164

Шаши

преди 2 години

Шаши отива на плуване. После ще изведе жена си да хапнат някъде. Вие си стойте вкъщи с маски. И да не забравяте да замажете отдушниците-вирус е това, ей.

163

Сата Н

преди 2 години

Борисов симулира болест, изобщо не е боледувал. Борисов е лъжлива гнида, провален 63-годишен оли го френ. Дано изпука заедно с цялата си алчна идьотска рода.

162

Сата НАТО

преди 2 години

А ТИ ДРУГАРЮ: ВАКСИНИРА ЛИ СЕ, ПРЕБИЛЕДУВА ЛИ ГО? ЗАЩОТО АЗ НАПРАВИХ И ДВЕТЕ!!! =====================. Аз не направих нито едното, нито другото. Даже спрях баща ми да не се набута в лапите на докторите, щото беше почнал да се филмира по едно време. Не съм пазил карантина, не си търкам ръцете с дезинфектанти, не нося маска. Други въпроси имаш ли?

161

Гражданин

преди 2 години

Кои точно м ерки не са били адекватни,бе Кацаров ?! Че отговорни хора си плещеха наля во и надясно,че вирус няма и превеха театрални постановки за това ?! Че сме една от стра ните в Европа,където мерките се степенуваха съобразно ситуацията ?! Вашите брътвежи за мерки отсега-нататък по-ли са полезни и с какво ?!Не те знаем що за лекар си,но във времето изоставаш и стана повече от ясно,че часовникът ти не нито червен, нито син а ... дебидюс ЧЕРЕН ! Ясно е,че задачата ти е да оплюваш-ами плюй си

160

Цитат

преди 2 години

Този има една от двете фирми в България, които издават сертификати на лабораториите , че извършват качествено изследвания! Два пъти годишно по 1000 лв за една лаборатория!Едва ли мисли за доброто на пациентите като министър сега !!!

159

Сата НАТО

преди 2 години

Кога и къде видяхте някой така да оплюва управниците на САЩ, Русия, Англия, Швеция, Италия, Испания, Франция, Германия, Румъния, Япония, Австралия, Нова Зелнадия, Китай, и десетки други където все още са в пълен Локдаун. ===========. Защото всички останали европейци са по-тьпи от българите. Единствено тука се е запазила критична маса здравомислещи и свободолюбиви хора. Затова и изритахме комсомолската гнида от Банки.

158

Анонимен

преди 2 години

Зеленият чорап нали твърдеше, че нямаше вирус и памдемия, един друг покойник твърдеше, че маските са за да мълчим, а един друг с прякор "***" гореше маски. Ето ви виновниците за кризата!

157

Шаши

преди 2 години

Вируса е като КГБ. Няма къде да се скриеш, нищо не помага, молиш се да не те намери.

156

Анонимен

преди 2 години

Д-р Стойчо Кацаров НИКОГА НЕ Е БИЛ ЛЕКАР!Завършва медицина със специалност местно управление и здравен мениджмънт=================. Също като етиопския мън галл Гебрейсов, който оглавява ОПГ-то, наречено СЗО.

155

Анонимен

преди 2 години

Ясно е, че управлението на мутрите е пълен провал във всички области. Единственото, в което мутрите успяха беше да си пълнят чекмеджетата. Затова по размер на заплати и пенсии изостанахме даже и от Румъния, а бяхме преди Румъния до 2009 година.

154

Сат Н

преди 2 години

Веднага Прокуратурата да разследва поведението на Фигуранта, който твърдеше че няма вирус =========. А ако разследването покаже, че наистина няма вирус?

153

Сата НАТО

преди 2 години

Борисов ваксинира ли се?Благодаря, нямам повече въпроси!

152

Шаши

преди 2 години

156Важно е правителството да милее за България. Няма значение кой, а какво прави. Нали за това гласуваме-да са българи. А заплатите се вдигнаха при Баце. При СДС пенсията на майка ми стана 50лв. а беше 200. И сега пак се напъват да управляват.

151

Обективен

преди 2 години

Как хубаво мутрите ви изманипулираха с техните строги и още по-строги мерки, които незнайно защо оФцете възприеха като адекватни мерки. Когато имаше КПП-та, това беше строга, но неадекватна мярка. Адекватната мярка тогава трябваше да бъде карантина за всички идващи от чужбина, но такава нямаше.

150

Анонимен

преди 2 години

При дивашкото здравеопазване при демократите е така - няма контрол над епидемията и умират хиляди хора. Съвсем друго щеше да е с системата на здравеопазване от преди 1989 година - епидемията щяхме да я спрем още в зародиш.

149

Анонимен

преди 2 години

Д-р Стойчо Кацаров НИКОГА НЕ Е БИЛ ЛЕКАР!Завършва медицина със специалност местно управление и здравен мениджмънт.Един от основателите е на ДСБ. ДСБ са най-злобните и мракобесник политици на България.ТОЗИ Е ПОЛИТИК И ДА НЕ СЕ ПРЕДСТАВЯ ПРЕД НАРОДА КАТО ЛЕКАР!

148

Анонимен

преди 2 години

Едва ли някой лъже повече от Фандъкова, известна и като г-жа Лъжа.

147

Анонимен

преди 2 години

Господин Кацаров сега се проявява като посредствен биткаджия. По навик от преди! Когато страната излизаше от дивашката комунистическа диктатура. Днес обаче политическото поведение на участващит в управлението се нуждае от интелигентни ходове. Мястото на ДБ, поне по дефиниция, не е сред левите елементи. На ДБ би трябвало да им е притеснителна ролята на червени прислужници и да си дават сметка, че след употреба ще ги захвърлят!

146

House M.D.

преди 2 години

Ако другарят Бъчваров е лекар, то аз съм пилотът на "Хилядолетният сокол".

145

Сан Чопанса

преди 2 години

Еж па тоз - значи старите прецакали работата и затова не вървяла ваксинацията, а новите оправили всичко...но пък хората не искали да се ваксинират и ваксинацията пак буксува. Кацаров, ти по природа ли си глупав или си прихванал от Радев?