 4 вълна. Мини след нея няма да има много ваксинирани. Българинът се е научил да не вярва на/в институциите. *** също вторият само се възползва от тях, но не желае да бъде използван. Статистиката говори.

94

Анонимен

преди 2 години

вируса мутира и ще даде по висока смъртност есента като удари основно по млади хора, защото възрастните вече се ваксинираха. октомври ще е истинско клане, с спрени лекарските добавки и без щаб, оставени на произвола на вируса

93

Анонимен

преди 2 години

Какви са тия неспирни вълни и чудесии. Две години минаха и не разбрах, както и никой наоколо. Ба си ненормалниците.

92

Анонимен

преди 2 години

"Лекар: При идващата нова вълна - само ваксинираните са защитени" 1 Значи имаме новина ? Ваксините лекуват коорона вирус ? 2 Единствени защитени са фирмите които събират декларации за информирано съгласие от ДОБРОВОЛЦИ съгласни да участват в клиничните тестове .3 . " няма лоша ваксина има непоставена ваксина" ???? цитат от тази лекарка за ефектите от експеименталните ваксини

91

Анонимен

преди 2 години

Вероятността ваксиниран да предава вируса е многократно по малка от неваксиниран. С това разполагаме, няма друг начин

90

Анонимен

преди 2 години

Дъщеря ми е ваксинирана и работи в болница. Наскоро пипна нещо, мина само с леко притъпяване на обонянието за около ден. Това беше. Според мен ваксините наистина пазят.

89

Анонимен

преди 2 години

Ще почакам да видя колко са защитени. И ако наистина се окажат защитени, ще се радвам. Собствено нямам намерение да се разболявам.

88

Някой

преди 2 години

Еми аз несъм антиваксър, дори напротив. Но как ще бъда защитен след като и ваксинираните се разболяват, и с какво ще помогне на останалите след като и ваксинираните пренасят и предават вируса??? А и неразбирам защо досега хората в Унгария и Беларусия неса измрели напълно след като нито дистанция спазват, нито маски носят???? Да поясни някой тук моля от дежурните платени моля.

87

Анонимен

преди 2 години

Ако някои хора имат противопоказания за ваксинация в момента, то още по-важно за тях е околните да бъдат ваксинирани , за да не се допусне заразяването им. Точно това е смисъла на колективния имунитет. Колкото по-малко хора са възприемчиви, толкова по-малко възможности има за вируса да циркулира в обществото . Това точно означава и гражданския дълг на всеки един, да допринесе за снижението на вероятността да заразиш хора, които по ред причини не са защитени.

86

Анонимен

преди 2 години

време е да се наложат ограничения на антиваксърите, забрани за пътуване вкл в страната, да плащат по високи данъци и здравни осигуровки и тн има начин

85

Анонимен

преди 2 години

Във всяка следваща вълна на вируса въобще не му пука от антитела, заобикакя ги като флагчета, както научно се доказа и е известно в заинтересованите среди. Боцкането е само за спорта, в най-добрия случай.

84

Писна ми

преди 2 години

Д-р Николова, а замисляте ли се, че има много хора, които имат основателни здравословни причини да не се ваксинират?! Тези хора са осъдени от вас! Вместо с мерките да защитите всички, вие заплашвате! Като лекар сте се заклели да се грижите и да помагате на всичките си пациенти, а не само на ваксинираните!

83

Анонимен

преди 2 години

Изречението е непълно. Искали са да кажат - само ваксинираните са защитени от излишно напрягане на мозъчните клетки.Има само един факт и той е че тези ваксини не са тествани. Всички имаме по доста ваксини за истински заболявания и не се сещам някой да ме е карал да подписвам документ, че аз поемам отговорността при странични ефекти.Досега, обаче, никой не се и изказал по този аргумент. Явно очакват да наплашат хората дотолкова, че да забравят да мислят логично.

82

Анонимен

преди 2 години

Вируса e гаден, независимо дали ви харесва или не. Пазете здравето си и се лекувайте, но НЕ ХОДЕТЕ при проф. НИКОЛАЙ ГАБРОВСКИ - Пирогов или доц. ЗАФЕР ОРКУН ТОКТАШ - Медикал Караджъ от болница Медикал парк.Това са изключително арогантни, нахакани, некадърни, интересуващи се само от парите ви.Ще ви осакатят.

81

Анонимен

преди 2 години

Всеки ден различни неща лангъркате. Как така са защитени, след като ваксинира се заразяват отново? Вие, докторята го казвате това. И казвате още, че ако си ваксиниран, заразяваш се и по-леко си го бил изкарвал тоя ковид. А сега друго - защитени били. От какво? Аре че ни писна вече с вашите глупости.... целта ви е да ваксинирате всички. Е няма как да стане. Който иска да се ваксинира, аз не искам.

80

Анонимен

преди 2 години

Я, докторчето да припомни , какво се получи , например в Израел, Унгария, Германия,да изброявам ли още? Айде, да се скрие и сам да се търси.Аман от продажници, да се боцка, който иска, оставете ни на мира. Като започнат пак да ръсят със самолетите, то ще си покаже. Лошото е, ако ваксинираните, започнат да дават фира, преди това.

79

Анонимен

преди 2 години

И ваксинираните и неваксинираните ще умрат. Предлагам да сменим темата, защото от безсмислена стана и банална. Госпожата, като е толкова "загрижена" да се ваксинира и да не бере повече грижа за другите, защото става подозрително.

78

Ник

преди 2 години

това е една хипотеза. само времето ще покаже кой крив и кой прав. а, ако се окаже обратното и заветните 70% стадо дадат фира поради предвидими причини, ко ша прайм? подпишеш ли веднъж, връщане назад няма, както няма малко уумрял или малко бременна, малко най-бан и малко набоден. ходи си търси после правата и свободите при арменския поп. ще ти ги върнат на 32о число на месеца в шестък.

77

Смехурко

преди 2 години

Драги ми Смехурко,Преболедувал и антитела нищо не значи! Ако значеше нещо щяха да мерят след всяко преболедуване или ваксинация. Просто биг фарма предпочита да продава скъпи тестове и лекарства вместо евтини ваксини. А в България превенцията тотално куца. Както се казва, като знам какъв инженер съм ме е страх да отида на лекар. Така че набивай си ваксината и пей сърче. Че никак не ми се ходи по погребения!

76

Т.Шак

преди 2 години

Аз най кротко си стоя неваксиниран и нямам проблем с това. Проблем имам с непрестанния ваксинален тормоз на всякакви отворковци от министъра до филанкишията. Който иска да си се ваксинира тихо и кротко и да си мълчи. Не ме интередува. Ваксърите обаче са като ЛГБТ активистите - все искат да си демонстрират перверзията.