85

Анонимен

преди 3 години

др.Импексова пак си верва,като др.Радеф лика прилика са си,ти не разбра ли че повече власт нема кой да ти даде........

84

Анонимен

преди 3 години

на миналите избори беше Убедена че са първа политическа сила

83

Анонимен

преди 3 години

Нинова усети БСП отиват кум ЗАЛЕЗА въпреки напана на Радев

82

До някъде

преди 3 години

До някъде има логика....без БСП няма как да стане....за разлика от изчезващият ГЕРБ...*** са стабилни....колкото и нелепо да звучи са най старата партия...

81

Анонимен

преди 3 години

Курнелията е толкова нахална, про ста и корумпирана, че ако не беше начело на БСП щеше да е в ГЕРБ

80

Пак по опорката?

преди 3 години

До гост: Не се прави на Баба Ванга. "Предсказатели" преди изборите като теб с лопата да ги ринеш. На последните избори на гребена на вълната бяха т.н. партии на протеста. Но, ако резултатите се повторят, БСП пак ще е незаобиколим фактор за съставяне на правителство

79

предизборно

преди 3 години

Победа на статуквото БСП + ГЕРБ. /без Нинова и Борисов/.

78

комунизма се завръща

преди 3 години

До Нищо новоСтарите моцуни изпълзяха от дупките си.....

77

Кого да отстраняваме

преди 3 години

До Как Сийка: ГЕРБ трябва да бъде поставен извън управлението на България, не БСП. БСП беше единствената опозиция в 44-тото НС............................................................. Хал хабер нямаш кой е управлявал и кой е бил в опозиция. Ако ти харесва да продължаваме да пълним чекмеджето на Бойко, гласувай пак за него.

76

как да няма без БСП?

преди 3 години

След като всичко е комунистическа болшевишка агентура и предатели-русофили?

75

гост

преди 3 години

Тази уверено се движи към 10% гласове за БСП. Съмнява ме да повтори самостоятелен резултат от 15% на предните избори. Тази нагла калинка *** също го знае и затова тръгнала да прави "широка лява коалиция" със всичката отцепила се сбирщина от партията майка и всякакви изритани, отлюспени и натирени стари колци от номенкратурата. Мерси, ама не припознавам т.н. ляво за такова.

74

Нищо ново

преди 3 години

След тези избори т.н. партии на протеста вече ще трябва да направят правителство. Трети парламентарни избори за тази година ще му дойдат много на електората.

73

Алтернатива има

преди 3 години

В ръководството на БСП мнозинството са млади хора. Корнелия Нинова пенсионира "вечните" депутати и въведе мандатност. Така стана обект на много атаки от "вечните" и от групата на Георги Гергов - стар приятел на Бойко, който получи от него 43 милиона държавни пари за една дупка в центъра на Варна, която си стои и досега.Така че алтернатива има. За да се отстрани модела ГЕРБ може да се наложи да се състави едно експертно правителство, а след това да управляват тези, които имат по-голяма подкрепа.

72

Пак по опорката?

преди 3 години

До Анонимен 68: БСП е европейска социалистическа партия. По време на управлението на БСП и Станишев България влезе в ЕС и бяхме на едно ниво с Румъния. Даже искахме да не ни пакетират с нея, защото сме били по-напред. А сега, след три мандата на Бойко те са далеч преди нас, с 30% по-голям БНП на глава от населението.

71

Анонимен

преди 3 години

Тая гадина да беше пукнала вместо това младо момиче което си отиде,ама няма справедливост на тоя свят.

70

Как Сийка

преди 3 години

Права е Нинова ! Промяната трябва да започне сега и то с поставянето на БСП извън упра влението на държавата,а да не говорим,че същата тая Нинова отдавна няма място сред водещите политици у нас !!! Чиба !

69

Накъде след изборите

преди 3 години

На тези избори БСП ще има по-добри резултати. Не е толкова важно дали ще бъде на второ или трето място, по-важно е че без подкрепа на БСП т.н. партии на протеста няма да могат да съставят правителство.

68

Малко за политика

преди 3 години

След последните избори БСП предлагаше на ИТН подкрепа без коалиция и министерства. Ама били партия на статуквото. Но бяха единствена опозиция в 44-то НС. Добре, ако на следващите избори пак нямат мнозинство от кого ще искат подкрепа. От ДПС или от Бойко?

67

Време за промяна

преди 3 години

Всичко зависи от това дали т.н. партии на протеста ще съберат поне 121 депутатски места в следващото НС. Ако не съберат (най-вероятно) без БСП наистина няма да могат да съставят правителство. Все пак ще имат избор, но коалиция с бившите патерици на ГЕРБ няма да се хареса на електората им.

66

Анонимен

преди 3 години

БСП не можа да убеди българите че е европейска и евроатлантическа партия. Всъщност убеди ги в точно обратното, че БСП е партия мразеща Европа и НАТО колкото Путин, така че изобщо не ме учудва залезът на тази партия, той си е съвсем закономерен.